Casnicutze sexy (106)
Raspunsuri - Pagina 14
maria2mami spune:
...am atipit nitel
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
maria2mami spune:
am plecat....pupici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
Simo78 spune:
mi-a trecut raceala, am baut si o cafea azi, nush de la ce s-a luat acuma cu durerea asta!
Miha sa-ti fie de bine somikul si bafta multa la interviu.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
ange spune:
aaaaaa dana,acum ma prind.cred ca este numai pt noi cele de "afara"...
sus pe orice pagina deschizi e un bener cu o florarie online.sunt niste flori frumoase de-mi vine sa miros ecranul
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
symaco spune:

am avut probleme de cu netul,chiar si acu merge rau tot la cateva minute ma arunca din net!habar nam ce are tre sa se uite al meu,cu siguranta o cruciulita nu e pusa cum trebe!
la noi e vreme uratica,innorat si ploua incet,azi dimineata cand am dus pe sybi la gradi mi-au inghetat osisoarele.ce bine ii era la carla in carucior invelita in blanita
!
bebelina imi doarme acum si eu pe net....
,nu e bine ca nu imi terminai treaba,da nu ma pot abtine!
ne auzim mai incolo,la noapte cand imi culc odrasele o sa incerc sa recuperez ultimele 7 luni de absenta!
ange spune:
vaii Dana,ma ucizi cu freziile 
habar nu am daca aici se gasesc.nu am vazut niciodata.eu ador florile.la mine in casa e rarrrr cand nu exista flori in vaza;
ori de cate ori merg la piata mi se lipeste un buchet de flori de mana.Sunt nascuta primavara si asta explica totul
symaco,bun revenit.te asteptam cu un rezumat al celor 7 luni de absenta![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
mikiriki spune:

acum am iesit din pat sa va citesc. nu mai am chef de stat in pat.
Cami, si eu am vazut banerul cu flori ( trandafiri).
Am citit si eu de Gabytza si-mi pare tare rau
Banano, trebuie sa ma apuc si eu de smotru. ce zici, vii pe la mine?![]()
Danach, sunt tot racita. dar lupt sa ma fac bine sa pot iesi diseara
La mine e soare si e caldutz
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
symaco spune:
bai,cami,rezumatul e mai scurt decat iti imaginezi:am reusit sa ne cumparam o casuta si acolo ne investiram ultimele 7 luni,in renovarea ei!
fetele au crescut pe santier..carla merge in 4 labe,sybille a inceput gradinita,servici,acasa munca,copii
rutina!