FETELE FANTASTICE (10)
Raspunsuri - Pagina 6

arinna spune:
Nanami, Jacobs e cafeaua mea preferata,aici n-o gasesc decat la magazin romanesc sau altele europene insa sunt departe de mine .ma impac bine in schimb cu Melita cu aroma africana, altele nu-mi plac.Si mai e Dallmayr, foarte buna.
Ana, daca esti la serviciu atunci poate nu e o idee buna sa la treci la favorite,sa nu vada cineva pe unde navighezi :) desi se pot sterge oricand si cred ca oricum raman sus oarece "urme" unde scrii adresa web :)

violeta69 spune:
arinna
tu prin ce tara ...bei cafeaua?!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

arinna spune:
Vio, in Canada, la "sat" Adica departe de lumea dezlantuita, de orase mari.Uneori e bine, alteori e sufocant-abia de 7 luni sunt aici, nu stiu inca limba iar iarna sta toata lumea in barlog, numai la magazine iesi sau la sport daca vrei.Am venit la sot
si sunt inca in perioada de adaptare-si in prima iarna.Oricum, si vara e cumplita,extrem de cald si mai ales umed,nu se poate respira,vreo doua luni fara aer conditionat poti sa mori.In rest e foarte dragutza zona noastra ca peisaj iar oamenii sunt linistiti si amabili,la locul lor.Cam barfitori, dar se pare ca asta e boala secolului.

violeta69 spune:
arinna hai la cafelutza!!!
(invit toate fantasticutzele ratacite!!! )
imi pare rau pt tine...insa numai ca e f. cald uneori,ca e f. frig alteori si ca esti deparete de tara!!!
dar in rest iti doresc sa fi fffff fericta si fffff iubita!
si sa stai cu noi muuuult....sa nu pleci cum au mai plecat altii/altele
tu n-ai copii asa-i?!
ca nu vad nimic in josul paginii tale.....dar or sa vina sunt convinsa
apoi daca nu stii limba nu simti ca barfesc...si daca intelegi (in alte feluri) fa-te ca nu peicepi...un dezarmeaza chiar si cel mai feroce barfitor!
deci,spor la treaba....la ce treaba vrei tu! sa ne povestesti ce faci,da?!si sa ne trimiti peisaje frumoase din zona sa ne bucuram si noi....
te
si va pe toate......

Ana68 spune:
Salutam fantasticele.....
Arrina,morbida gluma!D-aia au facut-o numai la tineri,ca de venea vreunul mai in varsta sau mai slab de inger....risca sa il adune de sub aragaz.
..Citeam ce ii scriai Violetei:pai tinutul unde stai tu e cu extreme,ori prea frig,ori prea cald...
Ce limba se vorbeste in partea aia de Canada:franceza sau engleza?Cred ca vecinii tai barfesc din lipsa de ocupatie...daca e asa linistit oraselul vostru si probabil ca nici multa populatie nu-i...De obicei intr-o comunitate mica fiecare se stie foarte bine cu fiecare si se cunosc destul de bine intre ei....si cum tu esti "prospatura" in zona
...pe cine sa barfeasca daca nu pe tine,ca ceilalti se stiu,doar,intre ei,nu mai prezinta interes
....Asa ca le-ai dat subiect de discutie pe urmatorii doi ani...
(glumesc si eu!).Apropos de ce scria Vio,ca de te prinzi ca te barfesc sa te faci ca nu pricepi si sa zambesti ca dezarmezi si pe cel mai barfitor...Eu zic altfel(ca asa sunt eu mai carcotasa)
....cu un zambet larg si suav pe buze asa i-as injura gospodareste in neaosa limba romana...ca sa ma racoresc...
Vio,saru-mana de cafelutz...Las' ca poate ratacitele au si ele trebi...d-aia n-or mai dat p-aici...dar si cand 'or veniiiiii....sa te tii atunci palavrageala...
Si ca tot spunea Vio de ratacire....o sa ma ratacesc si io zilele astea pe acasa,pe la Constanta,ca plec iar cu trebi judecatoresti...ceapa ei de treaba!Asa ca va doresc in avans un weeken cat mai frumos,va pup
in gashca si ne "vedem" pe miercuri dimineata....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

cicina spune:
Lasa Arinna ca aici la mine si iarana e umiditate, de ma dor oasele tot timpul. Azi e o zi de kk cu ceata si mor de dureri, deh asa e batranetea.
Vio, io oaie ratacita, ajung in fiecare zi sa citesc pe aici, dar m-am cam plictisit sa stau pe scaun si as face ceva si nu stiu ce.
Fericita e Ana care pleaca la Constanta, ceva grav de rozolvat?

violeta69 spune:
Ana ...ma gandeam ca tu asa ai face,dar yo sunt mai pasnica,nu injur de fel.....doar cand sunt scoasa din sarite fff tare
oricum drum bun si bafta la Constanta!
sper sa ai vreme cat de cat buna!
cicina ...cred ca de la vreme ti se trage.....nu mai da via pe batranete ca
idei sa-ti ocupi timpul ar fi destule,totul e sa iti placa si tie...de ex. invata o limba straina,alta decat italiana...
fa un curs de ceva anume,de asistente maternale,sociale,medicala....psihologie...etc
de calculatoare,daca nu-ti place sa lucrezi cu oamenii....
niciodata nu e prea tarziu sa mai inveti....
picteaza.....
uite noi am pictat si asa frumos ar fi...daca as stii eu sa si desenez
am facut un mac mare rosu frumos de m-a uns la sufelt....
Mihnea a pictat pe sticla....
si eu dupa el ....
dar asta n-a durat prea mult din pacate!
aseara am scris litera b mic de mana!
sa vedeti hieroglife,avioane,parasute,frunze,flori...orice a iesit numai litera b mic de mana!
m-a apucat si m-am rastit la el.....
ups,ca la urma mi-a zis:"ho,ma maimi ce tipi asa ca nu s-a nascut nimeni invatat!"
pai zic,de unde sa inveti daca stai toata ziua numia la desene?!
ce crezi ca mintea aia a ta se umple singura?!
no,acum sa vedem ce o sa facem la anu...la scoala....atunci cred ca fac direct apoplexie ...la cat stie el de bine sa scrie!!!
noroc ca literele de tipar le stie aprox pe toate....
si sper sa aiba rabdare si sa se obisnuiasca cu un program....
va

Ana68 spune:
Mai Vio draga....m-am hlizit amproastelea de una singura citind cum "te-a pus la punct" Mihnea..Pai chiar asa si este: ce?s-a nascut careva invatat?Toate la timpul lor!Noa,amu...sa-ti mai balmajesc una:mai lasa baiatu',inca,sa profite de Minimax si Animix si Cartoon si A++ sau naiba s-o mai chema si care si cum or mai fi pe la tembeliziunile astea,ca de la anu' si-a pus pielea pe bat la cat o avea de invatat,nu o sa mai aibe timp,cel putin din semestrul 2 nici la pisare sa mearga,scuzata-mi fie expresia....In plus tot punandu-l sa lucreze literele o sa se plictiseasca la ore la scoala si nu i se va mai parea interesant...Iaca aici exemplu:in clasa I la Alexandru, a doua sedinta cu parintii...cand incepusera liniutele,bastonasele...alea-alea,sti tu...doamna era D I S P E R A T A.... De ce?Pentru ca o mana de baieti mai smecheri si mai isteti din clasa(printre care si Alexandru,evident
) care facusera deja toate acele lucruri la grupa pregatitoare...cum le dadea doamna de lucru,ei terminau imediat si apoi se plictiseau,ii deranjau pe ceilalti colegi...au adus-o pe doamna in stare ca ii da afara din clasa...si ei au luat-o de buna si au plecat in gashca afara din clasa...sub ochii dusi catre ceafa ai doamnei si gura ei cascata si fara aer...Dupa ce au iesit pe holul scolii(in timpul orei e vorba,nu in pauza)alearga doamna dupa ei,ii aduce inapoi in clasa si ii intreaba care e problema lor....Raspunsul ca si a asa se plictisesc la ora ei si ei oricum stiu toate alea si decat sa le spuna ea cand sa plece din clasa...merg ei singuri,ca pana termina si ceilalti de scris trag si ei un fotbal mic in curtea scolii si doamna sa ii cheme in clasa cand sunt gata cu totii....Figura asta s-a mai repetat de 2-3 ori,in diferite variante:ba ca le era foame si daca tot terminasera rapid ce aveau de lucru in clasa,vroiau sa plece pana la chiosc...sau sa se plimbe un pic pana la clasa cealalta,sa cheme pe X sau Y la joaca...Toate fara a cere voie,pur si simplu se ridicau din banca si plecau....ca la gradi...Alexandru si acum,ca e a IV-a regreta perioada gradinitei....si ii vine sa faca iaca-sa
ca abia astepta sa inceapa scoala....Asa ca lasa-l pe Mihnea sa mai copilareasca putin...
Pupicei tie si invatacelului si sper sa am drum bun....cam lung,dar asta e!
Cicina,daaaaaa.....plec de nevoie,nu de placere...asta e!Nu tine de viata si de moarte treaba asta,dar de s-ar rezolva vreodata....s-ar schimba cumva olecuta si soarta noastra,a familiei mele
...Sa ai sanatate!
Va pup cu drag!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

arinna spune:
Violeta , am venit !
Multumesc mult pentru urari!
Nu plec nicaieiri ! Numai cand sunt suparata sau foarte ocupata
Nu am bb, in schimb am...39 de aniSe pare ca nu sunt sanse dar incercam.
Despre barfa, ce sa zic...ca la "tara". Ana, ai dreptate...cu siguranta ne barfesc si pe noi dar din fericire nu-i auzim dar vedem ce spun de ceilalti...Deocamdata nu avem ce face, stam aici...sunt lucruri care ne plac mult, altele nu prea, una peste alta e acceptabil...Succes mult in rezolvarea problemelor la C-ta, stiu cum e cu chestiile astea- groaznic, drumuri, bani cheltuiti agitate si rezolvarea peste ani.Sper ca tu sa ai mai mult succes.
Cici, pe mine ma apuca crizele de oase de pe la 20 si ceva de ani si in special vara...chiar fara umiditate.Mai nou am artritasunt foarte suparata.Tu ce ai ?
Nu stiu ce sa mai fac, manac numai aiureli de cand am venit aici..fac sotului,mananc si eu...il pusesem vara pe legume bine de tot dar acum nu se mai poate si m-am dat si la dulce...de iesit din casa-mai deloc, decat foarte rar, iarna( cara da, zilnic, facem si miscare)chiar daca e senin si foarte frumos afara, ne-am cam saturat sa vedem aceleasi chestii.Iar in alta parte unde sa mergi?Orase mari sunt la distanta si mai e si drumul inapoi.Mai mare deranjul.
Concluzia era ca vreau sa slabesc si sa manac sanatos ca inainte!dar in nu se poate
Va pup si poate ne vedem la cafelutza de maine - desi eu sunt puturoasa rau la trezire de fel si mai sunt si cu 7 ore-n urma ( fata de Romania)Adica dimineatza mea inseamna 5-6 seara in Ro...dar o cafelutza nu refuz niciodata!