FETELE FANTASTICE (10)

FETELE FANTASTICE (10) | Autor: nanami

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

am deschis eu noul capitol , sper sa nu va suparati ca am facut-o de capul meu

cum am tot inceput sa chiulesc , cred ca am luat-o raza , eram deja la pag. 19 si.......

eh! dar eu va iubesc , si stiu ca nu va suparati

pupici dulci la toate fantasticele

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

nanami yo sunt geloasa....tare
sa fie intr-un ceas bun!
asteptam fetele...

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

hellooooooo

nanami...te-ai grabit ca fata mare la maritat...muah!te pupa fata,ca esti tristuta acum...cum e,ti-ai mai revenit putinel?
vio....sa spui lui Mihnea ca fund se zice doar la ala pe care toci tu zarzavaturi...la alalat ii zice altfel...

am tras chiulu' ieri,recunosc,da' am muncit si io pe bani ...azi,mai pauza,mai munca...merge,iavash-iavash...vorba turcului...ma innebunesc beneficiarii astia cu telefoanele...si cum ne-a dotat institutia cu video telefon,clientii astia nu pricep ca n-am cum sa le arat prin vorbe cum arata o hartie...'geaba ii trimit la pagina de site,sa mor io,parca traiesc in pesteri nu alta...cre' ca 90% din ei zic ca ei nu stiu cum sa faca sa se uite pe site...si scrie acolo mare cat capul meu ,dar....gata,ca ma starnesc si p-orma intru in aberatii de ocup spatiu degeaba...
Muah,muah,muah...la fantastice!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

hei!!!! geloaselor , ce? voiati sa mi-o luati inainte a??? hehehe nu v-a mers de data asta dar eu va iubesc , asa ca nu fiti suparici

da. sunt f. trista , dana a plecat , m-a lasat a nimanui , stefi si ea , e in vizita la neamuri , si tot asa , am ramas singura cuc , noroc de hiro ca ma mai inveseleste el. si bericica , eu cred ca am luat-o razna rau de tot , dughesc la bere-n mine ......si n-am nimic , imi place la nebunie , dar nu e bine

deocmdata noroc pt. voi

azi am vb. cu dana , i-am auzit vocea , hehehe .....ce bine ma simt , auzi la ea , face plaja , in miezul iernii,,,,deh! la ei e miezul verii , mi-a facut viata amara cu ce a vazut ea acolo prin magazine , ca doar e bolnava in privinta cumparaturilor

pup in sir indian

***grupul fetelor fantastice***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna fetili . Vedeti ca nu v-am uitat??
Mai dar ce harnicute sunteti . Mi-a fost dor de voi. Noroc de Gabitu' meu ca ma mai tine la curent .

Noi am ajuns cu bine si suntem vrajiti de cat de frumoasa e tara asta. Marea e de un verde superb si atat de limpede ...n-am vazut pana acum o apa si o plaja atat de curate . Ce sa zic ?? M-am indragostit de tot; de oameni, de peisaje, de mancare ... n-am mai mancat de ani de zile legume si fructe cumparate la kg. Offf...ma simt de parca as fi evadat din jungla .
In fine ... la noi totul e cum nu se putea mai bine .

Nanami , merci mult de telefon . Chiar ca-mi era dor de glasul tau (si nu numai ) . Te pup dulce si ne re-auzim curand cu siguranta.

Va imbratisez pe toate si voi reveni si cu poze . O zi buna si nu ma uitati, chiar daca nu voi mai intra la fel de des ca inainte .

*grupul fetelor fantastice *

Mergi la inceput

heeeeee....dandushica meaaaaaaaaaaaaa

de la noi

Mergi la inceput

Nu plange puiu' meu scump : stii ca tu ramai mereu in sufletul meu , nu?????

De iertat ca m-ai facut sa plang tot drumu' pana in aeroport tot nu te iert, asta sa-ti fie clar.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dandush

Nu plange puiu' meu scump : stii ca tu ramai mereu in sufletul meu , nu?????

De iertat ca m-ai facut sa plang tot drumu' pana in aeroport tot nu te iert, asta sa-ti fie clar.

ia uite cine vb. !!!!! tu???care m-ai facut sa fiu neom 2 zile , la fiecare miscare si haina de-a ta sa ma faci sa plang ??? e???cum e ??

Mergi la inceput

ete na! asta inseamna ca tot m-ai iubit tu un pic acolo , cu toate ca numai peste bostan o luam de la tine. Tie chiar ti-e dor de mine sau doar ti-e ciuda ca nu mai ai pe cine bontani???

Mergi la inceput

dor de tine ???? hahahahaa....vrajeala , normal

normal ca daca nu mai am pe cine bontani.....a intrat hiro la rand , asa ca s-ar putea sa te urasca pe viata

fi-tar australia de ras sa-ti fie

m-ai lasa ca pe o proasta aici intre prosti ....

Mergi la inceput