**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 3
Victoria spune:
quote:
Originally posted by aurel_cris
VICTORIA te inteleg atit de bine,incearca sa-ti revi totusi nu mai poti incerca?Nici eu nu sunt deacord sa adopt,cel putin nu inca
aurel cris, 2 FIV-uri anul trecut m-au epuizat fizic, psihic ( si material, de ce sa nu fim realisti).Mai ales ca nici un dr. nu-mi poate explica de ce nu...amandoi suntem "in parametri" dupa zeci de analize traumatizante (HSG,HSG, laparo) mi s-a spus ca sunt "beton" , sotul e ok, deci habar nu am de ce.
Cu adoptia e complicat, ma simt ca o scorpie egoista, dar ce sa ma fac daca nu simt din tot sufletul? Nu pot sa-mi bat joc de un copil si sa-l iau, sa-l cresc ca pe un inlocuitor de ceva care nu este? Le admir pe cele care pot, eu nu ma simt in stare, si mi-e tare greu ca sunt asa.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
aurel_cris spune:
Victoria nu stiam povestea ta,este asa de ciudat,daca erau probleme intelegeai dar asa..........e mult mai greu.Stiu ca este pueril dar trebuie sa-ti revi,uneori nu te poti da la o parte din calea destinului.Eu cred in destin,voi vedea ce va fi si la mine daca nu se va putea sa am copilul meu,am sa accept situatia.Oricum mi-am petrecut ceva ani la doctori,am sa mai incerc daca nu va merge am sa ma bucur si eu de viata asa cum va fi ea.Sunt constienta ca va fi greu dar imi voi lua inima in dintii si voi merge mai departe,m-am chinuit destul,mi sa acrit numarind zilele fertile,ovulatie s.a.Culmea este ca eu am mai ramas insarcinata,eu sunt ok,sotul are niste probleme.Acum sunt curioasa cum imi vor iesi analizele sa incerc FIV,vom vedea Iti doresc din tot sufletul sa treci peste perioada asta si sa vezi ce vei face mai departe.Ai grija de tine
Victoria spune:
DJ mama, nu le-am facut, desi stau la 5 minute de Geneticlab...am trecut pe acolo, am dus...ma rog, ceea ce rezultase din chiuretajul celei de-a 2-a sarcini pierdute ( ca sa-mi spuna ca pentru o analiza relevanta au nevoie de un...picior de fetus).Am discutat cu cei de acolo...mi-au spus ca, noi, evident nu suntem taratzi, boli genetice nu avem in familie, si nu exista analiza care sa iti spuna clar de ce nu poti avea copii.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Anne_Ma spune:
Buna seara tuturor!
Ma primiti si pe mine pe lista aspirantelor?
De 2 ani incerc si nimic.....
Acum 6 ani am ramas insarcinata si am pierdut sarcina la 2 luni, apoi am luat anticonceptionale si cand m-am hotarat eu.... nu mai vrea BB sa apara.
Va pup pe toate!
danotino spune:
anne ma , bine ai venit.
ioana pe unde esti? ai II si nu vrei sa ne spui?
fetelor, eu sunt in sesiune, am mult de invatat,
va mai cites din cand in cand, dar de scris...am pierdut
si firul.
vreo veste buna?
danotino
felicia_ spune:
Anne Ma, bun venit!
Victoria nu pot decat sa imi imaginez cat de dureros e esecul dupa un FIV... uuufff... sper sa gasesti un alt plan, un alt drum (desi banuiesc ca Fivul este cam ultima solutie)...
Aurel_Cris iti admir taria si perseverenta cu care iti urmezi visul! Trebuie sa fie bine pana la urma!
Andra, Ioana
Danotino, bafta la examene! Mai ai?
Eu mi-am luat azi rezultatul analizelor, mi-au iesit toate Igg-urile pozitive! (la CMV, toxoplasma si rubella). Stiu ca teoretic e bine daca Igg e pozitiv, ca inseamna ca ai anticorpi, dar zicea cineva ca se poate "reactiva" virusul... sper sa nu fie asa. Listeria cica e "indetereminata" si trebuie sa o repet...
pupici tuturor!
danotino spune:
felicia, te pup. abia maine am primul examen. si ultimul
va fi pe 17 martie :((
eu zic ca e bine daca ti-au iesit asa analizele. nu te mai stresa. crezi ca o sa fii tu cea careia i se va rectiva dinnou? daca o sa ai burtica o sa le tii sub observatie. pana atunci e ok. uneori ne stresam in plus, parca n-am avea destule. te pup si spor la bebici.
danotino
aurel_cris spune:
Mai fetelor unde v-ati ascuns cu toate???Slaba miscare pe aici.Ioanatugs pe unde umbli mama????
la toate
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Nu intetionam sa va tin pe jar, dar am fost sa-mi schimb buletinul si de doua zile de umblat, am ametit. Birocratia din tara noastra e sub orice critica: "Sa nu-mi primesca actele pentru ca pe lipseste caciulita de la litara a, pe din actul de casatorie, iar in certificatul de nastere e cu caciulita???? Trebuie sa merg in instanta sa-mi modific actele, pentru asa ceva??? Numai la noi se poate intampla una ca asta. Va trebui sa ma multumesc cu un act de indentitate provizoriu si multa alergatura prin Tribunal pentru modificarea acelui act. Am obosit cu toata nebunia asta, acum am aterizat in Bucuresti si am venit direct la voi, sa vad ce faceti. Testul meu e negativ, fetelor, iar rushii tot nu au venit, sunt deja in z40, deci cum va spuneam: m-am dereglat!!
poze