Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 18
proadelina spune:
Multumesc Gandacel.
Fetelor Ripley si Pico
va doresc sarcini usoare!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Adelina si
Albert (16.11.2005)
Mihaelutat spune:
Hello hello.
Desi nu am mai scris de cateva zile bune, am cititi totul cap coada.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori. Sper ca situatia sa se imbunatateasca repede pentru toti.
Azi e ultima zi de munca, maine plec la ski.
Desi este vacanta pe care am asteptat-o sunt extrem de trista ca voi lasa copilul in tara, la mama. De ieri plang non-stop si tot ce imi doresc este sa treaca saptamana mai repede si sa vin acasa la el. Cu atat mai mult acum cand el a inceput sa ma strige " mami" cu o voce absolut superba si sa ma ia de mana sa ma duca el la plimbare prin parc si casa. Pana acum il duceam eu sau mai exact alergam dupa el. Am senzatia ca acum a descoperit cu adevarat placerea de a fi cu mine. Pana acum cred ca mai mult era nevoia sau ma rog nu stiu... Tot ce stiu este ca vrea cu mine fara a avea o nevoie expresa ci doar de distractie, parca suntem doi prieteni. Si tocmai acum eu plec...
.
Dar aceasta vacanta a fost planuita de mine si sotul meu pentru a mai fi si noi singuri, sa ne redescoperim. Sotul meu are mare nevoie de vacanta, iar skiul este sportul lui preferat. De fapt si eu am nevoie de vacanta, in special din cauza serviciului si a obeselii acumulate la munca.
Sper totusi sa reusesc sa ma bucur cat de cat de plecarea asta...
Dar sa trecem peste atitudinea siropoasa, si va urez multa sanatate tuturor si sa ne auzim cu bine, peste 10 zile.
Va pup
Mihaela
album dn Titi
mara95 spune:
Salut!
off topic:stiti cumva o garsoniera de inchiriat in Bucuresti, intr-o zona rezonabila, in jur de 150-200 E?E fff. urgent!
Mersi!
pisi-si-boscu spune:
Super rapid, semnez anticonceptionalul...
pentru amuzament http://www.youtube.com/watch?v=NWmlnsjmsWU
ela27oana spune:
feli-mergi la ei si explicale ca ai copil si poate vor intelege,ca daca nu patesti cacamine,dupa ce ca ne-au trezit la 7.45 toata dimineata au batut si bormasina 

la 11 cand daria trebuia sa doarma m-am dus peste ei,stiind ca la 9 se renoveaza,aia maturau si le-am zis frumos,ca ei nu au ce face ca sunt firma si treb sa termine lucrarea dar ca ei nu au facut zgomot,binenteles ca m-au apucat dracii si nu va imaginati ce a fost la gura mea ,aia 3 muncitori agramati se uitau ca prostii,si tot increcau sa-mi spuna ca nu ei,si brusc incepe iar bormasina ,intradevar nu ei,de la 7 se auzea,le-am intors spatele si am coborat la 7,croita sa ma iau de ei,cand colo imi deschide un domn ,ma calmez si iie xplic,saracul om nu stia cum sa-si mai ceara scuze ,ca el e nou in bloc si ca stia ca este copil doar la vecinii lor si ca a intrebat la ec ore se trez si doarme,dar ca nu stia ca si la 10 este copil,m-a intrebat oele de somn si intradevar nu a mai bocanit sa vedem acum la 16.30....
si de la atata bocaneala m-am tampit,am iesit cu fata afraa cam tarziu,scuze joy ca m-ai asteptat atat,si apoi m-am dus la nasa,si cum stateam noi de vb pleca daria din sufragerie si vine maraind de pe hol,cand iesim era un fum de nu puteai respira ,nasa a uitat mancarea pe foc si s-a ars,dar ars rau ca oala a aruncat-o,
plec cu fata si ma grabesc spre casa,sa-l trez pe sot sa se duca la dentist,la 16.30,pregatesc mancarea si pun fata la masa ,dar uka nu vrea sa manance,degeaba am incercat sa o pacalesc ca mai atre s-a agitat,tati se foia si el ca nu gasea o radiografie si era tarziu,mai sa ma iau cu mainile de par nu alta,cand imi arunc ochii la ceasul de la calculator era 15.20

pai cum sa manance daria mea ca nu era ora de masa,bine ca nu a plecta sotul ac statea o ora degeaba acolo.....asa ca feli ai grija ca uite eu de la bocanit m-am tampit rau

Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
mihaela-vacanta placuta
mara-eu nu stiu,dar ce pot sa-ti spun ca o garsoniera utilata si curata este cam la 250 euro,asa era in octombrie,am cautat eu pentru o prietena dar intra pe net si suna la agentii
madaula mine peretii sunt distrusi de la jucarii ca freaca cu ele,sa stapanesti sanatoasa aparatul
proadelina-asa bona ca tine as vrea si eu,felicitari
gandacel-sarcina usoara in continuare
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
Pisi mamica lui Boscu' mic de 6 ani !!!!

replica asta o are si sotul meuEla si Oana-Daria
felicia74 spune:
Fetelor multumesc, pana la urma s-a linistit. Insa fata mea e o ciudatenie a naturii: nu a deranjat-o bormasina, dormea lemn, in schimb cand intru eu in camera sa mai vad ce e pe DC, gata, ridica scafarlia precum marmota
Acum nu se mai trezeste, iar eu am chef de o plimbareala...
Dordia ce mai faci?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
Pisi mamica lui Boscu' mic de 6 ani !!!!
Pisi, super tare !!!

Fetelor, va multumesc pentru raspunsurile la poll-ul cu baitza!
O sa trecem si noi la baitza 1 data la 2 zile !!!
Roxi, sanatate multa Alexiei !!!

Of, Ela, nasol cu vecinii zgomotosi !!!
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Raspund si eu cu intarziere nu de alta dar sa nu se ia cumva de la fetele gravidoase
la poll. Baita zilnica, pe cap la fel, se mai intampla accidente cand nu ii facem baitza ca adoarme.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()