Salajence - cap 25

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!

., pt toata gasca.

uite asa IOANA: scrii cuvantul care vrei sa nu uiti de ghilimele.
stai ca mai incerc o explicatie; deci [ url=" aici bagi adresa la care vrei sa ne trimiti" ]intre paranteze scrii ce vrei tu[ /url ].nu lasi spatii intre paranteze

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata salaj

bia nu ne dam mari cu carnavalul mi egal,si la noi se tine zilele orasului na.cand eram acasa in fiecare an mergeam la zalau de zilele orasului..ultima oara a fost ,dar a trecut tare mult de-atunci vreo 6 ani cred ca ,eram tanara si nelinistita ce vremuri de-as putea da timpul cateodata inapoi.
ioana imi pare rau ca te-ai impotmolit dar la intrebarea asta is blcata
pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by diplodocus

buna dimineatza!

cine imi spune cum pun la semnatura cuvinte in loc de link???
Ca m-am impotmolit...

http://lucamihneacelvoinic.piczo.com/?preview=y&cr=6&rfm=y

mno, ca-n blonzaciunea mea , nu cred ca am explicat bine.uite o demonstratie clara.da quote la mesajul meu si vezi ce si cum:

DEMONSTRATIE:poze cu printisorul meu.mno ,deci faci exact cum am scris eu, dar faza cu "poze cu printisorul meu "o poti modifica.sper ca ai inteles ceva"

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

ioana siteU si eu vreau e gratuit?
Luca e un scump da ce mi-a mai placut ce costum a avut de ziua lui ,doamne frumos poate fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata! A venit primavara????!!!!!E un soare superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata, incerc sa fac si eu oki!
M-am trezit cu ganduri mari sa fac o supa lui Cani , asta pe la sapte si am zis ca mai dorm un picut si iaca-ta sa facu aproape 11.
Rusinica, rusinica!
Vom papa rogodele, tot ce gasim prin frigi, lasa m ciorbita pentru maine...
Ce faceti?
Ce programe marete aveti?
Noi suntem tot in vacanta si il mai las pana miercuri dupa care ne apucam de lucrat nitel , nu mult!
A carait un pic , cand i-am zis programul asa ca o sa-l mai las sa se obisnuiasca cu ideea
La noi e inca cald, pacat ca, copii dupa strada tot nu-l accepta pe Calin si ieri mi s-a confesat ca sufera foarte tare!
I-am promis ca at cand vom veni in tara isi va face multi prieteni, acum nu trebuie decat sa astepte si bineinteles si noi suntem in asentimentul lui!
HAI va zic o saptama frumoasa si numai de bine sa auzim!
Pupic la toate!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Doi-zece...doi-zece...
Proba de semnatura...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

BIANCA- mersi In blonziciunea ta ai explicat foarte bine...Sau sunt eu foarte inteligenta si am intzeles oricum
GIULIA- nu fii necajita pentru Calin...Dupa ce veniti in tzara, o sa se acomodezemai repede, ca stii tu bine copiii de aici sunt mai socialbili, si chiar o sa fie atuu faptul k a fost in Frantza...
OTILIA- da, si la Zalau a venit primavara
MIHA-HA- da, site-ul facut de mine e gazduit gratuit de PICZO, dar sunt o multime care o fac...Neogen mai stiu sigur...

Acum sa-l laud pe voinicel...A dormit toata noaptea...incit de citeva ori am verificat daca n-are temperatura sau daca mai respira, asa suspect mi se parea ca nu se mai trezeste

Pupici la toata lumea, o saptamina buna sa avem!

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Ioana, felicitari! Te-ai descurcat de minune. Super! Nota 10 cu steluta.

Mergi la inceput

Fetelor, ce sa mai cred? Acum e innorat.Poate vine ploaia....Abia astept sa vina vara! Lasa Giulia, ca va veni si pe strada voastra soarele! la toate fetele!

Mergi la inceput