Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 23
christyne spune:
Dragutelor, in legatura cu greutatea eu zic sa nu va mai stresati, ca stresati si bebelusii degeaba.
La prima sarcina am luat in jur de 30 kg, poate si mai mult, ca in ultimele zile am refuzat sa ma mai cantaresc ca ma si stresa. Si??? Asta nu a fost nici o problema. Am nascut f f f f usor, fara nici o complicatie, iar kg le-am dat jos imediat, fara sa tin vre-o dieta. Alaptatul si trezitul noaptea + restul de sarcini noi de peste zi sunt cel mai bun regim. La 3 luni de la nastere aveam greutatea dinainte, iar la 4 luni eram deja sub greutatea initiala, fara sa fac vre-un efort, doar am avut eu singurica grija si de bebe, si de casa, si de piata si de macarica si de tot. Nu am ramas cu vergeturi, nu s-au lasat sanii sau alte probleme.
De aia zic, nu va mai cantariti toata ziua, bucurati-va de sarcina si de bebelus, mancati ce va e pofta, doar incercati sa mancati cat mai sanatos posibil.
Va pup pe toate si multa multa bafta.
Christyne +
Mihai + bb2
(16.07.2007)
pepi spune:
Fetelor,luni sunt programata la triplutest si eco,abia astept sa-l vad pe bebe din nou si poate aflam si ce culoare e caruciorul cu pricina.Stiti cumva dupa cate zile se da rezultatul la TT?
pepi
15+
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
insa ma omoara durerile de...........fund. ma dor fesele de zici ca m-a batut cineva. aveti si voi simptome asemanatoare?
+14
Vaaai daaaaaaaaaaa! Daca stau prea mult pe scaun sau merg prea mult pe jos fara sa ma asez! Ma vait ca o baba seara in pat si mi-e groaza ca trebuie sa ma dau jos de nu stiu cate ori sa ma duc la toaleta si ma taie niste dureri de fund si de mijloc de zici ca gata...acolo am ramas intepenita!
16+http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Kariris spune:
Buna fetelor!
Chriszta, eu zic sa ai incredere in Moldovan ca-i medic bun, in afara de faptul ca-i si dragut!
Eu sunt brasoveanca si am stat in Brasov pana acum 7 ani. A fost unul din medicii mei preferati cu care m-am inteles bine si care nu m-a dezamagit cu nimic. Spre deosebire de Gogonea care era sa ma omoare.
Fetelor am apucat si eu sa citesc din urma si sa vad ce s-a mai discutat.
Mie mi-ar place sa ma lase sa nasc natural pentru ca am mai trecut printr-o cezariana (acum 17 ani) si m-am refacut ingrozitor de greu cu toate ca eram mult mai tanara atunci. Nu, n-am nici un copil, daca va vine sa ma intrebati. A fost o mica cezariana care a trebuit facuta la 16 saptamani. Dar cred ca nascutul natural va ramane la faza de vis la mine, ca nu cred eu ca o sa ma lase la aproape 38 de ani, prima nastere, gemeni, ceva fibroame inauntru si cu o cezariana in antecedente sa nasc natural. Mi-e si frica de nasterea naturala dar cantarind si beneficiile parca as opta totusi pro.
Voi ce ziceti, imi spune Iosup sexele acum pe 22? ar fi saptamana 14. Macar sa primesc si eu un "premiu de consolare" pentru vineri 23, cand merg la cerclaj!![]()
lachi
13+
X-ray spune:
lachi cu putzin noroc si daca "stau la poza" iti spune.abia astept sa ne comunici!
alina
17+ de sarcina cu o
la purtator...
Samurai-lady spune:
Branzuca25,dadadadadaaa,si io vreau aparat de eco akasa.Cred ca lesina barbatu cand vine akasa.Si io as sta toata ziua la aparat si m-as uita la bebe.O intrebare:e adevarat ca in timpul unui eco bb ar percepe asa niste sunete ca si cum ar trece un tren foarte aproape de el ? Asta nu-mi amintesc pe unde am citit-o,o fi adevarat ?
Sa-l intreb pe fiul meu de 4 ani:auzi Kenta tu la mami in burtik ai auzit trenu ???
Pupicei
Samurai-lady
16 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Chriszta spune:
Iachi multumesc de informatii. Am incredere in Moldovan dar nu e prea vorbaret. Banuiesc ca daca va inainta sarcina va inainta si relatia dintre noi...profesionala bineinteles...![]()
Iti doresc multa sanatata si iti mai doresc un bebe si o bebita...
Chriszta
16+
brazuca25 spune:
Samurai-lady, si eu auzisem de asta cu zgomotele ca de tren la eco, dar nu mai cred deloc asta. Pai daca era asa, cum de 20 minute cat am stat la eco, bb a dormit cu tupeu si nu s-a miscat deloc? Si nu e numai al meu, ca multi bb-ei dorm la eco. Daca era sa fie zgomotul asa puternic nu s-ar fi trezit toti?![]()
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Kariris spune:
Cel mai important lucru e sa-mi spuna ca sunt in cote normale plozii si e totul in regula. Sexul ar fi asa...bonus.
Ioana sper sa afli si tu vesti bune pe 22. In ce saptamana esti?
Chriszta pai fi tu mai bagacioasa si mai vorbareata cu el si o sa vezi ca isi da si el drumul. O fi si el plictisit sa mai faca si conversatie...dar tu intreaba-l si el iti va raspunde cu siguranta la orice.
Sa stii ca si eu imi doresc o fetita si un baiat desi sunt constienta ca poate s-ar intelege mai bine daca ar fi de acelasi sex...
Va pup...fug acasa sa scot cainele la aer! nu stiu ce oi face cu el dupa ce nasc, ca am avut o discutie serioasa cu el si nu vrea sa devina caine de curte dupa 5 ani de umanizare de-a dreptul in casa...ma rog, cu accesul restrictionat dar totusi cu bucatica lui de casa.
lachi
13+

. aveti si voi simptome asemanatoare?
. Sigur iti zice.