Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 24
liadorian spune:
Fetelor, numai vesti bune pentru mine si bebe!
Tocmai mi-a adus sotul rezultatele de la doazarea de anticorpi antiRh - sunt absenti! Se pare a pustiul a avut o sapatamana linistita (cum sper sa fie cat mai multe de acum incolo!) iar hematomul acela nu a produs deocandata izoimunizare!
Daca ati sti cat sunt de fericita! Mai ca-mi vine sa ies la plimbare, cu toata vremea asta umeda si urata de la noi!
Pentru voi toate, 

! cred ca daca nu va citeam pe voi, imi innebuneam sotul!
Lia
S16
jadi spune:
eu sunt ca vulpea care nu ajunge la struguri si atunci zi ca sunt acrii. m-am gandit si mi se pare ok ca o sa am 2 baieti, nu trebuie sa mai fac cine stie ce investitii. In plus pot sa ii cazez in aceeasi camera si fiind si de varste apropiate, ar trebui sa se inteleaga. Am inteles ca cei de la Ikea au mobila de camere de copii superba.
Si apropos de gemeni, ieri la doctorita dupa mine a intrat o mami gravida cu burta destul de mare si cu 2 fetite de aproximativ 2 ani, gemene, cred ca rezultate din fiv, ca doctorita mea are multe fiv-oase. Erau asa de dragutze pushtoaicele si aveau fiecare cate un buchet mare de flori pentru doctorita. Ma gandeam daca mama era insarcinata tot cu gemeni ca avea o burtaaaaaaaa!
Si tot ieri, cand m-a intrebat daca e tot baiat si i-am spus ca da, mi-a zis ca urmatoarea sarcina o sa fie fata
. Sotul era siderat, nu stia inca planurile, hehe.
Deni &
Vlad & bb2
Samurai-lady spune:
JADI,noi nu stim inca ce e bb din burtik,dar tata isi doreste o fetitza.Se tot intreaba daca se combina si fetitza asa frumos(auzi ce modeste e tati)si iese ca si Kenta.Eu ma gandesc deja ca e baitel,ca sa nu ma pleostesc cand aflu sexul la eco.Plus ca am toate hainele si lucrurile lui Ken,deci nici un ban dat pe hainutze in plus.
DAR,ma gandesc ca vrea si tati o fetitza,deci nu e exclus nici un bb3,dar sa terminam cu bb2,first.
Samurai-lady
16 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
liadorian spune:
Nici noi nu stim exact sexul lui bebe. De fapt tati nu stie, el isi doreste in continuare o fetita. Eu una am sentimentul ca e sigur baietel si incerc sa-l pregatesc si pe sotul meu pentru eventualitatea asta. Dar cred ca nici un barbat nu se supara sa aiba un flacau sanatos si voinic, nu?![]()
Luna1 spune:
Salutare fetelor. Va pup si va multumesc pentru aprecierile facute la adresa bebeului meu. Sunteti niste dulceti de burticoase. Nu-i asa ca seamana cu mine bebe?
Raluca si eu tot la Anya ma refeream dar o luam asa mai pe ocolite, sa nu zica acum ca imi da un deget si iau toata mana. Astept sa se apropie timpul si vedem cat e de ocupata si daca vrea sa-mi vada si mie copiii. ![]()
Jadi da Ikea are mobila superba pt copiii (daca vrei iti fac poze cu camera lui fiu-miu ca tocmai ne-am mutat si de acolo i-am luat-o) insa nu pentru bebei. Au niste patuturi nashpa rau, am fost in weekend la ei si desi ieftine patuturile sunt nasoale rau.
Apropos de fete sau baieti in burtica. Normal ca si eu vreau fata dar ca si tine ma consolez ca daca e baiat vor interactiona mai mult, vor putea imparti o camera, etc. Dar al meu sot care se obisnuise cu ideea ca poate fi baiat si poate e chiar mai bine a fost ieri la piscina cu fiu-miu si cand a venit mi-au povestit ca era un tatic in piscina de copii (ii vine lui fiu-miu apa pana la genunchi si e mai calda) cu o fetita de 7 luni care era foarte fericita in apa. Si mi s-a pus in vedere ca daca bebeul nu e fata s-a votat: ma lasa iar gravida sa-i fac o fata.
Pai si ce ma fac daca iese tot baiat? Ce ma fac cu trei putze urlatoare si una bucata sot?
Va pup.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Samurai-lady spune:
LUNA1- de e bb baiat o sa ai si tu si eu 3 putze in casa.
Sanatoshi sa fie,ca io zic ca o sa se inteleaga super baietii intre ei.
Samurai-lady
16 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
lorinaoo1 spune:
Mychidutza 
Lachi
nici eu nu stiu ce voi face cu catelul, care e rezident permanent in camera noastra, mai ales ca eu mai am si alte "animalute" prin preajma. Dar daca spui ca are acces restrictionat prin casa, incearca sa-l izolezi de camera copiilor. Asa nu are cum sa-i afecteze. Offf prin cate trebuie sa mai trecem ca sa avem comorile dorite. Imi pare rau de urata experienta prin care ai trecut. Daca ar fi dupa mine tot mapamondul ar avea abonament la fericire ca asa viata e mai frumoasa ![]()
Luna nasol, ai incurcat-o
Sa vezi cand vor creste baietii ca niste plopi si ai sa te uiti ca la tavan la ei
Eu am 1,65m si pe langa adolescentii din noua generatie ma simt cam pitica ![]()
nasica de moflea
burtica
18+
LuciaZ spune:
Lachi - te inteleg si eu am un catel de 12 ani.Nicio sansa sa-l trimit la curte, una peste alta s-a imbolnavit, ciocuri pe coloana, asa ca face tratament. La mine a fost pb cu sotul care imi tot reproseaza ca o sa aibe bebe o "pensula de par in stomac" cu toata curatenia mea. Oricum nu mi-a cerut sa trimit catelul la ai mei, mai ales ca este in casa dinaintea lui. Intr-un fel ii dau dreptate. Acum e multumit ca Rex nu are acces in camera noastra, deci si a copilului.
Referitor la silueta tb sa spun ca nu am luat decat aprox 1 kg, desi sotul spune ca am mai pus ceva pe mine. Sambata vreau sa-mi iau o salopeta ca ma enerveaza blugii clasici la talie.
Felicitari celor care au aflat sexul locatarilor de burtici. Eu sper ca voi afla pe 5 martie, la control, astfel ca sotul sa-mi poata cumpara caietul bebelusului. A vazut el unele misto cand a fost sa-mi ia cadoul de Sf. Valentin - cartea Mama si copilul (stia ca mi-o doream f mult)E un scump, cel mai ce.
Un week end frumos tuturor si fara frig si ploaie.
12+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
oanabbb spune:
bai fetele...da ce puse pe treaba sunteti!bb 2....bb3....ohh..doamne..a meu barbat nu se prea gandeste nici la bb2!
el zice ca noua nu ne.au dat parintii nimic...dar nik!si am reusit de ne.am luat de toate singurei...la 25 de ani...da a zis ca el vrea sa ii ofere copilului totul...casa..masina fitoasa...o viata fara griji...si daca vom avea 3 copii...probabil ca nu le vom putea lua tuturor case,masini,conturi si alte alea....
asa,cumva,ii dau dreptate...mai avem timp sa negociem bb2...dar probabil ca mai mult de atat nu obtin veci!!!!!!!
oana
16+

.