FIV 104
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada.P spune:
Sheri sunt cu pumnii stransi. Iti doresc sa ramai pentru totdeauna cu puiutii tai!
Kitta sa speram ca o sa fie bine. Cum ti-a iesit FSH-ul din ziua 2? ce faci in continuare?
Pussi eu sun dr in prima zi de CM si sper ca incep tratamentul din ziua 2 sau pe cel pe care l-ai facut tu (fara stimulare).
Iti inteleg starea foarte bine. Si mie mi-e frica cateodata de mi se face pielea gaina. Cu toate astea numai cand ma gandesc ca incep din nou si am o sansa noua, debordez de optimism. Desi am avut numai ghinioane legate de FIV pana acum, cred in continuare in sansa mea. Si am marele noroc sa am langa mine un om deosebit - sotul meu - datorita caruia am reusit sa trec mai usor peste toate. Sper din tot sufletul sa fie cu noroc a doua incercare si pt noi si pt Sheri ca sa nu mai trecem o data prin ce am trecut.
Hai sa fim optimiste! DD o sa ne vada si pe noi!
toate FIV-oasele!
Andrada
KoraPop spune:
'Neata!
Vin si eu la galeria lui Antosit:
bafta Monilland!!!!
Liana DD sa te ocroteasca pe tine si puiutul din burtica!Da-ne vesti bune de la eco!
Eu tocmai am vorbit la tel. cu d-na Matei si a zis sa vin luni dimineata dupa analize pt ca va fi si dansa acolo si marti va veni si dansa la intalnire cu Tutu.Ma simt bine ca se preocupa de mine amandoi si vom discuta toti trei cazul meu, e interesant ce se intampla...
O zi cat mai buna tuturor!
Kora
madalina28 spune:
MONI iti tin pumnii stransi trebuie sa iasa cu ochisori
MADALINA
si maine e o zi....
dana p. spune:
Moni, tinem pumnii sa fie bine!!
Azi am treaba si nu stiu cand am sa mai pot intra, dar sa stiti ca ma gandesc tot timpul la voi, sa fie bine.
Va pupacesc pe toate.
pussi spune:
Moni+
Crissa ai azi endometru bun!!!
AndradaPo sa fie bine si la noi de data astaPoate mai facem prin 2009 un FIv pentru fratior sau surioara, daca acum e numai unul
Sheriuite pentru tine si pt. bebici, si azi sa negocieze bine cu endometrul tau, sa-si gaseasca cuibusorul(atat de mult pregatit)..si sa ramana acolo 9 luni!!!
Zouzou
PUSSI
Adhnana spune:
monilandbafta multa multa! Sa-ti ajute Dumnezeu sa iasa cu ochisori!
cris succes azi la doctor!
pussiam vb cu bebe al meu sa aiba o discutie serioasa cu bebe al tau si sa-i spuna ca trebuie sa ramana la mamica lui in burtica
sherima bucur ca esti bine
Adhnana 6 fix
sisly spune:
Fetelor,
Ati avut pb cu constipatia pe perioada punctiei si Et?
Cum ati rezolvat?
Credeti ca poate influenta digestia proasta FIV-ul?
Eu in mod normal nu am pb dar in ultimul timp, mai ales dupa ET, nu mai ieseam decat cu supozitoare. Si in plus am avut si gaze cat incape de la Urogestan.
Nu e un subiect prea palcut dar sunt sigura ca multe fete se confrunta cu el si ar bine de stiut ce sa facem, cum sa facem....
Va pupaceste Sisley
pussi spune:
silsy si eu dupa Et..si am baut dimineata pe stomacul gol cafea dulce cu lapte decofeinizata si seara 2-3 kiwi
Adhnana
PUSSI
DianaM spune:
Am si eu o intrebare, poate voi stiti mai bine. Cam cat costa Puregon de 100 la farmacia Giulesti si daca se elibereaza chiar daca nu te-a trimis vreun medic de-al lor? Au mereu "in stoc"? Am o prietena care cauta si a auzit ca ar fi mai ieftin acolo. Probabil se va duce personal zilele astea dar ma gandeam sa nu bata drumul degeaba. Mersi mult.