**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna diminata tuturor!
Ioana, ma gandesc la tine, probabil ca deja ai scapat de histero! Asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
E prima data cand postez aici.....o fac pentru cineva deosebit!
Ioana: Probabil ai terminat deja interventia.....Doamne Ajuta sa fie totul bine si sa fii cu burtik cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, dragelor! Vin de la monitorizare si sunt tare suparici... un folicul amarat de 13 mm, ziua 11 Endometrul parea dragut pe monitor parca am vazut 8,4 mm dimensiunea... Voiam sa fac inseminare luna asta, dar cu ce, daca nu are baba oo? Ma mai duc vineri, of of mai mai... daca ma face de rusine foliculul asta prapadit zau ca ma supar si fac laparoscopia...
Ioana e la spital acum, cred ca are emotii, am incercat sa i le risipesc. E pe maini bune si sper din tot sufletul sa-i gaseasca totul ok si sa fie usor
Revin si eu cu vesti... cand mi-o mai trece putin supararea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Ei lasa mai Avaloane...unul da' bun,o sa creasca el mare pina-n ziua 15 si in we stai si tu acasa cu sotu' nu mai zburzi pe campii ca albinuta

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Neata, fetele.
Va pup pe toate, fara exceptie. Vad ca a scos si miki nasul din birlog.
Ioana, iti tin pumnii sa iasa bine histero.
Avalon de ce te framinti asa de tare. Foliculul si endo is tocmai bune pentru virsta lor. Pina vineri cresc exact cit trebuie pt. o inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

AVALON- are dreptate nucutza foliculul e O.K.(un folicul creste 2mm/zi)daca ai CM de 28sau mai mult de zile e perfect Ioanatugs
Tuturor FETELOR- o zi buna

Mergi la inceput

Merci mult fetelor pt incurajari, dar pe vremuri cand faceam monitorizari aveam valori mai bune, pe cuvant... si acum m-am uitat pe foaie si am vazut, endometrul e 6,5 mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Avalon...sper ca maca te va ajuta, dupa cum ti-am spus,atat in ce priveste foliculii cat si endometrul. La mine endo a crescut in medie cam 1 mm pe zi, deci pana vineri va fi f bine. Am auzit ca fetele luau si 4 pastilute pe zi de maca....
Eu am devenit fan maca, atat ptr mine cat si ptr sot(multimaca) de aceea ti-o recomand cu atata caldura

Mergi la inceput

Da, Carry, buna idee! O sa iau maca pana vineri, sper sa nu se dezumfle prapaditul ala de folicul, ma bucur ca e macar pe dreapta unde am trompa mai buna poate fac si eu o inseminare... Of, ce vremuri cand aveam fara stimulare 2 foliculi mari in ziua 8-9...

Fetelor, am vorbit cu Ioana si e bine acum, era vesela! a facut histeroscopia, a fost mai putin norocoasa ca mine in privinta durerii dar s-a rezolvat totul. O sa va povesteasca ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

Salut fetele,

Vreau sa ma duc la giulesti saptamana asta sau viitoare,
Daca ma duc fara programare, am sanse sa ma primeasca cineva,oricum ma duc macar sa ma programez, asa vrea la dr Ion Ionut,daca e prea algromerat sau nu se poate, caut eu pe cineva pe acolo,...as vrea la orcine.
.......nici nu stiu daca ma descurc pe acolo,
vad eu, trebuie sa vad macar cum arata

Ioanatugs parca tu esti la dr.Ion Ionut,sau cine mai este?
Va doresc sanatate si bebei muuuuulti,........:)

Mergi la inceput