FIV 104
Raspunsuri - Pagina 5
KoraPop spune:
Fetelor eu maine ma duc dupa analiza de progesteron si marti am intalnire cu dr. T sa ii arat toate analizele si sa imi spuna cand dam startul!Abia astept!!!
-ici tuturor!
Kora
Adhnana spune:
vigi_lentu felicitari pentru puiuti! Pe 27 februarie va asteptam cu vestea oficiala ca sunteti parinti. Mult succes!
pussi sunt convinsa ca de data asta va fi cu noroc . Apropos de psiholog, mie chiar mi se pare o chestie super ok si deloc rusinoasa. Macar se poate discuta cu cineva de meserie, care stie sa-ti expuna altfel problemele.
Si eu am avut depresii destul de mari si inainte si dupa ET. Chiar m-a batut gandul la un moment dat sa merg sa vb cu cineva.
kora bravo! iti tin pumnii pentru marti la doctor!
dana p in legatura cu serviciul, eu am fost direct la seful meu (barbat) si i-am spus exact despre ce e vorba. A reactionat super bine, chiar mi-a facut unele favoruri. I-am spus ca o sa am nevoie sa stau acasa 2 saptamani in concediu medical si a fost mai mult decat de acord. Eu iti urez succes sa iei o deciziu cat mai buna pentru tine.
Va pup,
Adhnana 5+
dana p. spune:
Adhnana, eu nu pot sa fac lucrul asta pentru ca sunt lucrari pe care le fac numai eu, iar daca eu nu sunt n-are cine sa le faca si totusi declaratiile trebuiesc facute si duse la timp.Si este si o perioada super aglomerata cand toti pleaca pe teren si n-are cine sa ramana la birou.
Kora, de acum incolo intri in linie dreapta. Sa fie cu noroc!!In a cata zi de CM esti?
vigi_lentu spune:
Asa sa fie Multumesc!
Dana p asa este gandestete ca nevasta-mea m-a sunat de 5 ori astazi sa ma intrebe ce fac si este doar a II a zi
Cel mai mult imi place la Fraila voastra cand incearca sa aseze doamnele care stau in picioare pe scaunele libere care sunt asa de mari incat nici pe o "buca" nu-ti ajunge
Andrada.P spune:
Pussi ar fi bun si un psiholog dar - parerea mea - cel mai bine ar fi daca doctorii si embriologii care ne asista pe perioada FIV-ului ar avea mai mult timp pentru noi, ne-ar raspunde la toate intrebarile si ne-ar spune la ce sa ne asteptam. Eu de asta am nevoie: de 2 ore linistite cu dr mea in care sa apuc sa discut cu ea si sa-mi lamuresc temerile. Din pacate, dupa primul FIV, am ramas cu o gramada de intrebari si pe zi ce trece parca am si mai multe...
Dana.P multi medici recomanda ca dupa 3 zile de stat linistita (nu neaparat in pat) sa iti vezi de programul obisnuit. Explicatia e: daca stai acasa in pat starea psihica e destul de proasta pentru ca nu te gandesti decat la asta. Nu ma intreba prin ce stres am trecut in cele 2 saptamani in care efectiv am stat numai in pat. La urmatorul FIV n-am sa mai fac asa. Am sa stau 3 zile linistita dupa care vin la servici si incerc sa nu fac cine stie ce efort. La servici, chiar daca vreau, n-am atata timp sa ma gandesc la ce mi se intampla. Cred ca psihicul e foarte important.
Vigi succes mult! te asteptam cu vestea cea buna! Sa stii ca Fraila e de 2 ori bunica!!
Andrada
andicu spune:
Hello gagici!
Multa bafta celor in asteptare si in tratamente! sunt in continuare alaturi de voi si cu pumnii stransi!
Moni, bafta muuuulta maine si ma rog la DD pt tine! tin pumnii strans!
Andicu 19+
Poze cu burtica
KoraPop spune:
Adhnana multumesc mamico ,ai grija de puiut!!!
Dana_p sunt in z23 si pe cand am sa ma intalnesc cu dr.T sa ii arat analizele am sa fiu z 28.Am inteles de la voi ca se incepe din zi 21 pt cele de varsta mea (34),abia astept sa vad ce zice dansul.Daca va trebui sa incep din z21 a CM-ului urmator trebuie sa calculam din timp deoarece in 8 aprilie sunt Sfintele Sarbatori de Paste, asa ca....poate doar dupa aceea am sa pot incepe.Va anunt marti!Tu voiai sa il intreb ce tratament de sustinere da dupa ET?Oricum am sa intreb.
Tu cum esti?
Vigi lentu, Sherica pumnii stransi pt voi!!!
Oana
Kora
pussi spune:
Monitin pumnii stransi pe maine!!! O sa fie bine
lachitin eu bine minte?? azi mergi din nou la eco??de sheri ne dai vreo veste
Adhnanama bucur ca esti convinsa o sa-ti spun atunci sa-i zici BB-ului sa vorbeasca ca BB de la mine din burtica sa ramana poate tine figura Va pupacesc
Crisai dreptate, DD ne da putere sa mergem mai departe Bafta maine la dr. si te astept cu vesti bune
Vigi lentutin pumnii sa devi tatic...la ora asta oricum esti in devenire si uite pentru sotie( sa fi atent cu ea ca acum e pana la proba contrarie!!
AndradaPeu de medic nu pot sa ma plang, acum sunt sa fiu optimista??..sa nu fiu?? Ce vrea DD Cand mergi la dr?
PUSSI
Liana30 spune:
Moni sunt aci cu pumnii stransii
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Moniland spune:
Anto, vad ca ti-au iesit bune analizele. Bravo! In curand vei fi si tu cu emotii. Altele.
Kora, tine-i bine stransi maine. Ca si eu ii tin pentru tine sa mearga super bine intalnirea.
Dariela, asa zic si eu .
Pussi, va fi cu anestezie generala. Nu stiu cine are mai mari emotii dr. sau eu. La prima punctie facuta la ei am dormit prea mult de s-au speriat medicii, la a 2-a m-am trezit prea repede si ei nu si-au terminat treaba.
madalina M sper sa ma opresc dupa pasul 2. sa-l vedeti pe sotul meu ce emotii are. Acum tocmai s-a dus la o miscare si i-am spus fara sauna. Si el mi-a zis ce crezi ca fac o prostie, doar stiu ce repercursiuni ar fi asupra mea. Crezi ca am nevoie de ace in ... Intr-un fel ma bucur ca are asemenea trairi. Sa stie si el prin ce trec eu. Oricum la cat imi este de drag nu-i doresc sa treaca prin punctie testiculara.
Cris, vii si tu ?
Adhnana, multumesc. Sper si eu sa fie bine de data asta
madalina28, Cum esti? Mai bine? Uite
vigi, felicitari ! pentru cel putin 2 saptamani esti tatic. Eu iti doresc pentru toata viata. In legatura cu punctia deja am luat legatura cu dr. urolog care o va face. Mai ramane maine dimineata sa discute dr. intre ei (ginecolog si urolog) sa se puna de acord asupra detaliilor.
Dana, eu deja am anuntat ca sunt in concediu inclusiv ziua de marti. Eu preconizez ET duminica. Doar daca printr-un mare noroc voi avea multi embrioni buni la care sa se riste sa-i mai tina o zi, si voi face ET luni la 72 ore. As vrea
Andicu, multumesc
Liana, nici nu ma asteptam altfel . Sa dea DD sa fie bine la tine maine.
Si daca tot vorbiti de psihic pot sa va spun ca aseara dupa ce am luat pregnylul eram super fericita, bucuroasa, vesela. Azi dupa ce-am lucrat ca nebuna toata ziua (doar imi iau 3 zile de concediu ) am cazut in butoi. Imi revin oricum, dar ideea e ca usor trec de la extaz la agonie si nu sunt labil psihic .
Monica