Aspirante opimiste>20ani(56)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anda nu stiu mai mama unde le gasim noi pe toate tutele astea,ca eu una numai peste dastea am dat
Merge tratamentul?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

neata fetele!!!
am aterizat si eu.

la mine maine e ziua mare, ori sunt gravi, ori ma pune dr la tratament.

ciudat, aseara am avut mucus ca la ovulatie desi este prea devreme. hmmm trebuie sa ma chiombesc la graficu de tb sa vad ce si cum

voi? astept cu nerabdare testele pozoitive ale fetelor care maine vor deveni mamici

http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna fetelor,

hai ca voi vad ca va pricepeti bine, si as avea o intrebare. sunt azi in ziua 23 sau 24 (depinde cum socotim) din 24-29 (ca sa vedeti ce simplu e...). ce inseamna dimineata un mucus (se zice asa pe rom.?) usooooor in rozaliu, nu stiu cum sa zic, aproape alb, ffff usor colorat (nu pete maro cum am mai avut si eu din cand in cand)???
probabil ca inseamna ca vin nesuferiti,, dar eu mai sper, ca speranta moare ultima, nu?

va pup pe toate si la multe teste pozitive!

PS: va citesc mereu, dar cum nu prea am nika de spus, tac si va urmaresc... din umbra!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Anca, nu stiu cum putem da peste asa persoane. vreau sa-ti spun ca, o singura data am dat peste un barbat, mai tinerel, care a fost super! i-am spus povestea mea, ca mi-i frica, ca ma ia cu lesinul si ca vreau sa stau pe pat. am stat pe pat vreo 20 de minute! 10 minute s-a chinuit pana mi-a gasit vena<nu m-a intepat>, a avut rabdare si-mi vorbea frumos. pana mi-a luat cat sange trebuia, m-a intrebat cum ma simt si ca mai am putin. pe urma, m-a mai lasat putin pe pat. sincera sa fiu, as fi vrut tot timpul sa fie el care sa-mi ia sangele, dar nu l-am mai vazut de-atunci! am plecat ffff multumita, chiar daca mi-i se facuse rau. tot timpul mi-i se face rau, dar mi-a placut cum s-a comportat cu mine:cum trebuie sa te porti cu un OM, nu ca si cu un animal, cum o fac majoritatea care iau sange!
tratamentul, nu stiu cat merge...deocamdata sunt la inceput si sincera sa fiu, nu tin exact cum ar trbui< nu tot timpul beau primul ceai de napraznic pe stomacul gol>. oricum, zic ca-i bine c-am inceput sa beau ceaiuri...sunt sigura ca va veni ziua cand am sa le iau pe toate exact cum ar trebui. si mai sunt sigura ca DUMNEZEU ne va ajuta pe toate sa devenim mamici!
va pup pe toate!
ALE, iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Adina imi pare rau ca nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar sper din suflet sa fie bine si sa ai un bebe mic in burtica!
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.z spune:

cam liniste pe aici unde sunteti fetelor
eu va citesc din 5 in 5 min si cand vine sefa inchid, eu ziua 25, normal aveam un CM de 29 de zile acum nu mai stiu.
Anca imi pare rau ca ai dat peste asa asistenta eu cand am fost internata dadeam cate 10 lei sa imi faca injectie daca nu era jale dar tot lesinata mi-o facea.
pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katja spune:

Ufff. Asistente tolomace sunt cam peste tot. Cu noroc dai peste una care sa aibe mana usoara... Imi pare rau ca te-a ciuruit tuta aia!

Azi sunt mult mai optimista fata de ieri cand era cat pe ce sa cad in desprimare. Noroc cu sotul meu care mi-a oferit o zi de neuitat. Cand am intrat in scara blocului am vazut doua-trei petale de trandafir pe jos... in lift "o gramajoara" iar cand am ajus pe palierul nostru, un covor de petale de trandafir duceau la noi la usa! M-a asteptat cu flori si un cadou superb si am cinat in oras. Aproape ca am si uitat de toate belelele care m-am "napadit" ieri.

Acum sunt la munca, mi-am revenit oarecum. Desi sunt in perioada "fierbinte" se pare ca ovulatia s-a "oprit" la un folicul de 14mm. Mucus am de parca as fi ovutat de 8 ori! Lol! Nu stiu ce e cu natura asta atat de dubioasa si isi bate practic joc de noi! Am prestat, normal, caci e perioada indragostitilor acum, dar nu ne facem sperante. Am ajuns la concluzia ca nu mai vreau sa vad prin casa teste de ovulatie sau de sarcina! La fiecare testare care iesea negativa ma intristam, ma deprimam... GATA! Daca o fi, o fi si atunci cu siguranta surpriza va fi mult mai mare, nu?

Fug pentru ca mai am treaba dar revin! Nu inainte de a va tine pumnii si de a spera ca in mesajele urmatoare ma veti anunta ca va "mutati" la odisee! Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anda pupicei la fata si da-i inainte cu tratamentul ca e de bine.
Pup fetele si multumesc ca ma sustineti,eu tocmai m-am hotarat ca de maine nu imi mai iau temp.ptr ca ma stresez prea tare.
Katja poate ala mic astepta petale de trandafir ca sa vina....doar nu vine asa oricum
anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Buna fetelor! Nu am vesti noi,uratii nu au venit inca, aceleasi dureri de burtik ca si ieri. TB era 36.9,a mai scazut de ieri Totusi au trecut 6 zile de cand am luat ultima pastila de Duphaston si vad ca uratii nu apar.Eu stiu ca Duphaston-ul provoaca menstra daca nu e bebe(doar l-am luat pt. reglare) Poate , poate....sambata imi fac curaj de un test!!! Mai astept... cel mai lung ciclu a fost de 32 de zile.

http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

winter,cand ai ovulat?

http://tt.lilypie.com/CMv-p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput