Casnicutze sexy (106)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mirela,

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki distracte placuta
barbyecat de adevarata este povestioara

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

barby,

banana,dupa cum am promis am culcat plozii si am citit subiectul cu "sa dati"
concluzia:in afara de perlele lu' aia care nu ingenunchiaza nici la propriu nici la figurat(hai mai,ma lasi!?) si ailalta care a vazut-o 5 zile in supanimic nu am aflat.
Sunt convinsa ca la ora asta este cel mai citit si urmarit subect de pe forum si cu toate astea numai cativa daca ai observat raspund si au avut curajul raspunderii
Bravo lor.oameni fara prejudecati.Eu una ma abtin...
sunt femeie serioasa,asezata la casa mea,cu copii mici,batic pe cap,carpa de praf in mana si aspiratorul de gat duceam-as la Banderas sa ma duc...dar nu pt felatie...asa...pur si simplu

somn usor.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

´neata
am ajuns acasa. ma duc la culcare

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Heloooooooo la toata lumea!
Fetelor dar a-ti scris nu gluma...recunosc ca am citit pe sarite si repede ca e prea mult si nu am timp...va pe toate ca va gandirati la mine

Ieri eu am petrecut cu o prietena,dupa ce am culcat copilul,sotul meu ca si al ei au lucrat,asa ca am baut o sticla de vin si apoi la somn

Nu am apucat sa pun poze de la Disney,unde a fost super frumos....am vazut parcul "Magic Kingdom",cu Mickey si Donald,si tot felul de creaturi din desene animate...frumos tare,totul foarte real facut,incredibil...Robert era in al noulea cer,la parada de final unde au trecut toti si dansau a ramas mut,imi zice in fiecare zi de atunci ca el mai vrea la Mickey si la parada sa-i vada pe aia dansand...e mortal..merita sa duceti copii fetelor,CAMI,BEBITZU,OLGA si pt toata lumea,stiu ca e cam scump din Ro,din pacate

Fug sa pun poze si sper sa intru si eu in normal

MIHA,da pana la urma tot nu mi-ai zsi unde se preconizeaza sa lucrezi,adica in ce domeniu,ce faci mei?...curioasa de mine!!!

Am vazut si eu bunatatile DANELUTZEI si ale lui MIHA,

Fetele din Canada bafta sa nu va tina mult zapada si furtuna...am vazut la stiri ca a fost si aici in N Americii...cred ca apoi s-a dus la voi...nasol tare!!!

Nu mai stiu ce sa va zic,ca mi-a fost tare dor de voi toate si... la toate...si sanatate multa,sper ca e toata lumea bine!!!

la toata lumea,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

nu pot sa dorm,carla mi-a vomitat toata noaptea...de vreo jumate de ora sa linistit!
am dormit cu un ochi deschis si de ceva vreme mi sa deschis si celalalt!sunt terminata,parca vad ca iar are gripa aia urata la burtica,sau sa fi fost de la spanacul meu?o fi oare prea mica pt spanac?
data trecuta cand am avut virusul la burtica eram la un pas de a merge in spital(acu 2 sapt),de data asta cred ca o sa cer eu sa ma trimita ca e groaznic acu pe we!
abia astept sa se lumineze sa o tai la doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata gagici!

iar ati aberat cu spor! m-ati facut curioasa cu subiectu' ala...dar n-am acum timp de el. cind vin de la munca nu-l mai scap
corina, multa sanatate printesei! ai grija sa nu se lipeasca si de syb virusul.
toate

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

incepe sa ma enerveze "minunea" asta cu trezitul din ce in ce mai dimineata.
va pup, ma apuc de calcat.

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neatza!
apoi,sunt sigura ca ia si sybi dar sper ca abia sapt viitoare ca e groaznic cu doua bolnavioare pline de muci,febra si morocanoase!
uite deja de pe la ora 3 nu mi-a mai vomitat deloc(nu prea seamana a virusul de la burtica,la ala vomiti tot ce inghiti).
sa fie oare spanacul meu vina?desi nu e prima data cand ii dau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Miha cum fu la interviu?

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput