ten cuperozic, pori dilatati, cicatrici, HELP!!!!

ten cuperozic, pori dilatati, cicatrici, HELP!!!! | Autor: karina_t

Link direct la acest mesaj

Tare as vrea sa stiu ce se poate face pt un astfel de ten.
Chiar sunt metode de a-i imbunatati aspectul?
M-am neglijat pina acum si se cam vede...citisem la un moment dat de peeling, ajuta?
Mai sunt fete in situatia asta? Ce faceti pt a-l tine sub control?
Sincera sa fiu uneori evit sa ma uit in oglinda cu lumina puternica aprinsa pt a nu imi strica buna dispozitie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

In nici un caz peeling ca mai rau face.
In general produsele abrazive trebuie folosite cat mai rar, demachiant, toner (sau ce alt cleanser folosesti) trebuie sa fie fara parfum, la fel crema de fata care sa aiba si minim 15 factor de protectie, daca ai si tenul gras fondul de ten (daca folosesti) sa fie oil-free si la fel cu minim 15 factor de protectie, daca te speli pe fata cu apa sa fie nici prea fierbinte nici rece ca gheata, alimentatia are si ea un rol, evita expunerea la soare.
Uite o lista cu lucrurile care in general influenteaza rosacea:
http://www.rosacea.org/patients/materials/triggers.php
http://www.rosacea.org/patients/allaboutrosacea.php

ps. Cu multi ani in urma am avut un iubitel care imi zicea ca lui ii place cum imi sta nemachiata ca am fata...roz. Acum stiu de ce

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolutza spune:

si eu am ten cuperotic , cu puncte negre pe nas,pori dilatati astea in zona T.evita tot ce tine de scrub, nici cu malai, nici cu altceva, caci pielea e si asa subtire si o agresezi mai rau. eu folosesc o masca exfolianta pt ten cuperozic de la herbagen( e ca o crema), cam o data la 2 sapt. ar mai trebui sa ai grija la alimentatie, adica fara chestii conservate,fara salamuri, fara condimente, fara tutun, cafea, daca se poate.evita expuenerile la soare, la frig, trecerea de la frig la cald, baile fierbinti si prelungite.si nu in ultimul rind, bea 1,5-2 l de lichide neindulcite.cam de o luna beau zilnic 2 l de ceai si se vede o imbunatatire a texturii pielii. dupa o vreme mi-au iesit ceva cosuri micute, probabil ca efect al dezintoxicarii, dar au trecut, le-am lasat in pace, nu erau chiar asa evindente.in ceea ce priveste produsele cosmetice,am incercat citeva, de la cele naturiste la cele dermatocosmetice.cele de la plafar imi faceau si mai multe puncte negre, asa ca am renuntat la ele si am trecut la cele dermatocosmetice, care sunt noncomedogene. pt zona T mi-am luat un gel spumant de la ivatherm,seara folosesc pe zonele afectate de cuperoza o crema de la avene diroseal, iar pt zi crema multiperformanta de la ivatherm, care chiar imi place, desi e usor parfumata.mai sunt si alte produse dermatocosmetice, te poti interesa la farmacie.din pacate, sunt destul de scumpe.si pe link-ul dat de oana gasesti informatii utile.ai putea merge si la un dermatolog bun, cu siguranta te-ar ajuta si niste rec profesionale. mai tinem legatura :)numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Seara buna fetele!
Cu ani in urma, aveam un ten de imi era rusine sa ma uit in oglinada. Urat rau de tot. Am incercat tot felul de creme, toate prostiile, nimic!
Crema care mi-a salvat fata a fost o crema cu spirulina, ieftina, care se gasea peste tot. Are culoarea verde si un miros usor mentolat.
Se mai intampla uneori sa mi se irite fata foarte tare si atunci folosesc Aloe Propolis Creme de la FLP.
Va dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

incearca produsele Avene iar pt cicatrici "rosehip" oil ( Rosa mosqueta) nu stiu cum ii zice in romana, este o planta care creste in Cile.

http://www.trilogyproducts.com/main.asp?pid=93

http://www.nzhealth.net.nz/products/rosehipoil.shtml

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

F bune sunt produsele de la Macon germania care sunt de uz profesional ...au o linie de cuperoza FF buna!Sunt cosmeticiana si lucrez cu ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petro_mih spune:

"F bune sunt produsele de la Macon germania care sunt de uz profesional ...au o linie de cuperoza FF buna!Sunt cosmeticiana si lucrez cu ele!"
Buna! In legatura cu aceste produse poti sa imi spui ce firma le distribuie in Romania?sau de unde le pot procura?ms.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

O ruda a mea are cuperoza si o tine sub control cu produsele de la Avene,i-au fost recomandate de dermatolog.De la peeling ia-ti gandul daca nu vrei sa inrautatesti situatia:-)Scuza-ma ca sunt cicalitoare,la dermato mergi?Asta e primul pas de facut-cauti un bun dermatolog,programare..si,de acolo,se decide tratamentul de urmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Mergi la dermatolog!!!

Eu am trait cu sentimentul ca am un inceput de cuperoza dupa "diagnosticul" cosmeticienei...si nu am decat un ten sensibil!!!!!!

Cea mai buna reteta EVER pt. curatarea porilor este tamponarea cu apa+bicarbonat dupa demachiere!...e testata de aprox. 3 saptamani..dupa vizita la dermato...incearca 1 data, de 2 ori..si vei simti efectul

Restul..sunt fan Avene(diroseal si masca hidratanta) si Bioderma(gama sebium).

Sa fim frumoase,
Mama_lui_Alex

PS - cine are nervii tari sa incerce zeama de patrunjel..cica e miraculoasa...pe asta n-am incercat-o!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu cand eram mai mica, aveam fata tot timpul rosie, ma iritam de la orice, nu va mai spun cum aratam cand traiam o emotie puternica mai ales in public...:(
Si am citit despre infuzia de patrunjel. Mi-am fiert patrunjel, l-am pus intr-o sticluta tinuta la rece cu care ma dadeam in fiecare seara dupa demachiere. Este singura chestie cu care am avut rabdare, adevarul este ca eram si foarte disperata. Ei bine, da, patrunjelul face minumi!
Mi-a redus toata roseata de pe fata, acum e ok.
Intr-adevar, am un ten sensibil, pielea subtire. Dar patrunjelul ala imi facea pielea sa luceasca a sanatate. Chiar si sceptica de mine a ramas impresionata. Am incercat si acum de curand dar nu mi s-a parut nimic fantastic cu patrunjelul scos din congelator. Il astept pe ala sanatos.
In schimb, am niste semne de toata frumusetea lasate de acnee si nu stiu deloc cum sa le fac sa dispara...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

carrye. mama lui alex, puteti da si niste cantitati la leacurile spuse de voi?

si ce efect are bicarbonatul asupra pielii?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput