FIV 104

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Criso sa fie bine, eu stiu ca tu ai embrioni mari, de 10 celule, asa ca acum trebuie sa se lipeasca de mamica!! mai stai acas dupa Et??

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Pussi,sigur o sa stau acasa in pat cu perna sub picioare macar o saptamana,acum cred ca o sa fie mult mai usor pt. ca stiu cum e si la ce sa ma astept

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

KORA sa stii ca la ceea ce mi-ai spus tu ma gandeam.Oricum m-am hotarat luna viitoare ii voi dezgheta si eu pe ai mei(o parte din ei),CRISmi-a dat curaj si o lectie nu trebuie sa imi plang de mila treb sa fac ceva si treb sa iasa bine.
CRIS iti tin pumnii

MADALINA
si maine e o zi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

BRAVO Madalina asa te vreau ,hai ca trebuie sa ne vedem toate la vara pe faleza cum zice Pussi si Moniland

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Madalina28 bravo,asa te vreau!!!Timpul e pretios, nu sta in loc...nu putem avea ceea ce ne dorim decat incercand, riscand...Vorba aceea numai cine risca ,poate castiga!!!Sa fiti castigatoare amandoua si tu si Cris!!!Bravo fetelor pt curaj,tare imi place de voi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Marrina, bafta multa cu stimularea!! Cosmaruri din astea am si eu cu sefa.
Ne vedem vineri la echo.O sa fim multe de pe DC atunci, o punem de-o intalnire. O sa fim: eu, Marrina, Oana, MadalinaM, Lachi , care mai pofteste, care mai doreste intalnire la Giuly ??
Cris, sa te ajute DD sa ai un bebe. Sunt sanse mari si cu embrioni congelati, daca te uiti in listuta din prima pagina ai sa vezi cel putin 3 reusite si tu o sa fi a 4a si Madalina28 a 5a reusita.
Shery, fata cuminte.
Moni cum e? Sper ca esti bine si sotului au fost buni.

Eu, sa stiti ca va astept la vara pe toate sa ne plimbam burticile pe faleza si Andicu sa ne lase pe rand sa-i impingem ca sa ne obisnuim cu greu .

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

KORAPOP merci mult pt urari,cine stie daca imi ies si mie analizele bune o sa fim colege,succes cu tratamentul da-le cu piciorul fugata la e.colii
MARRINA ce repede te-ai miscat,multa bafta.
Eu am facut prima parte de analize,joi fac partea a doua si dupa sa vedem rezultatele,am ceva emotii.Intre timp am inceput sa iau si eu Maca si BU pt ultima IA(a 8).
Fetele mele dragi eu va citesc mereu si sunt alaturi de voi,nu scriu ca nu prea am ce dar in curind o sa va bombardez cu intrebari caci la capitolul FIV sunt incepatoare.
Fiecare reusita dea voastra imi da sperante ca incet,incet vom reusi toate sa ne indeplinim visulla toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

madalina28 Ma tot gandesc ca sunt departe de Bucuresti si daca apare vreo problema ce ma fac ca in BV n-am incredere in nici un doctor. M-am tot gandit sa-mi fac un estradiol miercuri sa vad cum stau dar trebuie sa merg mai intai sa ma interesez in cat timp se dau rezultatele. Ma bucur ca prinzi curaj

cris86 Asa ma bucur ca miercuri o iei din loc cu embrionii in burtica .

dana_p Zici ca vineri facem intalneala la usa la Fraila la Giuly? Fain. Sa nu uit pana joi sa dau semnalmentele .

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

madalina28Bravo!!!ma bucur pentru tine!!!
Cris ma pregatesc la tinut pumnii!!!
danapchiar ca sunteti multe la intalnaeala sincera sa fiu..m-as duce si eu sa va vad ..is la obarfa dupa ecoM asi voi cu intalnaela voastra..o sa beti toate dupa lachi.. Va doresc la toate gemeni
marinaeu stiu ca in BV este Bioclinica si ei dau rezultatul cam in aceeasi zi

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

aniast72, merci pt pm si multa bafta prietenei tale in continuare!

vigi_lentu, felicitari si sa fie cu ochisori!

pussi, mie mi s-a oferit pisicolog si dupa FIV si dupa ultima sarcina pierduta dar sincera sa fiu am refuzat. Nu stiu daca mi-ar fi fost mai bine sau nu dar la momentul acela am simtit nevoia sa fiu lasata in pace. N-ai intrebat ungurii ei au psiholog, ca daca au ar trebui sa intre in costul FIV-ului, nu?

marrina, Doamne Ajuta si de data asta (asa cum ti-am mai spus) te vreau burtikoasa! Dormi linistita, nu-ti mai fa griji din cauza sefei ca solutii se gasesc la momentul respectiv!

Eu am aflat ieri mult "ravnitul" rezultat de la HSG si cica stau bine cu subteranul! In 2 saptamani o sa trimita scrisoare la una din cele 3 clinici pe care le-am ales (la celelalte 2 o sa mergem cu copia pe care o s-o primim noi), cam in 2-3 saptamani de la primirea scrisorii o sa fim contactati de clinica cu pricina si cu ajutorul lui DD poate reusesc sa incep in aprilie, asa cum mi-am propus!

dana p. , nu se poate decat cu programare si asa cum vezi aici birocratia este la loc de cinste! Imi place sa cred insa, ca daca este ceva in neregula te anunta la timp. Sper sa nu fie nevoie vreodata de asa ceva!

Cris86, bafta multa si tie si ET-ul de data aceasta combinat cu ceva naturel sa va indeplineasca visul cel mare!

Sheri, canta-le ceva frumos puiutilor si pupaceste-i din cauza nostra sa stea cuminti la mami in burtik!

Un gand bun si pumnii stransi pt. toate fivoasele!

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput