FETELE FANTASTICE (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

aelita,eu am primit o poza cu printesa ta!si mailuri destule....nu mai stiu daca am raspuns sau nu la toate,daca nu reiau
acum sunt super- ocupata cu puiutzul ca stiti voi,sunt de serviciu....

am vazut filmuletzele si sunt super....ce sa zic?!
boni e o nebunie ....
cat despre Sofiutza nu am cuvinte,e o scumpete,un ingeras de copil!

cicina,pai cand mai vii in bucuresti mai da o strigare si ne mai vedem....si sa nu fii atat de pesimista ca ma supar pe tine si cand te prind iti dau uite un mare pupic de la mine

si pt toate fetele

ana?!unde esti?!
ati sarbatorit 3 zile si trei nopti ca in povesti?
sau deja esti in concediu?!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fete dragi,
Inca o data saru-mana din tot sufletul pentru urarile voastre de ziua mustaciosului meu....
N-am petrecut cine stie ce,am fost in Mall la o intalnire de toyotisti din Timisoara si am baut un suc si o cafea si p-orma Marius si-a cumparat singurel cadou,adica am mers la Ultra Pro Computers si...si-a luat ce-a vrut sufletelul lui de calculatorist.

N-am apucat sa va citesc bine,ca sunt in graba...am intrat numai sa va pup mult si cu drag,ca de amu' 'nainte cale de 3 saptamani nu mai trec p-acilea.Maine si poimaine sunt la Tg.Jiu in delegatie si din 14 in concediu.Ca tot in 14 aterizeaza si americanii si...urmeaza marea excursie....
Va doresc un sfarsit de Iunie frumos,sa aveti parte de distractie,fericire,sanatate si...sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cicina,catzelusa e a mamei,vine cu ea pe la mine in weekend,ca nu poate sa o lase singura.
si Sofia e impasibila,da,defapt cam amandoua nu prea se baga in seama.eu cred ca sunt geloase una pe alta
dar din alea care se cam ignora.

vio
,deci nici tie nu ti-am trimis d ela botez,si juram ca da.

ana,o sa ne fie dor de tine!

celelalte fete,ne-ati parasit????????
ca venim pe aici doar noi 4...

S.

Mergi la inceput

aaa,si violeta,trage tare pt examen si multa bafta!!!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vio, gata vin o fuga pe acasa in iulie, tu termini cu examenele?
Ana nu mai stiu de traseul tau , dar daca treci prin Buc, sant intre 7 si 14 iulie.
Aelita, tot astept pozici si nimic.

Mergi la inceput

cicina,acu intru si iti pun!

S.

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor.....
vad ca suntem din ce in ce mai putine!
unde s-au pierdut fantasticele noastre?!

aelita,am primit pozele....
frumosi,tare frumosi sunteti toti!
dar pe Sofia cand am vazut-o gandul mi s-a dus la o pictura, atat e de frumoasa!

ma bucur ca deja suntem primi pe lista dintre baieti sau nu?!
il invat italiana pe mihnea si-l trimit sa o cucereasca(cand o fi mare!)
mihnea zica,ca acum e mica...vrea sa o vada mare

cicina,pai cand ajungi in bucuresti da un semn sa ne vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor si eu sunt cu voi, doar va citesc ca de scris nu prea mai am timp...
cici da de veste cand ajungi in bucuresti, numarul meu il ai..., ne mai vedem la o cafeluta/suc...ce vrei tu
va pupic pe toate

votati si soldateii mei:
http://85.9.7.2/recruteaza.php?utilizator=2b275f1c00

Mergi la inceput

Hai,mai,puf,mai scrie si tu macar 5 minute sa stim ce maifaci! ca uite si eu,in loc sa dorm,bag un rand aici.

celelalte fete s-au dat la fund....

pana la urma am ramas dor eu ,cicina si violeta.

violeta,il avem pe Mihnea in cap de lsita ,da

am trimis si la cicina mail cu poze,dar mi l-a dat inapoi.sa vad cand ma apuc iar de icnarcat,ca imi ia foarte mult,ca merge greu calculatorul meu plin deoratanii si nu am timp sa-l curat.

haideti,mai,scriu eu cu o rozatoare in casa siurlatoare ,ca nu mai pot fetelor de oboseala,am nevoie sa dorm 12 ore !!! dar nu are cine sa stea cu copilul,asa as vrea sa vina macar o dimineata,nu mai mult,cineva sa mi.o ia cateva ore sa dorm si eu sa bubui pana la pranz sa imi revin.
si uite,seara,ea doarme dela 22 ,dar cine poate sa se culce cu gainile?? si ma trezeste noaptea,si dimineta motz!

haideti,ma,sitot intru pe.-aici,bagati si voi doua deshte si maispuneti ce mai faceti!!

S.

Mergi la inceput

mai ,dupa ce am scris de n-am mai putut ,nu shtiu pe ce am apasat si s-a dussssss

revin

alelita,daca simti ca ai nevoie de odihna fa ceva si nu sta asa ca o sa ajungi ca mine .....stresata,nu altfel....
imi amintesc ca bunica sotului meu,le-a spus la toti sa ma ajute cat am nevoie ajutor a oricat de mult il iubesc pe copil,ajung de inebunesc singura ,dar pe mine nu m-a crezut nimeni....

restul fetelor au

Mergi la inceput