Comori de nov-dec 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

am uitat!!! am vazut papusa mea preferata si dulce si scumpa si...roz-roz. te pup scumpica ana esti o minune de fetita!!!
roxana nu ai pozat papusa tunsa modern? tare mi-ar place sa o vad!
andra sa fie intr-un ceas bun botezul micutului adrian

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata
iar nu am cum sa citesc tot..ca in we sunteti tare harnicute
Noi am fost la munte,Mariuca s-a distrat foarte bine,a dansat,s-a jucat in putina zapada care mai ramasese pe acolo,a dormit pe rupte...deci un we reusit!
ieri seara am trecut prin Pitesti si nu stiu cum naiba de m-a 'traznit' un gand tampit,am lasat fata la bunici 1 saptamana.acum stau si oftez,dar inapoi nu mai aveam cum sa dau;toti bunicii erau in extaz cand au auzit 'minunea',se agitau..cred ca era o dezamagire sa nu o las.Deci saptamana asta sunt 'domnisoara'.
Pupici si sper sa AM CEVA MAI MULT TIMP

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Avem POZITE de la botez si de la baita de mir. Gata, s-a mai incheiat un capitol in viata noastra.
Mai asteptam poze de la prieteni de la local ca noi ne-am luat cu copiii, cu invitatii si-am uitam sa mai facem poze.

Adriana, e ceva normal la baietei, ma mir ca n-ai observat pana acum. Asa fac baieteii, am uitat cum ii spune substantei aleia albe, dar e produsa de organism ca protectie impotriva infectiilor etc. E controversata substanta care multe mamici tind s-o curete, s-o spele crezand ca e mizerie. Cum spunea cineva de la prematuri, grija excesiva poate face la fel de mult rau ca si nepasarea si mare dreptate avea.

Trebuie sa-ntrerup ca alex iar imi face ocriza de nervi, vrea el neaparat sa-mi stinga calc. de la buton

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna, sunt si eu mamica de noiembrie 2004. Din pacate abia acum v-am descoperit. Am citit capitolul cap-coada ca sa va cunosc, mi-ati placut si am decis sa ma alatur voua, daca sunteti de acord.

Am un baietel, Razvan, si este un nazbatios dragalas. O sa mai intru si o sa povestesc despre noi. Va pupicesc pe toti in semn de "Bine v-am gasit"!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

Avem POZITE de la botez si de la baita de mir. Gata, s-a mai incheiat un capitol in viata noastra.
Mai asteptam poze de la prieteni de la local ca noi ne-am luat cu copiii, cu invitatii si-am uitam sa mai facem poze.

Adriana, e ceva normal la baietei, ma mir ca n-ai observat pana acum. Asa fac baieteii, am uitat cum ii spune substantei aleia albe, dar e produsa de organism ca protectie impotriva infectiilor etc. E controversata substanta care multe mamici tind s-o curete, s-o spele crezand ca e mizerie. Cum spunea cineva de la prematuri, grija excesiva poate face la fel de mult rau ca si nepasarea si mare dreptate avea.

Trebuie sa-ntrerup ca alex iar imi face ocriza de nervi, vrea el neaparat sa-mi stinga calc. de la buton

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

ce baiat frumos s-a facut adrian. a crescut tare mult de cand l-am vazut eu ultima data. unde e baietelul micut care a iesit din spital? si alex e un adevarat barbat, are asa o privire serioasa si e foarte maricel. sa-ti traiasca copiii si sa-ti aduca multa bucurie.
crede-ma andra ca nu am vazut pana acum chestia aia . cum am zis lui nu i se tragea pielicica foarte mult si dr. lui mi-a zis sa-l las in pace sa nu-l fortez ca in timp cedeaza. acum cum eu sunt mama de week-end , trei zile cat stau cu ei ii verific in cel mai mic amanunt si abia acum am observat ca pielicica lui se trage mult si are "chestia" aia...so m-am panicat. iti multumesc mult ca mi-ai luat bolovanul de pe inima. cat am stat cu el l-am stresat rau pe bietul copil incercand sa-l curat cu rivanol ...aproape ca nici nu ma mai lasa sa-l schimb

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

cristina bine ai venit! ti-am vazut barbatelul!! e un super frumos si dulce si seamana cu mami bine de tot...zic eu . te-as trece eu in listuta dar am uitat parola , dar sigur o sa faca modificarile una dintre mamici. ai sa vezi, te vei simti bine cu noi

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc botezul si sa va bucurati de amandoi copilasii cat mai mult!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

ROXANA - Sunt tare curioasa s-o vad de printesica! Hai, fa niste poze s-o vedem!

Mergi la inceput

OTILIA - I-o scumpica fii-ta, mey, ce mai! Cum e ea mamica de ...papusa>

Mergi la inceput

CRISTINA - Sa fi sanatoasa si sa intri mai des!
Bine ai venit! Si, haide, lauda-ti puiul ca fii-mea inca nu are petitori si mai stii....

Aaa, l-am vazut! Ce shtrumpfitz eeee!

Mergi la inceput