crese in iasi?? ine cunoaste??

crese in iasi?? ine cunoaste?? | Autor: chic_oana

Link direct la acest mesaj

buna.sunt oana si caut cu disperare o cresa in iasi pt papusa mea de 5 luni.sunt intr-o situatie dificila si sunt nevoita sa-mi dau copilul la cresa deoarece sunt in curs de divort cu sotul meu si nu am posibilitatea de a o creste, daca nu lucrez.
daca cunoaste cineva o cresa foarte buna sau particulara, va rog din suflet sa ma contactati la adresa de mail chic_oana@yahoo.com.
va multumesc din suflet.
cu respect oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Buna Oana,

Noi am plecat din Iasi de vreo 2 ani, dar mentinem legaturi constante cu prietenii nostri dragi si ne e tare dor de oras.

Nu stim crese, dar am intrebat o prietena care lucreaza la asitenta sociala si iata ce mi-a zis: exista o cresa in Tatarasi, pe strada Stejar, si una la Podul de Piatra, langa blocul primariei M2.

Mai este una in Alexandru, dar am inteles ca functioneaza doar pentru cazuri sociale.

Prietena mea mi-a spus ca ar fi si o agentie de babysitting. Nu stiu insa mai multe.

Daca vrei adresa prietenei mele, adik mailul, ti-l pot da pe PM. Oricum, scuza-ma ca ma bag, dar esti sigura ca nu poti ajunge la o solutie cu sotzul tau si sa stai sa iti cresti copilul macar 2 ani? Vad ce greu imi este mie sa ma despart de fetitza mea, dar sa o fi lasat de la 5 luni?....

Cred ca m-as teme de bolile copilariei si de virozele astea care circula acum, daca as avea-o in cresa.

Numai bine va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali1812 spune:

BUNA OANA
AM CEVA TIMP DE CAND INTREB SI PANA ACUM NIMENI NU STIE NIMIC.

POATE TU VEI AVEA MAI MULT NOROC.
BAFTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

va rog sa continuati aici
Multumesc.

Mergi la inceput