Nunta pe 27 mai 2007

Nunta pe 27 mai 2007 | Autor: nature

Link direct la acest mesaj

Salut,

Noi vom fi nasi si finii nostri si-au stabilit data nuntii pe 27 mai.In calendarul ortodox scrie ca atunci e Pogorarea Sf.Duh ( Rusaliile). Stiti cumva daca se fac sau nu nunti in acea zi? O sa mergem azi sa vorbim si cu un preot, dar am zis ca poate stiti voi ceva....Problema e ca finii si-au rezervat deja restaurantul si au dat si un avans....

Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

depinde de preot
eu am vrut anul trecut sa fac nunta pe 10 iunie (sambata mortilor)inaninte de rusalii (11 iunie) si 3 preoti mi-au zis Nu, dar asta nu inseamna ca n-am vazut nunti in acele zile si pe 10 si pe 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si apropos
am facut nunta pe 27 mai 2006
frumoasa data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIANA2003 spune:

FETELOR STITI CEVA DE RESTAURANTUL "LA CASTANI"PE VIILOR,ATI FOST LA CINEVA LA NUNTA?ASTEPT RASPUNS SI MULTA BAFTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Sper sa nu gresesc locatia
Din cate stiu, acolo exista mai multe sali, de dimensiuni diferita, cu sau fara acces la terasa exterioara. Mi s-a parut ok, dar cred ca tine de fiecare cum isi amenajeaza. Prietenii nostri chiar au avut o nunta frumoasa acolo.
De asemenea, daca nunta e fixata intr-o zi in care nu se fac nunti de regula, stiam ca este necesara derogare de la mitrolopie.
Mult succes si sa fie intr-un ceas bun!

Ela 24+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Nicoleta B, merci de raspuns. Anu' asta e Praznic Imparatesc pe 27 mai, si nu se fac nunti. Asa ca s-a mutat nunta pe 20 mai.

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput