FETELE FANTASTICE (10)
Raspunsuri - Pagina 16

nanami spune:
putin in vizita
n-am mai intrat pe forum , nici nu am avut timp , dar nici chef de nik , am fost bolnava , am lipsit mult de servici , ceea ce sefului nu prea ia convenit , apoi l-a apucat pe hiro , iar acum iar pe mine , m-am procopsit cu un furung de toata frumusetea
, si intr-un loc .........drept acolo unde nici nu se putea , banuiesc ca va inchipuiti , nici nu va pot spune ce dureri........pana la urma am fost la dc. si mi l-a stors ,, am facut si perfuzii cu antibiotice , dar tot mai doare , azi am reusit si eu sa ma bag in cada , apoi l-am mai stors eu cat am putut. sper sa treaca cat mai repede , ca mor...
hehehehe,,,,si ce pacaleala i-am tras danei ........vb. cu ea ca tre sa vina CM , iar dupa 2 zile ii zic ca-s gravida in 2 luni , si cel mai misto a fost ca a pus un bot......
, aproape ca ma contimea , ca stie ca nu mai vreau copchii
de maine incep iar munca , ca hiro a fost acasa ieri si azi , abia de maine incepe noul an de gradi , a intrat i grupa mare , si e f. mandru.....
va pup pe toate , si va doresc numai bine
mai intru cand mai pot si am chef
Sarbatori fericite si un iepuras bogat
***grupul fetelor fantastice***

cicina spune:
Mi s-a parut mie ca ieri am vazut-o pe Alexmona pe net, dar n-am avut tupeu s-o deranjez, dar ma bucur ca ne-a salutat intre timp, si ca totul e bine. Pai cum frate, noi nu am fost alaturi de ea? De cand a plecat acasa n-a mai dat deloc pe aici.
Eu sant in viteza ca ma pregatesc , vineri vine fratele meu pe aici ( n-a fost din 91).
Pupici, la toate fantasticele, mi-e dor in fiecare zi de voi.

ken spune:
INSANATOSIRE grabnica pt cele in suferinta{din cauza diverselor bolii si viroze}si spor la treaba pt cele care se pregatesc de sfintele sarbatori.EU sint o norocoasa..
..de luni {adica de alaltaieri} si pina pe 16,sintin concediu-si am terminat toata treaba din casa.DE 3 zile fac smotru.
.DA DD iarta-ma ..de unde naiba atita treaba si mizerie? CA doar fac in fiecare zi.DE ar fi gunoiu ca bani
...eeeee ce bine ar fii.MAI am doar piata de facut si bine inteles mincarurile pt PASTI. DAR asta ramine mai pe vineri si simbata.Miine e zi de relaxare.ASA spor la treburi si sa auzim numai de bine

Ana68 spune:
Fete dragi,intru si eu sa va pup cu mult drag,sa va doresc multa sanatate si spor la treburi si un PASTE FERICIT! alaturi de cei dragi voua.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

violeta69 spune:
si de la mine PASTE FERICIT!!
sa va aduca iepurasul tot ce va doriti,iubire,sanatate,fericire...
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

arinna spune:
Si din partea mea Paste fericit,, sanatate si multe bucurii!,de azi suntem prinse tare cu treburi si vreau sa stiu ca ati primit din timp si urarile mele

Alexmona spune:
Va pup feteleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
iata-ma-s din nou...
Cicina , sigur ca ati fost alaturi de mine si inca mult ....mi-ati fost sprijin atunci cand cadeam , ba chiar nu stiu daca iti aduci aminte cand mi-ai zis sa innot , iar eu ti-am zis ca nu stiu mi-ai spus un lucru intelept ...SA INVAT!!!!Si am invatat...!!!
Acum stiu sa innot bine , dar nu mi-as mai dori sa trec prin asa apa.
Asta e...important este ca am avut rabdare (tot voi m-ati sustinut) si acum am din nou familia pe care probabil daca nu va aveam alaturi o pierdeam.
Totul s-a dovedit a fi o ratacire ...nu inselat , ...mi-e greu sa definesc ce s-a intamplat ...un hop mare.Nu stiu nici acum ce a fost in mintea sotului meu si nu vreau sa mai rascolesc acolo unde incerc sa las totul in urma.
Va pup si va spun sincer ca mi-ati lipsit !!!!
Va pup pe toate si va doresc din tot sufletul ca Lumina Sfanta a INvierii domnului sa va calauzeasca pasii spre calea bucuriei si linistii sufletesti alaturi de cei dragi.
Un Paste minunat !!!!!

ken spune:
sarbatori fericite va urez si eu din toata inima .SA va creasca copii mari si sanatosi
,sa va iubiti soti sau iubiti..
.sa fiti fericite si implinite.DD sa ne apere de toate relele si sa ne calauzeasca pasii catre drumuri mai bune

puf13 spune:
Intru si eu o fuguta ca nu puteam sa nu va urez toate cele bune de sarbatori, am citit tot dar imi pare rau ca nu am timp sa postez pentru fiecare dintre voi in parte sunt intr-o pauza de dat cu aspiratorul, abia azi am reusit sa kiulesc o zi de la serviciu ca sa fac smotru acasa. Va pup si va doresc tot binele din lume.
PS Alexuta ti-am zis eu ca fetele te primesc cu bratele deschise, abia asteptau vesti de la ele
pupici tuturor si numai bucurii
votati si soldateii mei:
http://85.9.7.2/recruteaza.php?utilizator=2b275f1c00