Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzica spune:
m-am uitat pe poze.
tasia, chiar ca semana foarte bine cu tine Mario.
Ignatita vazut David dodolotz si vese.
Alinache, mi-ai facut pofta cu bucuriile tale.am vazut si o Serenuta scumpa si o mamica "denaturata".
Poze
Vauva spune:
HAPPY VALENTINE'S DAY!!!
LA MULTI ANI BUCURII DE 14!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Mirabelac spune:
Azi scriu cu rosu, ca .
La multi ani bucuriilor de 14 si sa aveti o zi plina de dragoste!
Lakioana nu-ti ma fa procese de constiinta, daca Reby a luat bine in greutate e f. bine.
Alinache m-ai terminat cu bucuriile, sa-ti arat eu ce pap azi...
Itzy n-am inteles ce ai patit... daca nu vrei sa ne spui e ok.
Ignatica si al meu e o veselie dimineata cand se trezeste cu noi in pat. bolficile.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Alinache -sa stii ca si grasanu meu este copil Nestle de la nastere...si tot asa hranit la cerere si tot asa ia in greutate vazand cu ochii. Noua dr pediatra ne-a zis sa nu dam ceai sau apa plata la copil pt ca laptele asta formula contine tot ce ii trebuie pana pe la 6-7 luni, si ca de acolo isi ia copilul si apa necesara tesuturilor.
Cristina - asa am incercat si eu primele 2 luni sa nu-i dau la cerere,ci sa ii fac program din 3 in 3 ore...dar copilul meu urla de foame...si i-am dat cand a vrut si cat avrut..si el singur si-a facut acum un program destul de fix...adica mananca acum la 3-4 ore ziua, iar noaptea doarme 10-11 ore fara sa se mai scoale de foame. Imi pare prin ce treci cu Vladut, dar poate se vindeca repede...maaare de la noi!!!!!
Xandrutza - cum sunt ochisorii fetitzei??? Mai colecteaza ceva?Si noua ne-a recomandat Tobrex picaturi in loc de penicilina/gentamicina. fata sa treaca repede
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
multumim de intrebare, acum e mult mai bine, nu i-a mai curs aproape deloc. pupam si noi printul!!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Mirabelac spune:
In continuare va prezentam semi-surpriza pt. tati (9 poze), asta ca ne-a prins ieri cu matza-n sac .
Ramomar astept sa vad si surpriza voastra.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Alexutza, multumim de cafeluta, tare buna e!
Mirabela, ce super arata tortul!
Ramo, vrem sa-l vedem si pe-al tau.
Am vazut si eu pozele, David de Ignatica e scump si vesel, Fabi de Tasia e grasunel si dulce,Serena o frumusica...
Itzy, asteptam cu nerabdare sa ne spui ce-ai mai facut azi.
Lexi, super scrisoarea arabului, i-am trimis-o sotului pe mail sa se distreze si el.
Marina, ce bine ca s-a odihnit Maruca in noul patut, va doresc sa scapati de noptile albe.
Iesim afara ca a venit primavara la Arad, e super afara.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
CristinaGoji spune:
Mirabelac - f.buna semi-surpriza pt tati! Inseamna ca David e f.cuminte iar tu o mare gospodina daca poti face astfel de surprize Tati a vostru tre'sa fie tare fericitt! La noi nici una din variante nu e valabila
Cucuoancea - ce bine ca Marucai i-a placut in patut!
Eloise - felicitari pentru cele 4 luni ale lui Vladut! Felicitari si celorlalte bucurii care azi fac un anumit numar de luni
Ignatica - intradevar n-ai cum sa nu-i iubesti cand iti zambesc asa frumos. In astfel de momente uiti toate necazurile si te gandesti ca macar pentru asta viata merita traita din plin. Cate fericire totusi ne aduc puiutii nostri.
Gabitzica, Alina Morostes - la Cluj e urata vremea. Nu ploua,dar nu mai este mult pana sa inceapa sa ploaie. Cred ca pe cand iesim noi la plimbare.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
tasia spune:
Multumesc fetelor pentru aprecieri Toate bucuriile sunt super dulci si dragalase
MamiLili oopsss...pe ce saituri crezi ca as putea aparea?
Ignatica Am vazut ca toti bebeii au perisor numai al meu e chelios, noroc ca nu suntem fetita ca sa avem nevoie de flori in par
anangel_lexim ii place Mariei jucaria? Mario e hipnotizat si fericit cand i-o pun
itzy-bitzy esti de coma
sephora sanatate lui Matteo
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
roxanae spune:
Cristina imi pare rau ca mai aveti inca probleme -sanatate.
Ignatica ce scumpic si grasun e David - bun de pupacit.Seamana mult cu sotul tau mie asa mi se pare.
Mirabela super tortul.
Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze