**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 11
aurel_cris spune:
MIKI si eu cred ca era acolo mititel pt ca acum am cautat prin hirtiile mele de cind am facut IA la Medsana.Stiu ca si DR Protopopescu mi-a atras atentia ca as avea unul mititel,deasemenea acum imi dau seama ca la o stimulare cu menogon sa intimplat la fel a crescut.Sunt bulversata ma gindesc atuci cum voi reactiona la FIV????Acum pun cap in cap totul,sunt in ceata complet........
Oricum m-ai facut sa ridcu povestea Auricai,esti nemaipomenita Ai grija si tu ce faci mai bine nu mai lua maca.
teomaria spune:
Fetelor, m-ati pus pe ganduri ..si eu am luat MACA acu 3 luni si imi dau seama ca de-atunci mi-a venit ciclu la 34z, 43 si-acum vor fi 38z ,cred, si de 2 luni am si endometru de 20mm inainte de ovulatie si luna asta mi-a vazut si polipul de 21mm de care nu stiam nimic, desi facusem si eco si HSG cu 2 saptamani inainte?Oare e posibil sa fie de la asta??Pana atunci CM era de 30z
http://tt.lilypie.com/eJQSp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...
Roxali spune:
Juli, Nucutza, Mikisor va doresc sa vi se implineasca dorinta cat mai repede.
Liana 30 santem amandoua pe baricade la odiseea...ai grija de tine si de samburei.
Juli esti o scumpica si nu te speria de la o anexita...fetele se lupta alte mai naspa.
Mikisor ai dreptate...sotu ca ma ma imbuneze a inchiriat un apartament cu tot tacamu...semineu+blana urs, cada cu hidro etc...ca in timpuri de demult a facut pe armasaru...a fost cu bateie mai lunga...Nu pe 1 ian pe 1 feb s-a prins , da nu-i rau deloc ...
a zis ca tratamentu naturist e in varf de munte sau la vreun picnic.
Pup toate fetele si sa auzim de cat mai multi
Ali
copilutzu spune:
Feteleeeeeeeee ..aspiratzi?????
Aspiratzi!! Aspiratzi!
Io astept sa vine CM si fugutza la eco.
Pana atunci.....aspir...si io
pup fetele!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
nucutza spune:
Da, mai copilutz, aspiram inca, eu cel putin, desi chiar in mom. asta am pasit nitel in butoi, ca iar m-am saturat. Si daca ma doare maseaua (DD fereste!) ma gindesc ca tot ceva legat de hormoni tre sa fie. Dupa mintea mea, nu mai au femeile alte hibe decit ginecologice.
Cind tre sa-ti vina?
Roxali, liana, miki, andra, avalon, si toaaate fetele
Idaira spune:
Vin si eu cu o problemuta,si pina ajung la dr(cam peste 2 sapt)poate ma puteti ajuta.Am o usoara usturime(stiti voi unde!),ma jeneaza,nu ma deranjeaza atunci cind fac pipi(ceea ce ma face sa cred ca n-am facut totusi o infectie urinara... sau da?!) simt asa o coarecare caldura,in acea zona.Ce sa fac?! M-am spalat cu ceai de galbenele dar vad ca nu e suficient...
Multumesc!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Aurel_cris cred ca ai dreptate cu Maca si BU, pot da dereglari. Si mie, de ex. mi-a aparut polipul acela tot de la Maca. Luasem cu o luna inainte cate 3 pe zi, plus trat. prof. Andritoiu si ovulasem in luna aceea de vreo doua, trei ori intr-o luna. Dupa care au inceput dereglarile, de la un CM f. regulat de 28z, am ajuns la 36z, 42z, deci f. anormal pentru mine. Si eu trebuie sa fac o histeroscopie, dar nu stiu cand, ca nu am timp nici de somn noaptea. Ai grija, acum trebuie sa vezi cum evolueaza si o histeroscopie cat mai repede.
Zisa_Cami multumesc pentru urari si ma bucur ca mai bagi cate un ochisor si pe aici. Mi-a fost dor de tine! Sigur vrei sa te sterg de pe listuta noastra??? Chiar ai renuntat de tot la visul tau??? E bine ca nu mai esti asa de incrancenata in dorinta ta, dar sa nu renunti de tot la visul tau! Ai vazut ca se poate!!! Uite un alt ex. Sheritra noastra e graviduta, dupa al treilea ET(respectiv al doilea FIV) a reusit!! Si o felicit cu aceasta ocazie si aici! FELICITARI SHERI!!
Bubulina_1 ce mai faci unguroaico???
nucutza spune:
Neata, frumoaselor! Ati vazut ce de vesti bune pe DC
Idaira, in afara de ceai de galbenele, poti sa te mai speli cu bicarbonat de sodiu (o lingura la 1 litru de apa). Si sa te ungi cu crema de galbenele. Eventual poti folosi si supozitoare cu carpicon.
Ioana, exact asa am gindit si eu: se poate, cu rabdare si.
Sa aveti o zi excelenta!
nucutza spune:
Bey, haideti la apel! O sa rida lumea de noi ca ne-am babit si nu mai iesim in lume. Si noi stim ca nu-i adevarat!
Ioana, cred ca poti sa o treci pe DANOTINO pe lista de ! La inseminare a anuntat ca a reusit.
Vine si rindul nostru!!!
Liana30 spune:
iesi io in lumeca io nu m'am babit
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"