Bijuterii cu argint la schimb

Am mai mute bijuterii din argint si unele nu le mai port..... Imi place argintul mult si m-ar interesa daca exista posibilitatea de a da argint mai mult + manopera bijutierului pt niste bijuterii noi, asa cum se poate face de exemplu cu aurul: dai gramajul obiectului dorit + pierderea tehnica + manopera (in unele locuri poti da chiar si mai mult aur si at scade suma ce trebuie platita....)
Aveti idee de asa ceva in Bucuresti? Si unde!
Bineinteles ca exista varianta de a merge la atelierele unde se confectioneaza cu materialul clientului insa parca as vrea sa iau repede ceva, nu sa astept ceva timp pana mi se executa comanda....
Va multumesc!*********************************
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Raspunsuri

MihaelaV spune:
Nu am vazut asa ceva in Bucuresti. O prietena de a mea vroia sa faca acelasi lucru, dar nu a gasit nici un magazin.

danielac spune:
si eu sunt in aceeasi situatie, interesata de subiect. daca aflati ceva va rog sa imi dati si mie un pm!
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

thewitchofoz spune:
Nu stiu daca e chiar raspunsul asteptat, dar o prietena si-a facut bijuterii noi din argint, ducind la schimb piese vechi/ rupte la un atelier care se gaseste pe Stirbei Voda, aproape de intersectia cu Str. Berzei. Bijutierul raspunde la numele "domnu' Bebe" :-). Din pacate, nu stiu daca are si piese gata facute sau face doar comenzi si nu am nici vreun telefon de acolo.

Anuska spune:
quote:
Originally posted by thewitchofoz
Nu stiu daca e chiar raspunsul asteptat, dar o prietena si-a facut bijuterii noi din argint, ducind la schimb piese vechi/ rupte la un atelier care se gaseste pe Stirbei Voda, aproape de intersectia cu Str. Berzei. Bijutierul raspunde la numele "domnu' Bebe" :-). Din pacate, nu stiu daca are si piese gata facute sau face doar comenzi si nu am nici vreun telefon de acolo.
Am pomenit ca exista si varianta asta insa nu vruiam 2 drumuri cum s-ar zice.... (unul sa dai comanda si al doilea sa te duci sa o iei!)

De la botezul Teodorei
Povestea nasterii Anei

gina20 spune:
Eu exact asta vreau sa-mi fac, sa duc argint vechi/stricat (am o punga intreaga, nu exagerez) si sa-mi fac o bijuterie la comanda.
Stie cineva cat costa manopera, am un model mai dificil, sau cum se num. magazinul, eventual un nr. de tel?

Anuska spune:
Ateliere cred ca poti gasi mai multe in centru... pe la Lipscani, pe stradutele alea p-acolo..... Intr-o vreme stiu ca puteai sa-ti alegi modele din revistele pe care le aveau la magazin.....*********************************
De la botezul Teodorei
Povestea nasterii Anei