Aspirante opimiste>20ani(56)
Raspunsuri - Pagina 15
raluk_ spune:
pup toate fetele
felicitari celor care au obtinut II..vreau si euuuuuu :)
LA MULTI ANI ! tuturor indragostitelor , sa fiti fericite langa sotiorii vostrii si cu cat mai multe teste pozitive de sarcina !
eu , sunt azi in z20 cu tb 37-37,1...dar am o stare super pesimista azi...nush ce e cu mine ....
katja spune:
fetelor va multumesc mult de tot! Am plans sufiient azi asa ca am sa incerc pe seara sa fiu ok. am fixat cu sotul o iesire romantica la restaurant. Pe cutzu meu (Jonny) l-a ingropat azi tata in curte si am sa merg pe la el. Problema e ca mama lui Jonny, Tania are 16 ani si tare imi e ca lipsa lui Jonny o sa o afecteze rau de tot. gata, nu mai plang! Colegii mei deja nu mai stiu ce sa-mi spuna ca sa ma linisteasca... Uff!
RAMONELLA spune:
Fetelor eu plec acasa.
Va pupacesc pe toate,nu va enumar ca sa nu va uit pe careva.
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png
Olivia26 spune:
Katja, of cate au dat peste tine. Dar priveste partea buna, mai rau de-atat nu se poate, asa ca de-acum, cum zicea si gabitzu, va iesi soarele pe strada ta. Uite de-aici un sa treaca toate relele.
Raluk, foarte buna TB. Lasa pesimismul si mai ai un pic de rabdare ca vin si la tine II
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza
katja spune:
ancadragomir - multumesc mult de tot pt imbratisara de grup. aveam nevoie!
gabitzu37 - asa sa fie! sa iasa o data ca de mult n-a mai stralucit!
ramonella - sa ai grija de cutzu tau. Eu am mai avut unul pe care l-am pierdut cand avea 5 ani si inca mai plang dupa el (mi-a disparut). Era un labrador negru superb!
olivia26 - multam mult pentru tot
Fetelor, sa aveti grija de voi. va pup si sunt cu adevarat fericita ca sunt pe forum alaturi de voi!
danielle02 spune:
buna ziulica dragutze de aspirante
am intrat sa va salut
sa avetzi o zi plina de iubire,fericire si teste pozitive!!!
va astept la odisee
danielle 7+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
ancadragoman spune:
Katja eu sunt Ancadragoman si ptr prieteni sunt Anca,deci spune-mi Anca
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
mirella76 spune:
IRLANDEZA utrogestan 4 pe zi folosesc dar intravaginal, nu-mi da astfel ameteli si somnolenta; poate reusesti si tu mai incolo sa le iei asa pentru ca se absorb mai bine.
Stiu doctori care recomanda si 6 pe zi adica de 3 ori cate 2( tot intravaginal).
Pregnilul este facut din urina de gravida, este practic hormon de sarcina, cica ajuta organismul pentru acceptarea sarcinii.
Injectiile nu dor deloc, mie mi le face o colega la serviciu in baie...
hai ca va fi bine...
mirella
11+
raluk_ spune:
offff..ma doare capuletul, mi-e sete non-stop, ma inteapa jos sub burtika, nu tare, dar ma inteapa...si mai am si febra 37,2
Olivia26 spune:
Dani, dragutza, multumim. Ce-ti face burtik? Te .
Raluk, incearca sa nu te mai stresezi ca e posibil sa-ti induci singura simptomele. Oricum se poate sa fie bebe dar mai ai un pic de asteptat pana afli. Tin pumnii.
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza