Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 23
danette spune:
Adriana, trebuie sa ai in calculator programelul ala... "The Webshots Desktop". Te duci pe "My photos online"... si te log-ezi. Apoi in dreapta sus ai optiunea "Create album". Dupa ce ai creat albumul iti incarci pozele de la "Add photos online".
Sper ca am explicat cum trebuie.
ciristina_serban spune:
Intodeauna mi-a placut numele Iris la fetite. La fel mi-as boteza fetitza daca ar fi sa mai am o fetita. Am vazut pozele. Dulcicaaaaaa foc cu carliontii aia de papusa. Mi-a placut enorm clipul. Sa va traiasca!
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan
try spune:
La mine alex stie de "Puteeeee". Cand face kk mereu ii spun mami, puteeeee si falfai cu mana la nas si el ma imita si spune ca pute.
Stie cand e miros urat, da rn-am idee daca il deranjeaza sau nu. Ce pot spune e ca e foarte curios in privinta kk lui Adrian. Mereu cand il schimb de pampers pe adrian se chiorqste in pampersul ui. Nu pune mana, dar si eu il avertizez ca e kk si sa nu puna mana, dar daca l-as lasa si-as intoarce capu-n partea cealalt nu stiu ce-ar face. In schimb baga mana-n pipi si nu-l deranjeaza. Deja mi-a facut asta de cateva ori. Ma comport ca si cand ar fi ceva urat si mizerabil tocmai ca sa-i imprim si lui aceeasi imagine despre asta si sa nu-i treaca cumva prin cap sa mai bage mana daca se niemreste sa fie nesupravegheat.
Monica, asa facea si alex cand ma chinuiam sa-l invat sa faca la olita, facea cand erau eu mai putin atenta si vigilenta, adica atunci cand stia ca eu nu-s pe faza sa-l pot mustrului ca face pe el. Insa usor usor a ajuns sa fie mai relaxat si in final face numai la oala fara sa mai acuze buba la fund cand il trece si fara sa imi mai spuna nimic inainte. Se duce direct la olita isi face treaba si apoi ne spune (desi stim cand face kk ca se screme) sau daca nu se simte caci uneori puteeeee. Am zis ca trebuie sa-l inavatam sa faca in baie, udne avem ventialtor ca asa impute toata casa, suntem cu spray-ul de casa mereu alaturi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
fetelor, ce sa mai zic...ma "pacalesc" cu ideea ca o sa fie o norocoasa cand o sa fie mare![]()
felis
, pe unde esti, ce mai face mihaitza?
...sper ca sunteti bine
cuscra
voi ce faceti? sunteti la carnaval?![]()
va pup pe toate
somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
felis, pe unde esti, ce mai face mihaitza?
...sper ca sunteti bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Prin zona, mai trag cu ochiul la voi cititnd pe diagonala, dar sunt obosita rau si nu am timp deloc... Mihai a inceput sa se trezeasca noaptea din cauza caninilor care v-am zis ca s-au hotarat sa iasa toti odata...
Super tare faza cu kk!..
TRY... sa va fie de bine botezul
Cristina... bine ai venit...
felicitari pt sotul rabdator...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:

Monica, e de rasu'-plansu'...Vladutu zice "pfuuuu, kk, pafum", cu exceptia ca el face la oala
si e mai usor cu aruncatu'...da,sa stii ca sigur va fi o norocoasa Ruxitza ta.
Am vazut si eu poze de la botezullui Adrian,poze cu fetite cu codite si dolofanici ,toate frumoase,citesc da nu mai apuc sa si scriu.
Suntem bine, in general,din ce in ce mai vorbareti,ma uimeste zilnic cu cate o expresie noua. Mai nou sunt strigata pe nume cand vrea sa-mi capteze total atentia
si e f dulce intonatia aia de pusti mic.
Cookilina, mey, da' greu te mai vede omu' pe aici,ce mai face frumusetea de fiica-ta,mey? Salutari
si
de la Vladu.
aime si
Vladimir
ciristina_serban spune:
Eu vin cu o intrebare ca abia acu' mi-a picat fisa ca mi-ar prinde tare bine niste pampersi din aia 60/60, caci razvan ziua nu foloseste pampersul deloc, nici macar cand iesim la plimbare sau in vizita....nu mai avem treaba cu ei, pentru ca intotdeauna cere la wc. Problema e ca la culcare la pranz si seara e musai sa folosim pampers, caci altfel as spala patul de 2 ori pe zi. Asa ca intreb: Monica, de unde ai luat tu pampersii astia si sunt chiar de la "PAMPERS" ????
A doua problema la noi este ca el la culcare pranz/seara nu merge fara biberonul plin ochi de laptic si uneori il cere chiar si pe al doilea. asa ca ma gandesc eu...ca e imposibil sa nu faca totusi noaptea pipi deloc. Sunt zile cand doarme la pranz in care se trezeste cu pampersul uscat, dar noaptea....inca nu.
Razvan
roserb spune:
quote:
Originally posted by ciristina_serban
Eu vin cu o intrebare ca abia acu' mi-a picat fisa ca mi-ar prinde tare bine niste pampersi din aia 60/60, caci razvan ziua nu foloseste pampersul deloc, nici macar cand iesim la plimbare sau in vizita....nu mai avem treaba cu ei, pentru ca intotdeauna cere la wc. Problema e ca la culcare la pranz si seara e musai sa folosim pampers, caci altfel as spala patul de 2 ori pe zi. Asa ca intreb: Monica, de unde ai luat tu pampersii astia si sunt chiar de la "PAMPERS" ????
Cristina, sunt de la Happy , se gasesc in pachete de cate 5,parca sunt in jur de 8-9 lei noi pachetul, daca cauti la raionul de scutece in supermarket, sigur gasesti!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
ciristina_serban spune:
Multumesc mult Roxana de raspuns. Am sa ma uit mai cu atentie pe rafturi! Pupicei!
Razvan
andreap spune:
Monica,mai..rad de mor cand povestesti de Ruxi si pataniile ei cu KK..
...Mariuca face'scalbos' cand ii arat un Kk imprastiat in chilotei,dar de altfel,daca nu-l vede,sta foarte bine cu el la fund!![]()
In rest,nu prea am ce va spune.Mariuca e bine la bunici,nici macar nu intreaba de mine sau de tati
..semn ca e fata mare si a iesit de sub'fusta' mamei.
Pupici dragelor
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004