Piticodromul de sept-oct 2005 (168)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

seara buna gagici,vad ca vorbiti de ciocolata , pai si Teodora a devorat zilele trecute o jumatate de baton baban de ciocolata, exact ca si Alex de Kid, statea ascunsa intr-un colt, manjita toata la gura si cand m-a vazut nu dovedea sa o bage pe toata in gura ca stie ca nu prea primeste asa ceva . Nu va spun ce scandal monstru a iesit din kestia asta, eu incapatzanata, i-am smuls-o cu nervi , iar ea a urlat de zici ca o taiai nu alta . Nu stiu frate cum a gasit-o, dar zici ca are radar pt kestii interzise Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

aa si mai vroiam sa intreb daca mai sunt copii cu veleitati vestimentare, ca sa zic asa , ca copkilul meu ma dispera ca scoate tot din sifonier de tzanspe ori pe zi si-si pune aproape orice pe cap si apoi se duce la oglinda, dupa ce face asa vreo juma de ora se duce la sertarul meu de kiloti si ii baga pe cap pe toti si nu va spun ce e in jurul gatului ei, o frumusete de ghirlanda de..kiloti . Nu stiu cum sa o scap de obiceiul asta tampit, dar se pare ca acum e indeletnicirea ei favorita.Hmm, ai vostri fac ciudatenii din astea?? sau am sanse sa o marit cu Botezatu Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Norina . Al meu nu se admira in oglinda, in schimb isi pune kilotii mei in cap de cate ori apuca

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Hi,hi,hi si Tudu aranjeaza de n-spe mii de ori sosetele si chilotii sotului . Si tot asa si-i baga pe cap si se plimba prin toata casa .

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Norina cred ca o mariti cu al meu si ii trimitem cu ghirlande de chiloti in jurul gatului in Hawai in luna de miere

Si sa vedeti ce dragut este cand isi indeasa ciorapii mei in pantalonii lui de face un basanau cat gastele alea indopate...plus ca are predilectii clare catre anumite bluze sau pantaloni de ai lui...am vreo doua trei bodyuri pe care nu pot sa i le pun neam, trage de ele de zici ca-l frig...adevarul este ca sunt cam nashparlii...iar cand ii place ceva se duce la oglinda si se tot gigea, gigea si mai, mai ... vorba ceea nu poti sa te cacarisesti in gusturile omului

La faza asta clar seamana cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Acum sunt la servici, maine voi fi la servici...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ina te-am localizat...daca stati in blocul de la strada, ala luuuung cu mii de garsoniere...e cel in care am stat si eu, dar eu am stat la prima scara, la biblioteca!vb serios...

ne-am intors de la dr cu acelasi diagnostic, doar cu tratamentul usor modificat. Nu a fost nevoie de caseta ca a tras o reprezentatie in cabinet, dupa ce a urlat zdravan in masina avea si muci si rosu in gat si de toate!!!! Ruxandra, chiar pe dansa!!

multumim pt urarile de sanatate! sa dorim si voua la fel!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Ei gagici, deci sunt cel putin 3 M-am mai linistit, ptiu ptiu, inseamna ca ne mostenesc pe noi astea sucite intr-ale carpelor ( ca eu daca plec undeva ma imbrac de 3-4 ori pana la varianta finala) spre disperarea sotului, deci sa-i zic sa se bucure ca mai vine una tare din urma Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by norina

aa si mai vroiam sa intreb daca mai sunt copii cu veleitati vestimentare, ca sa zic asa , ca copkilul meu ma dispera ca scoate tot din sifonier de tzanspe ori pe zi si-si pune aproape orice pe cap si apoi se duce la oglinda, dupa ce face asa vreo juma de ora se duce la sertarul meu de kiloti si ii baga pe cap pe toti si nu va spun ce e in jurul gatului ei, o frumusete de ghirlanda de..kiloti . Nu stiu cum sa o scap de obiceiul asta tampit, dar se pare ca acum e indeletnicirea ei favorita.
Hmm, ai vostri fac ciudatenii din astea?? sau am sanse sa o marit cu Botezatu

Teodora Sara (norina)
poze

asa e si anya. isi pune pe cap hainele noastre, pe ale ei, le aseaza pe ea, pe dupa gat, le scoate, le taraste...o nebunie.se incalta cu ghetele lui tati, cu cizmele mele (asa cum poate ea), ne cara papucii...eu am dat vina pe zodie, ca balantele sunt cochete rau.
a, am uitat: se aseaza in fata oglinzii si se admira cate juma de ora, se pupa in oglinda , isi spune numele, rade, se stramba...sa vada cum se vede.

se aseaza pe canapea, ridica picioarele si spune:"unu-doi, unu-doi" - face gimnastica.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Simo74, faza cu Hawaii Oricum Botezatu nu prea ar mai avea ce sa-i faca peste 20 de ani, decat cel mult sa-si puna kilotii ei in jurul gatului Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput