Are cineva copilul la after school?

Are cineva copilul la after school? | Autor: mikim

Link direct la acest mesaj

Fetita mea merge din toamna la scoala.
Si avem o dilema mare: sa o ia bunica de la scoala (cu care nu se intelege prea bine) sau sa mearga la un after school, particular (scoala nu are).
Stiu ca ar face lectiile cu o invatatoare, dar chiar le fac acolo? sau doar spun ca le fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Maria mea merge la after-school, care functioneaza la gradinita unde merge ea acum(nu este inca la scoala)..si daca vom opta ptr after si cand o sa fie la scoala, tot acolo o duc..da, fac lectii, da nu non-stop, mai fac pauza, se mai joaca putin..eu sunt multumita, cel putin acum ..noi mai vedem

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Cat te va costa? Inteleg ca acum nu e la scoala.
Lectiile se sac cu profesionisti sau cu o studenta fara experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

este 100 ron - de la 16.30 la 19, si fac cu o profesoara

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Am auzit preturi mult mai mari 500-700 RON. In cazul tau este o scoala de stat, nu? Scoala unde merge fetita mea nu are un sistem de lucru cu copiii dupa orele de curs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

La Sc. 169 , din Drumul Taberei ,au semiinternat.Costa 250 ron fara mincare si 450 ron cu mincare.Acum nu stiu sa va spun mai mute detalii , dar din toamna cind il vom frecventa va anunt cum merge treaba.Au momentan o clasa in care se fac lectiile si doua activitati extrascolare-germana si arte plastice.

Mergi la inceput