**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 16
signora spune:
salutare la toate aspirantele!
ma reintorc si eu printre voi...tb sa perseverez in continuare;momentan au venit rushii si sunt tare urati
da' poate o rezolvam noi cumva...cu'n final glorios
andrabirni spune:
Nusy,.Nu am mai facut nimic.Am tot asteptat sa vina primavara sa demarez proiectul bb, dar deocamdata nimic.Vroiam multe sa fac in aceasta perioada, dar din pacate, sunt tot la stadiul de planuri.Sper sa reusesc ceva in prima parte a anului.Ma bucur sincer ca ti-au iesit analizele bine, dar nu te mai stresa cu acel control.Trebuie sa fii relaxata pt proiectul bb...iti tin pumnii si promit ca intru mai des pe mess.
Mikisor, vine iepurasul de Pasti.Ai terminat de renovat casa?
Pup si imbratisez toate aspirantele.
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Nucutza ai grija cu broscutele, ca mie mi-au adus apa si in casa noua, insa mult mai putina! Vezi sa nu te inunde si pe tine! Dar sa stii ca pentru fertilitate, sunt bune testoasele! Cele cu banutz in gura sunt pentru sporu' casei.
Avalon ai aparut iubita?? Ce ma bucur!! Si mie mi-a fost dor de tine! La amenajari sunt la stadiul de draperii, perdelute, jaluzele, briz-briz-uri...deci cam 90% e gata casuta. La capitolul bebe, e jale..., nu am mai facut nimic, din lipsa de timp. Tu ce-ai mai facut???
Nusy draga, i-mi pare tare rau ca ai probleme cu controalele. Pe mine ma sperie doar ideea de control, ca si eu ma intalnesc cu ei aproape in fiecare luna si mi se face parul cret instantaneu cand ii vad. Dar 2 saptamani??? E infernal, trebuie sa fii tare ca sa poti face fata. Si ai mai avut timp si de mers la analize?? Te felicit din inima ca ai reusit, eu una nu as fi fost in stare! Am citit intr-un zodiac despre taurasi in 2007 si oricum luna februarie figura ca o luna cu multe priobleme, asa ca daca ai trecut cu bine de ele, in luna martie va fi mult mai usor. Cel putin asa scria, ca martie va fi o luna buna pentru noi. Pa, tauras drag!
Gra26 bine ai venit printre noi! O sa te trec imediat in listuta noastra si sa dea Domnul sa-ti fie cu noroc!
Andrabirni ma regasesc si eu in cuvintele tale!
Avalon spune:
Ioana, sunt convinsa ca vei face o casa de vis! E de inteles ca nu ai timp acum si de altceva, dar toate la timpul lor, cum se spune... Eu ma laparoscopiez, draga mea! Nu credeam c-o spun si p'asta, dar niciodata sa nu spui niciodata... Mai astept vesti de la tine cand ai timp, desigur
Pup toate fetele Piticul, Andra, Ioana, Signora, Nusy, Carmen, Liana
Ioanatugs spune:
Avaloane draga, multumesc de increderea ca va iesi o casuta frumoasa, sper! Te laparoscopiez..., bravo iubita! Cu Tutu nu??? Te-am "prins" pe la FIV mai devreme si am luat la cunostinta de acest fapt. E foarte bine ca vrei sa faci si acest pas, pe urma vei sti daca exista vreo problema si daca nu e nici una, poate vine bebe mai repede, cu sau fara FIV! E bine ca ai o mentalitate de invingator, asa te vreau iubita! Am vazut pe la FIV ca tu stii despre markerul tumoral CA 125. Si pe mine ma intereseaza sa-l fac cat mai curand, ca sa stiu daca mi s-a intors endometrioza, daca am, sau am avut-o. Ma pot duce pur si simplu la Synevo sa spun ca vreau sa fac analiza de sange CA 125????
Avalon spune:
Da, draga mea, mergi si cere aceasta analiza pt linistea ta, poti fie la Medicover, fie la Medlife sau Medsana, cred ca si Cantacuzino face CA125, sau IDS, spune care ti-e mai aproape si caut si-ti spun sigur.
Da, cu Tutu o sa fac laparoscopia, as fi dorit sa impusc 2 iepuri dintr-o lovitura si cu histeroscopia, dar inca nu se stie sigur.
Merci frumos pt apreciere si sa stii ca ti-am simtit lipsa, mi-a fost dor de tine si de taclalele noastre... Poate intr-o zi o sa avem mai mult timp sa stam de vorba, ca altadata.
Ioanatugs spune:
Avalon draga, multumesc pentru informatii! Cred ca o sa merg la Medicover(alias Synevo), ca e langa mine. Cat despre laparo+histero inca nu face, pentru ca nu i-a venit histeroscopul din SUA. Dar e bine ca faci macar una si-ti doresc multa bafta, desi, eu sper ca pina atunci sa mai vorbim, poate sa ne si vedem! Fug si eu la somnic! Noapte buna!!!
Mai devreme am dat o cautare a acestui CA 125 si m-am cam ingrozit de ce-am citit pe acolo. Pentru cine vrea sa stie despre ce e vorba, poate citi aici: http://www.emcb.ro/article.php?story=20041124202022544
lilianaFi spune:
tuturor fetelor acestui forum si o fiecareia
Dupa o sar.op.in evol.la 13sapt,vara trecuta,am inceput sa citesc pe net despre infertilitate unde l-am descoperit pe dr.Tutunaru,apoi forumul tutunicilor cind subiectele erau inchise si apareau pe Yahoo....dupa 8 luni de zile mi-am facut curaj si le-am trimis si eu citeva mesaje fetelor descoperind astfel subiectele active ale forumului desprecopii: fiv(sint in protocol pt primul meu fiv), pe voi...si........
Despre mine in plus,fac 37ani de Paste(ma tot intreb cind au trecut atitia),laparo.in ian.cu dr.T.bineinteles:endometrioza pelvina,trompa stg.infundata,aderente-adezioliza
IoanaTugs - ma bucur mult ca te-am gasit pe acest forum,nu stiam unde esti:esti una din fetele care mi-au intrat la sufletpoate pt ca avem multe in comun,KoraPop a anuntat tutunicilor interesate ca a venit histeroscopul minunat
Avalon - bine te-am gasit si pe aici[:)
UREZ DIN TOT SUFLETUL FETELOR ACESTUI FORUM SA DEVINA CIT MAI REPEDE
SA AUZIM NUMAI DE BINE....!!!
Ioanatugs spune:
LilianaFi bine ai venit si aici! Ma bucur ca ne-am reintalnit si i-ti doresc multa bafta sa ti se indeplineasca visul cat mai repede! Chiar a sosit histeroscopul??? Ca eu stiam ca e inca in asteptare de multe luni. Oricum o sa sun sa-mi fac si eu o programare, pentru ca acesta ar fi urmatorul pas la mine. Fug sa te trec in listuta noastra.
Ce faceti fetelor azi, nici un semn de viata????
lilianaFi spune:
Ioana - multumesc mult ....eu acum am venit de pe afara si inainte de a merge la culcare am dat o privire pe aici...