FIV 104

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Cris, multumesc pentru informatii. Eu nu stiu daca ai voie sau nu sa bei ceai de cretisoara. Vezi poate iti raspund fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Andrada,astazi am fost cam zapacita si am uitat sa o intreb cand pleaca si cand vine dar maine o intreb sigur

GABITU,

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Va doresc tuturor multa bafta, atat celor care sunteti in tratament, cat si fetelor care asteapta vestea mult dorita
Eu ma pregatesc pentru histeroscopie si ma intrebam, daca imi puteti spune, cat mai merge in plic . As vrea sa fiu in rand cu toata lumea, ca sa nu ma fac de ras Raspundeti-mi pe mesaj privat!
Multumesc
Anyko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

la raport!Am fost ieri la dr. si am mai capatat niste analize, daca le am gata pana saptamana viitoare mai am o sansa luna asta, daca nu luna viitoare...asta este!
Sheri !Abia astept sa vi cu II"la dublu"!Faci testul marti la Giuly?
Cris ma alatur si eu fetelor la galerie pt. maine!Ceaiul de cretisoara poti sa il bei linistita si dupa ET, eu stiu ca ajuta si la implantare si este permis in sarcina in primele 3 lunii!
Moni, Pussi!
Mihuta si eu am patit la fel ca tine la inceputul tratamentului, dar nu mi sau recomandat antibiotice, eu am luat oscilococcilum si sirop de patlagina la greu.Sanatate multa!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Cris86 stai linistita. E ok si maine. Iti tin pumnii in continuare!!

AndraO eu am facut Puregonul la aceeasi ora, subcutanat si sa stii ca am avut 18 ovocite. Deci functioneaza!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Oana, ai sunat la tusa Geta?
Dati-mi si mie nr de telefon de acolo ca eu nu l-am luat, sa sun si eu sa vad daca mai sunt trecuta pe catastif la tusa Geta.Parca vad ca bat drumul de Cta si-mi spune" ba pardon cucoana n-ai nicio programare" de ma ia al meu sot cu ca-l scol de la 3 noaptea ca sa fim la usa frailei la timp.
Aldolina, eu nu-mi permit financiar vorbind sa incerc de mai multe ori. Am cheltuit foarte multi bani de-a lungul anilor pe tratamente si analize si nu vreau sa mai pierd timpul. Cu bani pe care-i dau pentru un al doilea sau al treilea fiv imi cresc copilul o buna perioada de timp si de iubit sunt convinsa ca o sa-l iubesc extraordinar de mult chiar daca nu l-am nascut eu.
Dariela tu la ce dr esti?
Eu cred ca jumatate din programarile pe care le are Mrs. Big pentru vineri sunt cu noi, cele de pe DC.
Voi la cat o sa ajungeti acolo? Ca eu plec pe la 4 de-acasa si fac cam 2,45-3 ore maxim pana la intrarea in Bucuresti, dar din Pantelimon pana la Giulesti Dumnezeu cu mila. Chiar, stiti vreo varianta mai scurta de ajuns la Giulesti de la Cora, ca noi o luam pe Mihai Bravu dupa aia pe Stefan Cel Mare pana la Pasajul Victoria si de acolo pe N Titulescu pana in Grivitei si de acolo ocoleam Gara si o luam pe Dinicu Golescu pana la Basarabi si de acolo spre Carrefour si in loc sa facem la stanga spre Orhideea o luam spre Giulesti.
Eu sigur ma intalnesc cu Lachi, pe care o stiu, MadalinaM a zis ca ma stie din poze, Lachi o stie pe Oana , dar restul cum ne recunoastem?

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Anto, multumesc mult

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Cris, face si maine galerie.
Moni, sa stai cat mai linistita .
Mihuta, nu stiu ce sa-ti spun de pastile in cazul tau, totusi trebuie sa iei ceva pentru tuse.Eu mai luam Paxeladine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Intre timp am vorbit si cu medicul si mi-a spus ca Puregonul se poate face si subcutanat daca in instructiunile medicamentului se prevede si asa, dar trebuie facut la aceeasi ora in fiecare zi. Macar am scapat de drumurile la cabinet dimineata, pt ca subcutanat mi-l pot face si eu. Cris86, iti tin pumnii pentru maine si in continuare. Bafta!!!

Mergi la inceput

105

Mergi la inceput