Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 20
monica-elizabet spune:
ce bine ca aveti atatea biserici...si chiar sunt numai preoti romani?
cand eram la praga era o singura biserica ortodoxa si nici unul dintre preoti nu era roman, era unul grec, un rus...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
miria_cristina spune:
Deci m-am facut cu ginere!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
gata, acum trebuie sa dai de baut![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Cecilia C spune:
Dragelor, mamicutzelor, sper ca sunteti bine si voi si copilasii si nimeni nu mai e bolnavior.
Noi suntem bine, vrem sa va spunem ca sambata am fost si noi la petrecerea lui Adrian cu ocazia botezului sau, ne-am simtit tare bine si Adrian e un scump, dragut si un finut. Alexutzu e si el un scumpic de copil cu ochi mari albastri, ia priviti aici si tin sa va spun ca are o freza super super, mi-a placut la nebunie. Alexutzu jongland cu balonul aici. De mami Try n-am cuvinte decat de lauda, arata super, are o silueta de invidiat ( puteti vedea din profilul asta ) si eu vreau sa spun ca m-am simtit ca o balena pe langa ea, ha ha ..nu rade Andra ca asa e…..ma tot uitam in oglinzile alea de pe pereti si nu-mi venea sa cred ce de sunculite am, ha ha …asa ca Try arati super si nimeni nu zice ca esti mamica a 2 copilasi..a..asta nu spun numai eu ca la fel spuneau si tipele cu care am stat la masa, asa ca nu sunt singura care spune lucrul asta …bravo tie, tine-o tot asa si Alex si Adrian pot fi mandri cu asa o mamica.

Niste poze de la botez....Adrian, Ada si mamicile , Ale, Andra si Alex si mai multe pozitze in albumul nostru de aici in care le puteti vedea si pe ranjitele mele, ha ha
In rest noi suntem ok, azi am fost cu Ada la controlul de 5 luni si are 7890gr, e super bine , manca-o-ar mama de grasunica si cumintica….Alexia e bine si ea, vad ca a inceput cu crizele de plans cam o data sau de 2 ori pe zi de ma dispera…si inainte sa merge la botez mi-a facut o criza de am crezut ca mor nu alta…am zis ca nu mai merg niciodata niciunde pana nu termina cu astea dar tot asa zic si apoi tot merg…ii sare tandara te miri din ce si asta mai mult in momentele in care e foarte obosita.
Otilia, am vazut-o pe Ana cea draguta, frumoasa si rozosina, dulcica foc si imi place tare mult cum ai descries ca are grija de bebele ei…Alexia face cam la fel in special la faza in care isi ridica bluza sa-I ea lapte la ursulet….ca ea se joaca cu ursuletii si ratustele, mai putin cu papusile.Pupam Ana cea frumoasa.

Cristina, bine ai venit in clubul nostru, am vazut pozele, Razvan e un dulce si frumos la fel ca si mamica lui.

Va pupic si va dau buna dimineata....eu abia acum merg la culcare ca la noi e ora 1:00am....si mi-e un somnnnnnn..bye

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
onitza spune:
TRYfrumoase pozele, m-am bucurat de fiecare in parte, Alex a crescut asa mare iar Adrian in poze a fost foarte cumintel! CECILICAam vazut si minunile tale, Ada e scumpa foc iar Ale e domnisoara acum, cred ca s-a jucat asa frumos cu Alex de Try!!! aoliooo, dar Cecilica mama , pai tu te vaiti ca ai sunci?? te-am admirat din prima pt silueata ta!!!!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
roserb spune:
Try,Cecilia, v-am admirat in pozele de la botez! Aveti niste copii minunati si nici voi nu sunteti mai prejos! Adrienutzu s-a facut mare si frumos, si am vazut in pozele de la baie ca are si niste copanele pe cinste, numai bune de zmotocit!
Cristina, bine ai venit!
Hai, Eliza, nu te supara, nu cred ca asta a fost intentia discutiei, normal ca fiecare face niste alegeri dupa ce a cumpanit bine, pur si simplu , pentru unele femei primeaza cariera, si pentru altele , familia. Asta depinde foarte mult si de locul in care lucrezi, daca iti ofera satisfactii si motivatia necesara. Eu una recunosc ca daca lucram intr-un loc unde sa fac cu maxima placere treaba si sa am si posibilitate de a evolua mai mult decat o am aici, probabil imi schimbam un pic prioritatile. Dupa cum am spus si eu sunt in cautare de altceva,am asteptat sa mai creasca un pic copii ca sa am eu constiinta impacata ca le-am oferit destul timp (vorba vine 3-4 ore/zi), ma urnesc greu
, dar si cand oi face-o!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ciristina_serban spune:
Salutare tuturor!
Multumesc iarasi pentru aprecierile voastre, sunteti niste dragute.....plus ca...se pare ca gashca asta de nov-dec 2004 sunt niste frumosi toti (atat copii cat si maicile). Am vazut o parte din pozele voastre si mi-au placut enorm. Am vazut pozicile de la botez, pozele Damianei, ale Ceciliei si ale celor doua printese ale ei, care-s ca doua picaturi de apa.
Apropos de pozici, Miria-Cristina, am admirat "covorul" din camera Damianei, si vreau sa-mi spui de unde ai achizitionat placutele alea. Am impresia ca sunt din acelea moi.... noi avem dar muult, muuult mai mici, tot cu numere si cu litere. Ideea a fost suuuuper....Ai nota 10 de la mine!
Onitza, nu-ti face griji, am simtit gluma de la inceput. In plus de asta nu sunt o suparacioasa... chiar de ar fi fost adevarat nu fugeam de-aci ca tare imi mai place de voi, asa vorbarete si active cum sunteti.
Acum, daca tot am promis, sa povestim ceva despre noi. La vremea cand am ramas insarcinata nu eram tocmai pregatita, spre deosebire de tati care era in al noualea cer, si abia astepta un bebic. Da... dar nu orice bebic. Dorea o fetiza blondina cu ochii albastri....he! de parca o faceam de 18 ani!
Oricum, pe timpul sarcinii, medicul ne spunea la ecograf ca e baiat...tati spunea ca e fata, mamica, adica eu
, spuneam ca e baiat (ca eu asta imi doream). In sfarsit, a sosit clipa cea mare, am nascut baietelul, dupa vreo 10 ore de travaliu, incat tati a zis 'saru-mana Doamne" ca suntem sanatosi. Razvan a fost un voinic la nastere: 3.800 kg. Ma rog..... ca sa n-o mai lungesc, dupa ce am nascut fatzalia scumpica a lui Razvan ne-a cucerit treptat pe amandoi. La acest moment, tati e topit mar dupa Razvan, iar el face ce vrea cu tati. Asta .... in timpul cat tati e acasa...2-3 ore seara si in week-end. La acest moment Razvan e rasfatatul familiei, fiind singurul nepotel, cere pipi si kk la toaleta, mananca si bea singur, canini nu i-ai iesit inca.... iar de vorbit... abia de ceva vreme a inceput cu cuvinte simple... si foarte stalcite. La vorba a fost si este un puturos.
Vai ce m-am intins la vorba... Cred vreau sa recuperez din urma...dar totusi, sa nu ma pripesc. Este timp.
Hai va pup. O zi buna tuturor!
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan
ad_rianna spune:
andra, cici sunteti suuuuper!!!! cati ani aveti? vreo 20 max, nu? si copiii ai cui sunt? ca la cum aratati nu cred eu sa fi nascut ! na ca seamana cu voi
m-am prins acum!
sa va traiasca minunile si voi sa fiti sanatosi!
monica
esti o scumpa ca de obicei.
onitza nu-l lasam noi pe paul sa scape asa usor.
. o fi bianca rasfatata rasfatatelor dar cand e vorba de ce-i al ei...nu te poti pune cu ea sub nicio forma. si gata nu va mai luati de mine ca las "cocoselul" lui tudor in pace
....
...apropo de cumetrii: TUDOR NU ARE "PERECHE"????? sau am uitat eu? 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Jasmine spune:
Cristina,bine ai venit.Si eu sunt de parere ca Razvan seamana cu tine.Si e un frumusel,nu degeaba are deja propuneri de logodna .
Intinde-te la vorba cat vrei tu,ca noi pt asta suntem aici : sa stam la taclale si sa ne mai ajutam una pe alta cu sfaturi,la nevoie.
Cici,mi-au placut mult de tot pozele cu dolofana de Ada.Are un zambet fericit si niste ochisori luminosi…iti vine s-o papi toata.
Try,sa va fie de bine botezul lui Adrian si toate problemele sa se duca departe,sa nu va mai intalniti niciodata cu ele.
Apropos de discutia despre job versus familie : eu n-am inteles de unde atata indarjire impotriva femeilor care petrec toata ziua la serviciu.E o optiune personala,individuala si subiectiva.De ce sa fie numite “alea bad”?De unde putem sti ca “nu au timp de pierdut pe aici”?De unde suntem noi atat de sigure ca “prefera sa munceasca decat sa stea cu familia”,sau “prefera sa munceasca nu sa traiasca”?De undeeee?Sunt cazuri si cazuri si fiecare poate decide (slava Domnului!),fara ceara voie si fara sa fie catalogata in fel si chip.
Credeam ca numai mie mi s-a parut aiurea chestia aia cu “stiti voi cate carieriste sunt pe lumea asta”,dar vad ca sunt mai multe fete care au reactionat.
Sunt cazuri si cazuri
-unele au un job care chiar le pasioneaza si se dedica din tot sufletul
-altele sunt implicate in proiecte cu impact social/umanitar (Eliza5,respectele mele
)
-altele nu au cu ce sa-si umple timpul,nu au un sot sau un copil care sa le astepte acasa
-altele au iesit cu greu dintr-un divort urat ,s-au aruncat cu toata energia in munca sa uite,sa-si ocupe timpul si mintea.Sefii le-au promovat,le-au dat din ce in ce mai multe responsabilitati si acum nu mai pot da inapoi
-altele au soti care castiga foarte bine si prefera sa stea acasa cu copilul si sa se ocupe de gospodarie,avand asigurat un nivel material foarte bun
-altele au soti care castiga putin si totusi prefera sa se dedice familiei,multumindu-se cu bani putini si un trai modest.
Si?Cine e indreptatit sa le judece pe vreuna dintre ele?Eu zic ca nimeni.
ciristina_serban spune:
Jasmine, foarte bine zis. Fiecare are o situatie speciala, fiecare om are optiunile lui, fiecare persoana are nevoile sale si nimeni nu trebuie sa judece pe nimeni.
Totusi sunt convina ca discutia a degenerat fara rea intentie, si o simpla fraza spusa in fuga intre copil, forum Dc si treburile cotidiene a dus la o interpretare eronata.
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan