**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ok,Sheri, s-a facut! Ma apuc pana atunci! Daca reusim sa ne vedem in capitala..bine..daca nu...1 Mai pe faleza!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna seara dragele mele sunt asa de fericita azi am facut histeroscopie si nu am fibrom,am primit si nr de dosar pt FIV.Dar sa va spun povestea,ma prezit frumos la ora 12 la Giuly pt ecografie pt Cocei si ea nicaieri.Imi venea sa urlu,noroc cu amzulica draga de ea a inceput sa-mi zica cere pe alcineva sa te vada si intreb de Codreanu.A fost norocul meu caci a venit fata sa uitat la mine si-mi zice ca ea nu vede fibrom se duce sa vada daca Marinescu este liber sa ma vada si dinsul.Fuge sus si vine inapoi zimbind ca o sa ma vada si daca trebuie imi fac amindoi histeroscopia,imi venea sa o iau in brate si sa-i trag la pupice.......Imi spune ca sa nu stati degeaba duceti-va sa va faceti dosarul caci analizele sunt bune.Am facut dosarul,dr Marinescu a venit ma vazut si zice vreti sa faceti histeroscopie acum,eu sigur ca vreau.Asa ca fuga la internarii,ma echipez si sus cu mine pe masuta si incepe treaba.Totul este curat imi spune nu aveti nimic,ma durut putin ce sa zic dar a fost suportabil.Asa ca fetelor dupa urmatorul CM incep protocolul lung pt FIV,luna asta nu se poate caci Dr Marinescu pleaca o perioada in aprilie.Deci voi din lotul mai-iunie cred,acum sper ca ma va ajuta DD sa reusesc.
DANYLO imi pare rau ca ai asa grave probleme familiare
AVALON,IOANATUGS,NUSY,SHERITA,LIANA,FELICIA

Mergi la inceput

Fetelor scuze pt incoerenta,eram tare agitata
MIKI
ANDRABIRNI si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mai fetelor, mai incet ca nu pot tine pasul cu voi.Nu mai stiu ce si cui tb sa raspund .
Aurica felicitari! Esti tare bree. Ce repede te aranjasi.
Nusy vezi ca o sa fii colega de FIV cu Aurica.
Mirelus sper sa-ti iasa analiza buna. Eu dc beau apa trece imediat prin mine. Cand o sa fiu nevoita sa beau 3l/zi cred ca o sa fac pipi toata ziua.
Sheri bine ai venit pe la noi. Vad ca e f bun tratamentul tau de sustinere si dc ajung la FIV o sa-l fac si eu. Am 2 intrebari:
1)Este cineva care a facut progesteron injectabil si nu a ramas ???. (Eu din cate stiu nu e nimeni)
2)Este cineva care a luat maca la FIV si a avut ovocite putine?
Dj_mami mi-a fost dor de tine. Stiam de Omega 3 si chiar am luat o luna . Eu anul trecut am avut LDL-ul mult mai mare si deci mi-a facut bine omega 3 dar acum nu mai iau deoarece mi-am luat Cholesterol Blend de la Solary care mai contine si cateva chestii homeopate. Evit grasimile animale si imi iau grasimile din seminte si ulei de masline. Peste o luna repet colesterolul si vad rezultatul. De mostenit cred ca il mostenesc pe tata care a decedat la 40 ani (congestie cerebrala) dar nu stiu cum statea cu colesterolul.
Danyalo sper ca in curand sa se rezolve pb tale si sa poti incepe FIV-ul.
Ioana stiu ca prin laparoscopie se poate afla dc ai endometrioza dar eu as fi vrut sa stiu dc e sufic analiza buna de la CA125. Nu prea as vrea sa ma ingauresc si nici sotul nu cred ca ma lasa. Dar dc e musai o fac si gata.
Mirelush zici ca DP tot voia sa te ingaureasca? Dar uite ca anal ta a fost buna si chistul a diparut. Sper sa nu mai fie nici la mine.
Avalonel eu zic ca foliculul ala o sa creasca dc ii dai maca 4/zi seara. Asa ca nu fi dezamagita ca o sa fie OK. Stiu ca tu vrei sa fii ca acum cateva luni cu foliculi pe amandoua ovarele de 2 ori pe luna si cu o galetusha de mucus dar asta e. Nu ai mai luat nimic si stii ca sunt luni in care ovarele se mai odihnesc si ele. Acum baga maca si treci la.
Pup aspirantele mele dragi si sper ca nu am sarit pe nimeni cu vre-un raspuns.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ioana,Avalon,Feli, aurel_cris, mikisor- va multumesc pt. gandurile voastre bune!
aurel_cris--- suuper vesti!! Bafta la Fiv!Cam cat a durat pana ai luat nr. de dosar? Acolo ai ajuns dupa ora 12 nu?? ca sa stiu cam cand as putea ajunge sigur!
sherycule-- ai-ai-ai... inca o iubesti pe frailica!!!...la's ca e fata de zahar...pana la urma...conteaza cum ii intri pe sub piele!
Luni ma duc si eu sa vad daca produc ceva outze...caci vad ceva albush la orizonturi!! Sper sa nu plece toti si sa ma trezesc singurica...fara outze...fara tot!!atunci bag si eu o vorbulita la dr... poate poate zice ok- facem histero'- Doamne'ajuta!!!Tot nu stiu cu cine voi defila...dar de pe lista am exclus:Niculescu, Bucur, Dracea.Asa ca lista se cam strange!!!!
Ce face piticul??? creste ai??? Broscutele cui le-ai daruit??
Nu de alta...da vreau sa-mi poarte si mie noroc cand voi incepe!Dea Domnul cat mai repede!Ma bate gandul sa fac un mic imprumut in banca pt. suma ramasa...dar nush...e cam greu...ma mai gandesc!
nusy- sa ai bafta cu carul si sa ti se indeplineasca visul!

Mergi la inceput

DANYALO pai nu dureaza mult daca ai totul ok,analize ma refer iti completeaza pe loc niste formulare.Eu am fost asa de norocoasa azi era acolo liber,nu-mi venea sa cred altadata era nebunie.
Da la 12 am avut programarea la Cocei dar daca ea nu mai era am asteptat sa vina Codreanu.Oricum pe la 3,30 eram acasa cu dosarel si histeroscopia facuta.Multa bafta si tie
MIKI draga mea nici mie nu-mi vine sa cred ce zi norocoasa am avut azi,plec la sotior si ma intorc fresh la FIV.
NUSY vom fi colege????Eu fac protocol lung,tu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dany: multumesc mult si bafta si tie!Si multa putere sa treci prin greutatile pe care le ai acum in familie.Imi pare tare rau!

Aurel: nu cred ca vom fi colege,caci am inteles ca tu faci FIV de mai-iunie.La mine e aprilie-mai.Oricum,bafta multa! Si..da,fac protocolul lung(incep din z21).

Mikishor:

Nusy

Mergi la inceput

Nusy dar tu cind incepi exact,nu faci cu Dr Marinescu caci am inteles ca atunci mai pleaca din tara.Eu practic incep dupa CM din aprilie care o sa vina cam pe 18-20 aprilie Eu cred ca va fi tot aprilie-mai,tu ce zici sau incurc eu borcanele??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boss_felicia spune:

AVALON,salutare tie si tuturor fetelor!Eu sint din Timisoara si am facut histero la cabinet privat.Pot sa zic ca exista o mare diferenta intre histero facuta la spital si cea de la privati.Igiena maxima,personal amabil,unde mai pui si pretul care nu mi sa parut mare -250 RON.Plus CD cu inregistarea interventiei si aparatura de ultima generatie.Pina sa fac histero aveam mari dubii dar sa dovedit ca nu au fost mari probleme.E bine sa facem tot ce-i de facut ca asa mai eliminam din probleme si stim ce-i de facut pe mai departe.VA pupacesc si va doresc numai bucurii!!!! APROPO, VREAU SI EU LA ASPIRANTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Boss felicia, merci! Te trec imediat la aspirante.

Am deschis un capitol nou aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97129, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput