Mamici de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina, mai las parul 1 saptamana sa ma creasca ca mi-e rusine sa pozez, mi-e ca se sperie aparatul foto . Si nu am nici un coc, faceam si eu glume pe seama voastra .

Cristina, eu cred ca te-am trecut dar nu stiu cum au ajuns detaliile respective acolo.

Declar pierduta mamica de fetita care merge la Dr.Ciprian Cristescu de la Giulesti. Rog datele din nou ca sa te trec in listuta si imi cer scuze dar memoria ma lasa din ce in ce mai mult .

Eu am fost la control si mi-a zis ca toate sunt ok doar ca placenta e la 1 cm de col si daca apar sangerari sa trec la repaus si daca este foarte abundend sa merg direct la spital. Frumos nu?

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina (cea cu sangerari) eu la prima sarcina am sangerat primele patru luni fara nicio explicatie. Asta e organismul uman cateodata.

Jadi sanatate multa si ai grija de tine. Lasa cocurile ca esti femeie serioasa.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jadi placenta mea nu are nici macar acel cm intre ea si col dar macar nu mai e pe col,tot e ceva...lasa ca poate se mai ridica. eu deaia sunt la repaos ca sa nu sangerez deloc,dar si asa mai scapa niste urme fine.stiam mai de coc dar ma amuza ideea cu parul scurt pe margini si ditamai conciul in crestet.sper sa nu te superi.
luna eu voi ramane aici prin multitudinea de aline "alina cea cu pata maro".
fetelor daca nu uitam ca toate suntem mamici,ca sfaturi vom da toate dar fiecare la randul ei alege cea mai buna varianta, si mai ales nu vor fi chestii de genul"esti inconstienta","eu stiu mai bine", nu vad unde sa apara discutzii.eu una sunt ingrozita ca s-ar putea sa nu am voie sa alaptez,dar asta e alta mancare de peste...

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

alina.a ,iote tocmai ce pun de o mazare...da oare s-o muia sarmanele boabe sa pot manca si eu o mancare calda?ca data trecuta le-am mancat tari ca pietrele...da ce sa-i faci pofta era mare...
alina ai terminat medicina?eu spre rusinea mea acum am dedus asta din mesajul lui simo.
Bravo de o mie de ori...nu ma vad in stare sa termin o astfel de facultate...tot respectul ptr tine, si anya20

vacanta Filipine
vavanta Brasil
16+

Mergi la inceput

nikole eu am terminat-o dar nu am apucat sa fac cariera din asta.aici e buba mea...eu sunt mai bucuroasa ca voi ca anya e printre noi ca ea chiar e "tare" la copii,eu inca mai invat multe in ale pediatriei...si tin pumnii pt papa buna si sa mananci cat pt doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by alina.a

nikole eu am terminat-o dar nu am apucat sa fac cariera din asta.aici e buba mea...eu sunt mai bucuroasa ca voi ca anya e printre noi ca ea chiar e "tare" la copii,eu inca mai invat multe in ale pediatriei...si tin pumnii pt papa buna si sa mananci cat pt doi!

Draga mea, ai inca vreo 30 de ani in fata sa faci ceva in sensul asta(al carierei ma refer), important e ca ai terminat-o...Bravo!
mazarea mea fierbe inca...mi-e o foame de lup dar cum nu pot manca carnuri si alte derivate, uite asa ma chinui cu mancaruri de astea light, si la fiece 3-4 ore ma apuca o foame si nervi de la foame, si tot asa...
sa fiarba mai repede ca ametesc de foame...
pup fetele!

vacanta Filipine
vavanta Brasil
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alina.a tzuc si eu dulce o leoaica inversunata si curajoasa

Luna avem totusi un avantaj sau un refugiu, cum vrei sa-l privesti: Putem sa raspundem la o postare care nu ne convine dupa ce ne-am linistit si am "cernut" bine resentimentele de cuvintele intelepte. Asta ar fi avantajul comunicarii pe forum. Sunt o mie de oameni - o mie de pareri si tot atatea sfaturi. Asta nu inseamna ca eu trebuie sa le urmez pe toate. Aleg unul care cred eu ca mi se potriveste si actionez ca atare. Daca nu merge, aleg altul si tot asa. Fiecare a trecut prin experiente diferite, in circumstante diferite si ce merge la mine s-ar putea sa nu mearga la ceilalti 999 de insi. Eu una asa consider. Si parintii imi dau sfaturi si eu fac tot cum cred eu ca merge in cazul meu.
Ei, si daca voi fi f stresata, fac si eu o pauza la scris ca sa nu supar pe nimeni, ca doar suntem un de sustinere, nu de dezbinare, corect?
Parerea mea...

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alinaa lasa ca pui fularul si caciulita in lada de zestre pt aia mica. Va veni ea o iarna grea si vor fi utile atunci Ziceai ca ai luat numai 3 kg? Pai eu am luat deja 5 Gata, nu mai pap ciocolata

Jadi va fi bine. Daca stai mai mult in patuc, placenta mai urca. Uite ca la Alina.a s-a intamplat

Nikole eu am o propunere: iti trimit niste kg de ale mele daca vrei sa te mai ingrasi. Deci "par avion" crezi ca ajung?

Off topic: am citit horoscopul pe 2007 de pe site-ul protv-ului. Zici ca astia ma cunosteau, nu alta. Verificati si voi www.protv.ro/stiri/divertisment/nety-sandu-iti-spune-horoscopul-pe-2007.html" target="_blank">aici

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

o sa vorbesc cu shefu' sa-mi asigure pat la servici... dr mea vorbea si ea asa ca sa stiu riscurile dar oricum de stat in pat nu am cum, serviciul e servici si mai am si-un plod acas' care taman ce a luat raceala de la mine adica suntem in alerta continua basca banuiesc ca bona ar vrea sa ma paraseasca inainte sa faca plodul 18 ani .

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

lorina m-a lovit si pe mine nety cu bb-ul care vine dupa mult timp. si tare frumos mai scris...
nikole din astia 30 de ani urmatori 3-4 sunt ocupatzi cu bb1 si bb2 ca eu tot fac 2 prunci!as face 3 dar daca e sa duc sarcinile in pat ca asta,devin "blond platinat" natural...dar poate fac 2 in 1 data viitoare.
cred ca in virtutea kg mult laudate am bagat o pizza.daca tot sunt singura macar sa adorm mancata bine,acum ma duc sa-mi iau medicamentele, asta insemna ca la o ora dupa utrogestan dorm ca pruncii si sper fara vise.
dar stiti de ce mi-e dor?de miscare...eu mergeam la aerobic cand aveam timp,alergam pe malul muresului cu sotul seara,faceam ceva la aparate....acum sunt atat de anchilozata...numai dupa ce am urcat un etaj scarile deja am obosit.
valen ce mai faci?ce mai fac frumoasele fetitze?

Mergi la inceput