De ce urasc "home cinema-ul"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

ce m-am distrat citind.
si sotul meu e pasionat de electronicece in top,de pe piata si acum 2 saptamani a aparut cu un home cinema,cu 5 boxe,pe are s-a chinuit sa le imprastie in toata sufrageria.asa ma enerveaza ca e uan langa fereastra si mereu am impresia ca e cineva la geam,cand merge televizorul.ma enerveaza ca parca glasurile te ataca pe la spate.nu ma obosnuiesc de loc cu el.si a mai conectat si calcuylatorul tot la el si acum daca vreau sa ascult ceva la calculator trebuie sa inchid televizorul,ca se aud simultan.ce enervant este.dar eu nu am mut.poate il mult pe el in alta camera cu home cinema-ul lui cu tot,sa ii tina de cald.
eu nu inteleg de ce l-a luat cand el vine foarte tarziu de la servici ,se uita putin la stiri si se muta la tv-ul din dormitor,ca sa poata dormi linistit la stiri,si pe mine ma lasa cu "prietenul" meu home cinema.

nusica,mama lui ely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

uf, m-am mai linistit, ca vad ca nu sunt singura cu telecomenzi, boxe (4 mari si 2 mici) Dolby soround,muzica la baie si in bucatarie alte boxe pe sus.
da' cu cablurile cum stati?
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by viorela hoff

uf, m-am mai linistit, ca vad ca nu sunt singura cu telecomenzi, boxe (4 mari si 2 mici) Dolby soround,muzica la baie si in bucatarie alte boxe pe sus.
da' cu cablurile cum stati?
Vio

wireless
noi posedam f putine cabluri si alea ascunse pe dupa biblioteca. intre TVuri avem niste cutiute mici cu luminite albastre care impart semnalu'.

cautam suport de telecomenzi de pus pe verticala ca la noi scopul principal e sa nu le mai kilareasca copchiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by tumpi

alt suport cam www.walz-shopping.com/bilderneu/980/wh270q80/447560.jpg" target="_blank">asa
sau www.walz-shopping.com/bilderneu/980/wh270q80/598720.jpg" target="_blank">asa

Nu-s bune, Tumpi, vad ca cea mai incapatoare are doar 6 (sase) locuri. Ginditi-va in perspectiva

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Eu nu urasc home cinema-ul! Pentru ca nu il folosim! Mi-a fost de-ajuns o zi sa vad cum functioneaza si acum e...ornament pentru ca:
1. atunci cand dorm copii nu poti sa auzi nici o stire sau sa vezi un film
2. imi da dureri de cap

In dormitor nici prin cap nu ne-a dat vreodata sa punem un televizor asa ca nu prea ne incurcam in telecomezi si viata e frumoasa si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Noi avem 6 telecomenzi dar nu as renunta la nici una din aparaturi pt nimic in lume.....2 DVD player(unul european si unul american), 1 proiector, satelitul, un televizor si receiverul pt surround sound.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ileana, asa ma gandeam si eu,vazand ca se ajunge si la 7 telecomenzi.Si pe mine ma enerveaza telecomenzile,da din cauze de spatiu.Cand le vad asa insiruite pe masa.....noroc ca am masuta etajata, cele care le fol uzual (TV, lumina) le tin sus, restul dedesupt,oricum norocul meu e ca nu am decat 5.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

n-am mai ras de multa vreme asa cu pofta!
am numarat si telecomenzile din casa...8!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si eu am numai 2... TV si combina audio... dar, hei, ce stiu eu, is din provincie...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Si la mine e prapad...4 AC...4 TV...2 video...1 DVD...1 combina...1 ap filmat...care-or mai fi...
Mai misto e cand vine vreun batranel/batranica in vizita si ma intreaba: de la care vorbiti?

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput