dr.Banceanu

dr.Banceanu | Autor: camy062004

Link direct la acest mesaj

fetelor imi puteti spune ceva despre profesor Dr.Banceanu?stiu ca este la polizul si la clinica American Medical Center.orice informatie mi-ar fi de folos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Camy nasica mea este pacienta d-lui dr. Banceanu si are o fetita superba de 5 ani (sarcina supravegheata de dansul, ea nu a avut probleme in a ramane graviduta).Imi spunea ca dl. dr. e foarte bun profesionist asa ca acum se straduieste sa faca al doilea copilas si bineinteles va ramane fidela pacienta a dansului.Bafta multa!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

KoraPop,multumesc pt raspuns astept si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Eu am facut histeroscopie anul trecut cu el si cu Esanu, la Polizu.De fapt,Esanu mi-a facut-o,Banceanu doar a asistat(desi eram pacienta lui).
Era foarte grabit, expeditiv...dar,deh,era in spital si poate de aceea.La cabinetul lui privat nu am fost.Ca sa-ti dau un exemplu,consulta in doua cabinete deodata,aflate usa in usa...intra in unul,facea tuseu unei paciente,iesea apoi si intra vis-a-vis,unde astepta alta pacienta pe masa..era ca pe banda...poate si din cauza ca era aglomerat...Asta nu mi-a placut..plus ca smulgeai cu greu cateva explicatii de la el...dar,repet,asta la spital.Pot sa-ti spun ,insa,ca pe probleme ginecologice, este foarte bun...avea o gramada de paciente operate de fel de fel de chestii(mai ales fibroame).
Nu se ocupa ,insa, de infertilitate.Daca pentru asta l-ai ales...mai bine renunta la el.
Ioanatugs a avut o experienta foarte neplacuta, la o consultatie,la cabinetul de la American Medical Center...cand,discutand cu el ,s-a demonstrat ca era pe langa subiectul GIFT,FIV etc.Ea iti poate da mai multe relatii referitor la acest lucru.
Multa bafta,oricare ar fi hotararea ta!

Nusy

Mergi la inceput