Salut,
Noi vom fi nasi si finii nostri si-au stabilit data nuntii pe 27 mai.In calendarul ortodox scrie ca atunci e Pogorarea Sf.Duh ( Rusaliile). Stiti cumva daca se fac sau nu nunti in acea zi? O sa mergem azi sa vorbim si cu un preot, dar am zis ca poate stiti voi ceva....Problema e ca finii si-au rezervat deja restaurantul si au dat si un avans....
Merci
depinde de preot
eu am vrut anul trecut sa fac nunta pe 10 iunie (sambata mortilor)inaninte de rusalii (11 iunie) si 3 preoti mi-au zis Nu, dar asta nu inseamna ca n-am vazut nunti in acele zile si pe 10 si pe 11
FETELOR STITI CEVA DE RESTAURANTUL "LA CASTANI"PE VIILOR,ATI FOST LA CINEVA LA NUNTA?ASTEPT RASPUNS SI MULTA BAFTA
Sper sa nu gresesc locatia
Din cate stiu, acolo exista mai multe sali, de dimensiuni diferita, cu sau fara acces la terasa exterioara. Mi s-a parut ok, dar cred ca tine de fiecare cum isi amenajeaza. Prietenii nostri chiar au avut o nunta frumoasa acolo.
De asemenea, daca nunta e fixata intr-o zi in care nu se fac nunti de regula, stiam ca este necesara derogare de la mitrolopie.
Mult succes si sa fie intr-un ceas bun!
Ela 24+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nicoleta B, merci de raspuns. Anu' asta e Praznic Imparatesc pe 27 mai, si nu se fac nunti. Asa ca s-a mutat nunta pe 20 mai.
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums