Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana75 spune:
Mioara, multumesc. Felicitari si tie pentru jumatate de maraton.
Mioara are dreptate, firma trebuie sa anunte medicul de medicina a muncii, face dosar, bla-bla. Dar asta nu e treaba noastra - scopul e sa obtinem numar de inregistrare pe instiintare si sa pastram foaia bine acasa. In caz de ceva ilegalitati, cistigam procesul imediat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
lorinaoo1 spune:
Ioana, Jeni, Taedi multumesc pt grija voastra si pt felicitari. Adevarul e ca ma bucur mult ca sunt acasa. La spital am stat cate 2 intr-un pat de ala tip covata Nu am dormit mai deloc noaptea.
Partea pozitiva a acestei experiente este ca m-am imbarbatat putin dupa ce am vazut tot felul de cazuri. Mi-am dat seama ca suntem totusi niste norocoase, chiar cu unele probleme. Asa ca acum sunt fericita ca bebelina e bine, ca dureri si contractii mai suport eu daca ea sta bine acolo . Ce nu face o gravi pt puiutul pe care-l asteapta Ce era mai enervant era caldura excesiva din salon - imi era cald si in tricou, dar personalul a fost f dragut. Dna dr imi recomanda concediu pana intru in prenatal, asa ca voi mai avea experiente de genul internare. Nasol e ca ma voi plictisi in continuare. Si eu care speram sa ma mai duc la serviciu, ca prea sunt o leguma acasa
Am vazut ca vorbeati de sani si alaptat. Eu nu pot spune ca am experienta, sper insa ca "bubitele" mele sa il hraneasca pe bebe cu succes. Momentan nu ma dor asa cum spuneati voi, dar dr mi-a spus ca nu e ingrijorator.
Fetelor, am si eu o intrebare. V-am spus ca la eco un muschi uterin era lasat (se vedea destul de aiurea) din cauza contractiilor. Intrebarea e: se poate reface? Trebuie sa fac eu ceva, inafara de a ma feri de alte contractii?
Simo mie imi placea nickul tau de dinainte. Ai mai fost in Emirate? Cred ca e fain. Eu una as avea probleme mari cu caldura si cu soarele (am pielea alba si ma inrosesc la soare fara crema de protectie). Calatorie placuta.
Ioana ma bucur ca ti-ai luat concediu medical, pacat de motiv. Ai grija de tine si de ca va trece si raceala asta. Ma bucur si de analizele bune
Si sa nu uit - bun venit gravidutelor noi, sa aveti o sarcina fara probleme!
Si ca sa fiu in ton cu ziua de bebelina mea frumoasa si miscacioasa si de forumistele optimiste si gravi de iul-aug Sa stiti ca nu sunt pe invers, asta ca sa nu dam idei
nasica de moflea burtica
18+
lorinaoo1 spune:
Mioara felicitari pt progres Nu mai am mult nici eu, na na
nasica de moflea burtica
18+
Luna1 spune:
Fetelor pe mine m-a apucat depresia asa de dimineatza dupa ce am citit cazul Claudiei si mai stiam si de Brazuca, Andra etc.
Eu nu pot sa cred ce se intampla, pe mine ma socheaza din ce in ce mai mult ca o tara intrata in Europa mai poate sa detina astfel de exemplare de cetatetni. Deja sincer mi-e scarba. Din sustinator al tarii mele, devin pe zi ce trece mai constienta ca sunt norocoasa ca traiesc aici..
Nu va suparati pe mine insa mereu am trait cu speranta ca lucrurile se vor schimba, mai ales dupa intrarea in EU. Dar toata populatia trebuie sa participe la aceasta schimbare. Ori aici vad sfaturi cand suteti abuzate sa va luati concedii medicale si sa evitati seful. Exact ce vrea si el. Ar trebui sa reactionati altfel lucrurile astea nu se vor schimba niciodata, vor ramane asa. Stiu ca veti spune ca nu va apara nimeni, ca nu se poate face nimic etc. Nu e adevarat! Am lucrat in Bucuresti nu de mult (acum doi ani) si inca de pe atunci stiu ca s-au anchetat cazuri de hartuire sexuala care sunt mult mai greu de dovedit decat cele cum sunt in situatia voastra. Cand sunteti amenintate, stiiundu-va ocrotite de lege, spuneti-i misoginului ca doriti sa primiti preavizul in scris si mergeti cu el la fortele de munca, faceti ceva, spuneti-i care e legea, nu ii mai lasati sa stea linistiti si sa-si continue abuzul fata de toate gravidele. Mai ales Claudia spunea ca lucreaza la trust mare, pai direct la resurse umane ma infiintam si depuneam plangere ca sunt hartuita pe motiv ca sunt gravida. De ce va e frica? Ganditi-va ca daca nu luati masuri voi cele abuzate, aceste personaje vor continua sa existe fara frica.
Scuze daca m-am ambalat insa cand vad conditiile de aici, unde poti sa-i dai in judecata din orice imi pare rau ca voi trebuie sa mai treceti prin asa ceva.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Ioana75 spune:
kmy, bine ai venit si sarcina usoara! Felicitari pentru fetita.
Lorina, deci stai in concediu ... mult si bine. O sa-ti simta lipsa elevii. N-am mai auzit de muschi lasat, dar sper sa nu fie grav. M-a luat durerea de cap cind am citit ... 2 in pat? Of.
Simo78 spune:
kmy bine ai venit la noi si sarcina usoara. sa dai si UM (prima zi a ultimului ciclu). si da, ai nimerit bine.
ioana pentru rezultate.
Lorina da, am mai fost in Emirate si imi place foarte mult. cu caldura nu am probleme, sunt o friguroasa prin definitie. anul trecut chiar suportam caldura mai bine decat ei care au trait o viata acolo. ei deschideau AC-ul, eu il inchideam . si eu is alba toata, dar am grija si ma dau cu creme, plus ca nu ies din casa fara sapca sau palarie de soare. am facut odata la noi la mare insolatie si nu-mi mai trebuie. ma feresc foarte tare!
in alta ordine de idei, soacra mea deja are o valijoara cu lucrusoare de copii. i-am zis ca nu ar trebui sa ia de pe acum, dar a zis ca nu se poate abtine. o inteleg! deci va dati seama ca cu atat mai mult abia astept sa merg sa le vad.
Simona 14+ Mara/Matei
poze
Ioana75 spune:
Luna, au inceput si la noi sa existe din ce in ce mai multi angajatori corecti, care respecta drepturile angajatilor. Iar despre procesele angajat-angajator, am auzit ca se rezolva imediat, si se da dreptate celui abuzat (de obicei angajatul). Si pe mine ma scot din sarite ilegalitatile. Numai ca mai sint angajatori care forteaza nota, crezind ca angajatii nu-si cunosc drepturile ...
beldicuta spune:
astept si eu un bb cam pe 21 august; inca nu stiu ce este, abia am implinit 12 saptamani, dar abia asteptam urmatoarea ecografie sa aflam
salutari burtici
beldicuta
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Am vazut ca vorbeati de sani si alaptat. Eu nu pot spune ca am experienta, sper insa ca "bubitele" mele sa il hraneasca pe bebe cu succes. Momentan nu ma dor asa cum spuneati voi, dar dr mi-a spus ca nu e ingrijorator.
nasica de moflea burtica
18+
Lorina, pentru alaptat marimea chiar...nu conteaza . Din contra, as putea spune. Cu cat ai sanii mai mici cu atat poate fi mai comod pentru tine si pentru bebe. Iata in sfarsit un avantaj al sanilor mici
Alina Radu Teodor si Anya Ioana
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
Iata in sfarsit un avantaj al sanilor mici
Alina Radu Teodor si Anya Ioana
razbunarea "bubelor"
Simona 14+ Mara/Matei
poze