Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 25
Samurai-lady spune:
OANA-la noi e mai ushor deja ca suntem la bb2.
Eu vreau numai 2,dar sotul vrea si bb3.
Cika
situatia economica a Japoniei s-a imbunatatit si incep oamenii sa faca cam 3 plozi.Io i-am zis ca ma opresc la 2 si inchid linia de productie
.Sa vedem cum ne descurcam cu doi 

Samurai-lady
16 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
otim spune:
Cand va citesc fetelor cu aveti soti care for fetite ..... Al meu nici nu vrea sa auda . Il vrea baiat si gata , iar al doilea bb fetita . Stie si numele Laurentiu . Asa ia si spus medicului cand ma fost la control si l-am intrebat de sexul bb . Medicul zice ca toti taticii in general isi doresc primul bb baiat . Eu acuma incerc sa duc munca de lamurire ca daca la eco luna viitoare vom afla ce este bb sa nu fie chiar foarte dezamagit . Ma bucur totusi ca am o luna la dispozitie si o pot lua incetisor cu munca de lamurire .
15 saptamani
Chriszta spune:
IACHI (sau Lachi?) O sa ma apuc si eu sa vb ca tare am stat cumintica pana acum.
Sa stii ca sunt in aceeasi situatie. Am un copilas patruped (o fetita catel)care tot 5 ani a stat in casa mai ales ca abia din decembrie am reusit sa ne mutam la curte.
Nu stiu la voi cum e dar a mea afara 5 minute in casa 5 minute si tot asa.... numai pete de noroi si par...nu cred ca bb va putea sa umble taras pe mizeria pe care o face cutu. Eu mai am probleme si cu atitudinea pt ca e operata si are din cand in cand operatia deschisa si nu prea e caine de mangaiat... cred ca o sa mai iau unu special ca sa-l jumuleasca bb, dar neaparat amandoi in CURTE...
Mi se rupe sufletul dar cred ca daca-l voi tine pe bb in brate mai tare mi se va rupe de el...
Oricum mai la primavara vom face incercarea de a o lasa in curte. Nu avem ce face... par pe bb si pe hainele lui...
Apropo' mai are cine catel si bebe mic in casa???
Cristina
16+
Chriszta spune:
Otim
Nu fii necajita, am cunostinte care si-au dorit cu indarjire baiat pana in momentul nasterii.
A fost de ajuns o secunda sa tina FETITA in brate si s-au indragostit de ez instantaneu... Se si spune ca tatii sunt fetel si mamele cu baietii.
Iti doresc bb sanatos orice ar fi el
sau
roxy spune:
la baiatul meu la gradinita am citit azi ca era un afis cum ca un copil are scarlatina.Stiti cumva cum e boala asta si daca cumva , cine stie, eu sper sa nu , a luat si baiatul meu, ca doar presupun ca acel copil a venit in colectivitate pana s-a prins mama lui ca e bolnavior ,e periculoasa in sarcina?ce fac eu acum...
roxy
14 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
brazuca25 spune:
Toata viata mi-am dorit baietzel, si am fost cea mai fericita cand mi s-a spus la eco ca baiat este, dar cu cat timpul trece incep sa am indoieli ca la 12 sapt eco poate fi 100% concludenta si sigura, asa ca parca incepe sa imi placa si ideea unei fetitze!
Mai am o luna si ceva pana aflu sigur asa ca mai am timp sa "fierb in suc propriu".
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
gabiarama spune:
Roxi , eu zic sa nu iti faci griji .Cind eram insarcinata cu bb2 baiatul meu cel mare a facut scarlatina si nu am patit nimic .Tin minte insa ca am fost si am facut un exudat faringian sa verific daca am si eu streptococul beta-hemolitic , cel care e de vina in cazul acestei boli . Doctorita pediatra a spus ca nu e o boala a copilariei si ca o poti face de mai multe ori in viata 
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
roxy spune:
multumesc Gabi pentru ca mai linistit chiar si putin, eu tot sper ca sa nu ia baiatul meu boala, parca stiam ca e vaccinat(dar sper ca nu spun o prostie), dar nu ma pot abtine sa nu ma gandesc...stii cum e cand vrei sa ocolesti toate problemele ce pot apare.
roxy
14 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
oanabbb spune:
ROXY... nu stiu nimic de asta...
SAMURAY LADY..eu mi.as dori tare muult inca o fetitza...dar vad ca faceti toate numa baietei..asa ca s.ar putea sa fac si io2 flacai...
eu si sotul eram disperati sa fie fetitza si la eco am reactionat cam aiurea...adik am amutit ...si cam atat...
acum suntem tare bucurosi...dar parca nostalgia dupa o fetitza tot a ramas...
CRISZTA..LACHI si eu am catel...problema e ca noi stam la bloc asa ca ce ma fac???tare nu l/as da....e un bishon de 4 kg...scump si mic...nici nu pot sa.mi imaginez casa fara el...
nu cred ca il voi da...poate putina izolare...dar nu vad pur si simplu rostul sa.l dau!bunicii nostrii de cresteau la tara cu picioarele goale ..cu o mana pe bucata de mamaliga si cu cealalta in gura cainelui...cu porcii si toate alea si au apucat 90 de ani...eeee..cred ca suntem noi generatia asta paranoia si obsedate de sterilitate ...dar eu nu vreau un copil care sa racneasca cat il tin rarunchii cand vede un caine pe strada...care sa n.aiba voie sa puna mana pe nimic...si pe care sa.l terorizez cu paranoia mea!
oana
16+
beldicuta spune:
Buna fetelor
Eu nu stiu inca ce este in burtica, dar intotdeauna mi-am dorit o fetitza. Si sotul meu isi doreste tot o fetitza, toata lumea vrea fetitza.
Motivul: in familia sotului nu sunt decat baietei, deci vor sa mai respire un pic.
In familia mea, care este destul de micuta, primul bb a fost o fetita (nepoata mea), care a implinit la inceputul lunii 3ani si este o dulceata de copil, eu sunt nebuna dupa ea.
Deci imi doresc si eu o dulceata a mea.
beldicuta
13+