Comori de nov-dec 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by try

pai alea bad nu au timp de pierdut pe forum si nu gasesc atractive discutiile de genul celor de aici. Ele prefera sa se dedice muncii, nu familiei, nu? Caci asta era si descrierea lor. Eu de-abia acum citesc din urma.

Uite cum ma simt eu cu musca pe caciula si simt nevoia sa intervin .
Mai, dar mai exista si categoria de femei care muncesc de dimineata pana seara pentru ca sunt pasionate de ceea ce fac, si pentru ca probabil simt ca fac o diferenta pentru societatea sau comunitatea unde isi desfasoara activitatea..
Uite eu de exemplu de mai bine de o luna ajung acasa pe la 8,9 seara (plecata de la 7 dimineata de acasa) pentru ca ma ocup mai nou de o fundatie umanitara pe care am pus-o pe picioare de la 0. Chiar saptamana viitoare o sa avem primul nostru proiect: ajutam o scoala dintr-un sat de pe langa Teleorman, o scoala saracuta, in care invata doar vreo 30 de copii. O sa le ducem calculatoare, jucarii si rechizite. In plus le si renovam cladirea scolii.
In urmatoarele luni o sa incepem un proiect national de burse pentru liceeni cu rezultate bune la scoala dar posibilitati materiale reduse (incercam de fapt sa reducem abandonul scolar in mediul rural, acolo unde parintii prefera sa isi retraga copiii de la scoala pentru a-i trimite la munca).
Pe Alex (fii'miu) il vad in conditiile astea doar 2 ore pe zi, plus weekendul, dar fiecare secunda petrecuta impreuna este valorificata la maxim.
De ce m-am bagat de fapt in discutie, dupa ce am absentat atat dintre voi? Adevarul e ca am simtit nevoia sa apar femeile care prefera sa se dedice muncii in detrimentul familiei. Nu e fair sa le numiti "astea bad". Adevarul este ca nu e niciodata o alegere usoara, iar femeile care fac totusi asta au motivele lor pe care nu e bine sa le judecam a priori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELIZA tot respectul pentru ceea ce faci!! te apreciez si sunt convinsa ca iti este greu ca iti vezi baiatul doar 2 ore/zi, dar cel mai imp este ca tu te simti in regula cu tine insati, dedicandu-te serviciului si ma bucur ca ai aceste satsfactii sufletesti! cand Alex va creste mare si va afla in ce proieste umanitare era mami implicata atunci cand era el mic, va fi mandru de tine si va reprezenta o lectie pentru el! nu stiu daca fetele au catalogat intentionat categoria de femei carieriste drept "bad" women" dar tu clar faci exceptie, si in plus din cate am citit si eu pe aici era vorba despre acele femei care "calca totul in picioare" pentru a se realiza, care se consoleaza cu "scopul csuza mijloacele".
Pupic si bafta multa in proiectele pntru care lupti!!!! ai un suflet desoebit!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

quote:
Originally posted by try

pai alea bad nu au timp de pierdut pe forum si nu gasesc atractive discutiile de genul celor de aici. Ele prefera sa se dedice muncii, nu familiei, nu? Caci asta era si descrierea lor. Eu de-abia acum citesc din urma.

Uite cum ma simt eu cu musca pe caciula si simt nevoia sa intervin .
Mai, dar mai exista si categoria de femei care muncesc de dimineata pana seara pentru ca sunt pasionate de ceea ce fac, si pentru ca probabil simt ca fac o diferenta pentru societatea sau comunitatea unde isi desfasoara activitatea..
Uite eu de exemplu de mai bine de o luna ajung acasa pe la 8,9 seara (plecata de la 7 dimineata de acasa) pentru ca ma ocup mai nou de o fundatie umanitara pe care am pus-o pe picioare de la 0. Chiar saptamana viitoare o sa avem primul nostru proiect: ajutam o scoala dintr-un sat de pe langa Teleorman, o scoala saracuta, in care invata doar vreo 30 de copii. O sa le ducem calculatoare, jucarii si rechizite. In plus le si renovam cladirea scolii.
In urmatoarele luni o sa incepem un proiect national de burse pentru liceeni cu rezultate bune la scoala dar posibilitati materiale reduse (incercam de fapt sa reducem abandonul scolar in mediul rural, acolo unde parintii prefera sa isi retraga copiii de la scoala pentru a-i trimite la munca).
Pe Alex (fii'miu) il vad in conditiile astea doar 2 ore pe zi, plus weekendul, dar fiecare secunda petrecuta impreuna este valorificata la maxim.
De ce m-am bagat de fapt in discutie, dupa ce am absentat atat dintre voi? Adevarul e ca am simtit nevoia sa apar femeile care prefera sa se dedice muncii in detrimentul familiei. Nu e fair sa le numiti "astea bad". Adevarul este ca nu e niciodata o alegere usoara, iar femeile care fac totusi asta au motivele lor pe care nu e bine sa le judecam a priori.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Eu am vrut sa indulcesc iuteala legat de mamele care se dedica mai mult carierei, dar cred ca mi-a iesit altceva. Oricum scotand din context mesajul meu, asa pare. E importanta si fraza aia de la sfarsit in care spuneam ca sanatate sa fie ca aia e mai importanta, restul sunt doar detalii.
Sorry, Eliza, n-am vrut sa ofensez pe nimeni, cred ca trebuia sa folosesc ghilimele in mesajul meu acolo unde am citat alte fete. Descrierea nu-mi apartinea.
Cand am spus ca "nu au timp de pierdut" n-am facut-o la modul zeflemitor, ci la modul serios. Iar asta nu inseamnma ca cele care scriu aici au timp de pierdut. E pur si simplu chestie de prioritati, nimic mai mult.

Uite cum ii stricam Cristinei impresia despre noi . Bine-ai venit Cristina chiar si dupa 2 ani jumate. Intr-adevar ai pierdut mult in acesti 2,5 ani, dar o sa ai de castigat o gramada de acum incolo, asa ca welcome to the neighbourhood.

Adriana, nici eu nu l-am verificat de mult pe alex si am observat ca s-a decalotat aproape complet pana acum, mai are putin (adevarul e ca la cat s-a tras si jucat cu ea pana acum ar fi fost aproape imposibil ) si tot asa am observat substanta alba. Oricum, daca te deranjeaza poti s-o speli cu apa simpla (pe cat posibil pt ca e ca o crema cu zinc la consistenta, nu se spala usor cu sapun), dar nu folosi rivanol sau alte substante acolo caci zona e sensibila, ma gandesc sa nu-l iriti sanitizand zona asa tare.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

CRISTINA bine ai venit! esti frumusica foc iar de Razvan ce sa mai zic, o sa franga multe inimioare!!! chiar asa, Razvan s-ar potrivi de minune cu Damiana de Miria Cristina!!!

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by onitza

CRISTINA bine ai venit! esti frumusica foc iar de Razvan ce sa mai zic, o sa franga multe inimioare!!! chiar asa, Razvan s-ar potrivi de minune cu Damiana de Miria Cristina!!!

FEBRUARIE

te facusi petitoare cuscra draga

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, sunt si eu in graba pe-aici, am vazut pozele cu adriansi fratiorul lui...tare dulci mai sunt amandoi si au crescut sa nu le fie de deochi
cristina, bine ai venit in, vazut razvanelul frumuhsel
onitza, bitssa nu ma mai certati ca nu pun poze
andreap,lasa ca meriti si tu o sapt de relaxare si mariuca este super bine la bunici asa ca nu-ti face probleme
roserbina, sa le fie de bine tunsoarea piticilor
adriana, mi-au dat lcarimile ce frumos ai povestit de gemenushi
azi am facut cele doua tortuletze, am si gatit...sunt cam obosici...va pup pe toate si mai vb

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andra, am vazut crestinul, nu pare sa fi facut scandal. Cel mai mult m-a incantat ca aveti un loc unde sa va duceti sa va inchinati, si nu oricum biserica este tare dragutza. Si ce de bebelusi, la inceput am numarat 3, dupa care am vazut ca erau patru ca spre final sa vad cinci proaspeti crestini. Toti cei care erau acolo sunt romani?
Cristina, bine ai venit, vad ca ti-ai gasit si nora .
Dana, ce faceti, mai aveti zapada si sunteti la cabanuta?
M-am de cat mi-ati laudat fata. Intr-adevar aplica pe Ema tot ce vede ca face bunica cu Eivind care este bb. Sa va spun ca intr-o seara a ridicat bluza si a pus papusa sa suga, pentru ca l-a vazut pe baietel intr-o dimineata sugand la mama lui. Si-n rest face papa pentru Ema, ii da papa si laptic la biberon, ii da Calciu, vigantol, o spala la fund, o pune la nani, face hop-asha, acum o invata sa mearga si cel mai important o iubeste mult si de asta are grija de ea.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Multumesc de primirea calduroasa fetelor. Multumim de aprecieri. Chair asa mi-am gasit si o norica frumushica foc...incerc sa recuperez din urma... ma uit pe poze... incerc sa va cunosc cat mai repede.

Nu am timp acu sa scriu, am intrat sa va salut. Intru maine si povestesc mai multe. Pupici si noapte buna!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

quote:
Originally posted by onitza

FEBRUARIE

te facusi petitoare cuscra draga

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

ADRIANNA pai orice ca sa nu cumva sa isi indrepte atentia spre BIANCA mea!!! of, m-ai facut acum sa spun adevarul, cand eu de fapt incercam sa fiu amabila!!! lasa bre, putza omului in pace!! vezi daca il lasai sa se joace cu "maria-sa" se decalota singurel!!! glumesc, stiu ca te doare ca nu esti cu el acolo, dar lasa mami ca au bunicii grija mare de ei!!
CRISTINAAAA ridic pancarda cu GLUMAAAA!!! am glumit mey, nu te superi nu?

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Otilia, avem nu una, ci vreo 5 biserici numai in toronto, mai sunt si prin orasele satelit. E adevarat ca nu toate sunt asa frumoase, unele sunt cladiri cu alta destinatie, dar preotii tin slujbe pe unde pot. La un moment dat stiu ca era o biserica roamneasca intr-o sala de sport. Important e ca lumea se aduna acolo si le fae placere sa se intalneasca cu romani.
Da, au fost 5 bebelusi si mai trebuia sa vina unul. E firesc ca au fost multi pt. ca a fost ultima sambata inainte de post cand se mai putea boteza. Si cum aia pare a fi cea mai mare biserica romaneasca din Toronto de-aia au fost asa multi.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput