Casnicutze sexy (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

io cred ca o iau razna intr-o zii Andra iara e bolnava ieri am avut treaba si a stat soacra cu lucas si sa nu va spun a umblat peste tot pana si hainele de pe sfoara care erau intinse la uscat le-a intors saraca se plictisea ca dormea copilu
dar cea mai tare faza mi-a luat de pe masuta din bucatarie um mileu sau cum io zice si mi-a pus ziare ca facuse la cuptor ceva de papa,niste pulpe cu cartofi si era pe masa,tava de aragaz si a pus-o pe masuta,ce zmeu o deranja pe ea....cica se strica mileul in bucatarie.....e dusa rau cu capul saraca...

Dana banana imi place noul stil de scris

Cuscra,miki...si restul fetelor mersi de urari

am mai vrut sa scriu ceva dar nu mai stiu ca-s nervoasa de nu mai pot

revin ca-s sefa la calc. si am trimis fata obligat fortat la scoala ca mai lipst si inainte de vacanta...si ce pana mea face dupa aia ca are prea mult de recuperat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Dana,grijulie oacra-ta`

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alinutza,acum vazui

La multi ani cu sanatate colegului!
frumoasa zi si-a ales sa se nasca
sa fiti sanatosi si fericiti toti 3(deocamdata 3)
distractie placuta deseara

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Cami,a venit ,mai ,furtuna la voi?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Dana,grijulie oacra-ta`

Dana

aha deci am inteles-o io gresit?

Mergi la inceput

nu cred!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by micalutza

Miha,City mall e ala de la Pieptanari. adica pete drum de Bellu . aproimativ pete drum.
Dana unt.nu ma pot loga cu id-ul meu i il foloec pe al ora-mii.
chetia e ca nu merge tatatura i are litera aia pe care nu o vedeti voi lipa.

Mini
In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi, conteaza daca pierd sau castig eu (Winston Churchill)

Bun revenit la noi, cu litera sau fara...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am venit sa ma laud cu cadoul facut de mine soatzei de sf.Valentin aici, revin mai tirziu cu cercelushii care i-a primit Isabella si soarele de aurel alb, care l-am primit eu. Plec la nani, n-am apucat sa cetesc ce-ati scris, ca-s beata, beui shampanie

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Danelutza vazut si admirat capodopera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

banana,acum a inceput sa ninga.cica ne rezolva bine pana deseara
danelutza,frumoasa realizare.dar de ce buturuga de St.Valentin? nu trebuia inimiara,sutiene,bustiere ceva?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput