**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Buna ,fetelor!
Va rog mult de tot sa ma lamuriti si pe mine, daca se poate si stiti, ce e ala un polip in uter, mai exact cum s-a format , ca acum 2 sapt am facut HSG si totul era OK in uter, doar o trompa infundata;ieri am facut o eco sa vad daca ovulez si pe ce parte (ca am avut un test ff. pozitiv, iar azi e si mai rosu testul din primul minut s-a pozitivat)si mi-a zis ca am un folicul de 19mm in ovarul drept, endometru 22mm(z23 cu o TB de 36,2-36,4 pana acum),iar in uter"o imagine hiperecogena intracavitara de 21,2/15mm - posibil polip endocavitar"(am citat de pe foaia scrisa de dr.).Daca nu-i polip, atunci ce-ar putea fi???
Va rog mult mult de tot sa-mi dati si mie o idee cat de mica.Tare-s in ceata...
Multumesc anticipat!

http://tt.lilypie.com/zwdap2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Pana astazi nu am mai intrat pe aici, deoarece nu m-am simtit in stare, am fost deprimata in ultima vreme (de fapt nu mi-a trecut nici acum), pe langa ultimul FIV nereusit, am mai avut si un alt mare necaz . Nu prea aveam ce scrie....
Victoria si eu am avut al doilea FIV nereusit in toamna. Cred ca stiu ce simti. Imi pare rau.... Incearca sa treci cumva peste asta, stiu ca e greu.... Eu ma pregatesc pentru urmatorul FIV. La noi nu stiu cauza pentru care nu am reusit pana acum, dar nu mai vreau sa ma gandesc la asta. Incearca sa te bucuri de ce ai pana acum, poate va veni si ceea ce iti doresti. Te pup

Fetelor, va pup pe TOATE si va doresc sa reusiti cat mai repede sa obtineti ceea ce va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

crinuta, mai, nu te mai consuma!
cred ca banuiesti care sunt cu adevarat necazurile intr-o viata si ca e tot timpul loc de mai rau, nu?
asa ca, schimba macazul cu unul de optimism si incredere, vine primavara, au aparut ghioceii (desi iarna e ca vara) dar lasa, mama, ca toate relele trec si va iesi si soarele; noi sa fim sanatosi
teomaria, dintre toate belelele polipul este cel mai banal; nu stiu de ce apare, o dereglare a nivelului estrogenic parca, dar se rezolva si cu un chiuretaj in cazul in care nu se elimina la menstra; nu e de speriat dar trebuie supravegheat si investigat dc. e polip sau nu;
altceva dc e se va vedea la o eco facuta cu un aparat mai performant sau histero, asa ceva; nu te speria, nu e chiar de speriat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iertare ca nu am mai trecut dar nu mi'a fost prea bine..
da asa e cum spunea nucutza am avut 3 din poaxate unul se elimina probabil de acolo mi se trag acele pierderi..deci am 2.
va pupacesc pe toatee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

DjMama asa e, si eu ma gandesc ca se poate si mai rau, stiu asta....offf. Tu ce mai faci?

Va pup pa TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

teomaria mai degraba nu au vazut polipul la HSG! Asa am patit si eu. E nevoie de un ochi cu adevarat de profesionist (eventual un echografist bun).

Pupici

orchis
16+

Mergi la inceput

Fetelor, voi cum stiti ca se da vitamina E la barbati? 10-15 zile apoi se face pauza? Dr. i-a spus la sotul meu sa ia, dar nu i-a spus cate zile....si parca asa stiu ca nu ebine sa o ia prea mult timp fara intrerupere. Voi cum stiti? Va rog mult sa-mi spuneti daca stiti....

pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Crinuta: se ia cu pauza.Sunt doua variante.Ori ia 10 zile si apoi pauza restul lunii,ori ia o zi da o zi nu(adica 15 pastile pe luna).Eu zic sa urmati ultima varianta( asa i-a prescris ultima data, medicul, sotului meu).

Anne_Ma: bun venit in gashka noastra!

Ioana: ce-ai mai facut cu dereglarea? Ai vb.cu Tutu? Parca trebuia sa faci histeroscopia,nu?

pentru toate aspirantele!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Liana, felicitari inca o data!!!Sa ai parte de cele mai frumoase clipe din viata ta!!Sa ai grija de tine si de bb!
Nusy, iti tin pumnii si sa dea Bunul Dumnezeu ca anul acesta sa ai un bb!
Miki, sper ca nu in concediu la fara sa ne spui.
Copilutzu,ai fost la cumparaturi?
Aurel_cris, Felicia_,Ioanatugs,Crinutza71, Orchis,Dj_mama,Danotino, Vrembebe, Victoria, Anne_Ma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Nusy multumesc de intrebare: azi z42=z1 si chiar ma bucur ca au venit si nu a mai fost nevoie de o fuga la medic. Nu stiu ce s-a intamplat cu mine luna asta, poate de la polipul acela din uter, poate din cauza agitatiei cu mutatul. (pentru ca am si slabit vreo 4 kg. fara sa fac nimic in mod special). Cert e ca acum, astept sa ma linistesc cu casa si cu actele pe care mi le schimb acum si pe urma o sa-l sun pe Tutu pt. o histeroscopie. Tu ce-ai mai facut???
Liana30 felicitari inca o data pentru gemeni!
pup toate pustoicele......

Mergi la inceput