FETELE FANTASTICE (10)
Raspunsuri - Pagina 13

Ana68 spune:
Mey,mey,mey....daca incep sa tip p-aici imi aud ecoul...Sunteti ocupate fantasticelor?
Va doresc si eu,ca si Ken,o zi excelenta!Pupici la fetele fantastice!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

cicina spune:
Ana, m-am uitat pe poze, mor de copii tai si de cadourile de 8 martie. Pupici, multi, multi din partea mea si sa creasca sanatosi.
Ken, vesti? Cand pleci?

Ana68 spune:
Saru-mana Cicinelule,de vorbele frumoase si de urari!Sa dea Dumnezeu si sa aveti si voi parte numai de bine!
Ea e TOYO...

violeta69 spune:
Ana, eu n-am vazut nimic ...la mine nu se deschide.....
dar imi imaginez ce frumuseti ai primit(ca am auzit de la Cicinelu')
pupici multi la ingerasi
va pup si pe voi numai bine
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Ana68 spune:
Vio,saru-mana si la tine pentru cuvintele frumoase!Imi pare rau ca nu ai vaz't,dar intra pe la Alex&Luana,de la semnatura si apoi la albumul "cadouri 8 martie-2007" si acolo ai sa le vezi,sunt doar doua poze.Te pup si eu!
Ea e TOYO...

violeta69 spune:
Ana,nu merge nici asa....de aici!
cred ca o sa incerc si acasa...ca acolo nu sunt restrictii!
oricum ,multumesc...

ken spune:
CICINA...anul asta cred ca slabe sperante de plecare...sti nu v-am spus...iubitul meu a avut o afacere,care adat faliment{nu din cauza lui...ci a autoritatilor japoneze} si sint unele probleme de rezolvat care necesita mai mult timp.POATE cu ajutorul lui DD se vor rezolva problemele pina in 2008 asa sper.

Ana68 spune:
Vio...si tie pupicei!Las' ca poate le vezi de acasa!
Ken,imi pare rau sa citesc ca sunteti necajiti si cu problema mare.Doamne ajuta sa treceti cu bine!
Fetelor,noaptea trecuta a fost un mic cosmar pentru mine:Luana a tusit de numa',muci la greu...iar Alexandru a facut 39 febra.Era 3 dimineata cand eu imi doftoriceam gorobetii bolnavi...Nu-sh' ce sa ma mai fac cu ei...ba le dau o tura de tratament,o saptamana,maxim doua e bine...si-o luam de-a cappo...Mergem la doctor la control azi...sa ne dea iar pastile,ca altfel n-o scoatem la capat.Am mai incercat eu si cu naturiste...nu tine vrajeala,cred ca astia doi copii ai mei sunt facuti de extraterestrii...pana nu le intra in stomace antibiotic...no chance sa-i pun pe picioare...
Hai ca v-am facut capul mare.Va pup si va doresc numai bine!
Ea e TOYO...

violeta69 spune:
hai ca am scris si s-a dus...
asa,Anaai incercat bronhovaxom?!
eu asa l-am scapat pe fi-meu de raceli...
de trei ani ii dau si anul trecut doar o noapte a facut febra,anul acesta nu a mai facut...sigur ca mai tuseste,mai are nasucul infundat uneori,dar in mare e ok...si cel mai important ca se poate duce la gradi!
daca vrei amanunte iti spun,
pupici multi pt voi toti si sa fiti sanatosi cat mai curand,

arinna spune:
Am trecut si eu sa va pup
La noi , de doua zile au fost -20 de grade dimineata si la pranz plus 2-3...maine vor fi noua...vad ca in toata lumea vremea e aiurea asa ca nu ma mai mir...acum ploua...Nu ma deranjeaza ca stau toata ziua in casa si chiar daca ies, numai cu masina se merge pe aici- sendentarismul in floare, locuri de parcare din belsug, la scara peste tot,nu ca in Ro sa mai urcu o scara la metrou sau sa mergi 10 min pana acolo, sa casti gura pe bulevard.
De-asta-s garsi saracii si mai mananca si pizza si fast food toata ziua.Ghinion asa stil de viata da nu e vina lor.Neplacut si cu spatii prea mari, nu mai misti din masina, ca e loc din belsug-iar fara nu ajungi nicaieri ca distantele-s foarte mari-cel mult la o plimbare de voie da cine mai poate dupa atata stat( iarna, ca vara noi ne miscam frecvent)Mi-au intepenit toate oasele si am probl mari cu incheieturile ca le dau e mai rau-nemiscare.Numai creierul il mai folosesc da nu e suficient