Concursul saptamanii 12 - 18 februarie
Raspunsuri - Pagina 7
catrinik spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Georgeasco, nu e chiar asa, eu am dat acu' vreo 2 zile cautare "Jungla" si n-am gasit indiciul!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Pai da... dar trebuia sa dai cautare si dupa Jungle, ca unele cuvinte sint si in engleza.
Si mie mi s-a intimplat sa caut indicii care nu erau inca postate: de ex 37.
anangel_lexi spune:
La ce ora incepe concursul de saptamana asta? Dupa cum vedeti, nu ma las pana nu castig si eu!
biluta28 spune:
La ce ora???
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
anangel_lexi spune:
OK, daca e marti...nu e Belgia ci concurs! Da' la ce ora?
CamiSol spune:
Ma inscriu si eu la concurs !
Lexi sa-ti traiasca Mariuca!
_
Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Buburuza-shop spune:
Legatura mea la internet este oribila si merge foarte-foarte-foarte prost de cateva zile (RDS!!! - imi vine sa-i bat cu nuiaua!) - acum a "murit" de tot. Am intrat cateva minute de pe un laptop imprumutat, tocmai ca sa pot scrie acest mesaj: in cursul zilei de astazi (probabil in jurul orei 17) mi se va repara net-u' si imediat dupa aceea vom incepe concursul.
anangel_lexi spune:
Hmmm...cunoastem podoabele de la RDS, aveam si noi la firma tot RDS pana cand am ramas fara net vreo 2 zile (si noi fara net nu putem functiona) drept pentru care ne-am mutat la alti provideri...
CamiSol, multumim pt. urari
biluta28 spune:
A mai inceput concursul ???
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
Buburuza-shop spune:
Inca nu am gasit o solutie care sa-mi asigure o legatura stabila care sa nu se deconecteze la fiecare 5-10 minute si incarcarea unei pagini sa nu dureze o jumatate de ora.
Concursul nu a inceput inca.