FETELE FANTASTICE (10)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gremlin spune:

Va salut, va salut! Multumesc Arinna ca m-ai adus aici.
Despre mine, pe scurt: nu sunt deloc fantastica, dar as vrea, de ce sa nu recunosc? Fantastica e fetita mea, ADA.Are doi ani si doua luni. Vorbeste foarte bine la varsta ei. Canta vreo 4 cantecele si stie vreo 5-6 poezioare. E tare tare vesela, aproape tot timpul dar, cand ma vede nervoasa devine si ea la fel... De-aia ma gandesc ca noi, parintii suntem de vina... La orice. Ei, copiii, n-au cum sa fie rai, sunt "prea minunati"...
Despre mine, in imagini: am fost in "tinerete", acum m-am lasat de toate... Glumesc! Ca nu m-am chiar lasat... Sunt si mai plina de viata de cand o am pe Ada, doar ca nu prea mai am timp. Si nici prieteni... Ca daca n-ai timp de ei, la revedere! Nu e nimeni de vina, doar zilele astea care sunt din ce in ce mai scurte...
N-o sa am timp niciodata sa citesc tot ce ati scris pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ana ....
cand ma uitam la pozele tale,parca ma si vedeam acolo.....ce frumuseti!!!!!
si mai ales dupa cum povesteai tu

Arinna,deci v-ati luat casa...sa o "purtati" sanatosi....si bafta la lucrari...

acu'nu ma simt prea bine,sunt fff obosita,nu mai am memorie de nici o culoare,uit unde plec, ce voiam sa fac...ce o sa fac la examen,nu stiu
sper sa imi revin in concediu( care va fi prin septembrie)

si eu i-am sugerat lui Gremlin sa vina la noi(n-am zis-o chiar direct,ca sa nu fiu prea "obraznica")....avem sufletul mare ...si suntem si modeste pe deasupra
fetele

cu cicinelu cred ca o sa ma vad maine...sper sa nu uit ...

va pup pe toate

Edit: am corectat,ca asa cum ziceam sunt tare ametita ...o facusem pe Ana cu inca o casa....
sa dea DD sa am gura aurita si sa va mai luati in ca una

oricum,Arinna ,ma bucur mult ca ai revenit si o asteptam si pe Gremlin...sa ne povesteasca despre fetita cea frumoasa si desteapta

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

am inceput capitolul 11.....in lipsa de... nanami,dana, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vioooooooo.....nu tre'a sa corectezi mey....ca poate Doamne ajuta! ti-a iesit porimbelu' din tastaura si in toamna poate va chem la Timisoara sa facem un chef monstru de casa noua.....Ufa!
Ca nu v-am zis,da' s-a terminat procesul de la Constanta...Vio,cred ca iti amintesti...si am iesit in castig...a pierdut nemernicul ala si chiar azi am trimis bani la cumnatelu' sa inceapa sa faca cadastrul si intabularea ca sa maritam hardugaia aia o data,sa impartim banutu' si sa-mi iau si eu,iaca...un cotet colea,bash si la marginea orasului,cu oleaca de curticica si musai liniste....sa stiu ca-i al meu si nu mai stau la mana altuia....Hai te pup si corecteaza la loc corectura,ca sa fie in ceas bun pentru mine si ai mei!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

gremlin,trebuie sa recunosc ca tare sunt ametita
da' am o scuza......sunt super stresata cu examenul de luni,asa ca te rog sa ma ierti
bine ai venit la noi...si daca spui ca esti vesela,inseamna ca esti fantastica si inca de doua ori cu o asa fetitza!!!!
va
P.S. si vino la cap 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mai intru si eu o data aici, pentru ca nu stiu daca se descurca Gremlinutza cu forumul- e la inceput - si pun linkul catre capitolul 11

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103892

deci de acum scriem la capitolul nou...

Mergi la inceput

-ul Fetelor Fantastice

Mergi la inceput

*

Mergi la inceput