Pentru mine, cand?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Nu trebuie sa te superi pe noi. Ai tu altele pe cap. Noi sa fim ultima ta grija. Daca nu-mi pasa prin ce treci, nu iti scriam deloc. Dar sa stii ca nu ai voie sa stai 4 ani de zile sa stai pe chat-uri si sa cauti intr-una. Ai incredere in tine. Esti draguta, desteapta.
Nici eu nu credeam. Si aveam 26 de ani, cu studii, frumoasa si toate, si totusi pe toti care ii cunosteam, nu erau ei acel baiat pe care il cautam.
Daca esti sanatoasa si tanara , totul e posibil. Curaj ! Du-te la mare, la munte, intalneste-te cu prieteni.
Traieste viata si apreciaza ce ai.
Roaga-te la Dumnezeu in fiecare zi sa iti gasesti baiatul.
Dar roaga-te serios.
Eu asa am facut, nu sunt deloc patetica, asa am facut. Si de-abia atunci s-a intamplat. Si cand l-am cunoscut, aveam slujbe, dar nu aveam casa. Si a trebuit sa mergem in strainatate sa facem rost de bani pentru casa, in Bucuresti, casa noastra.
Nimeni nu are o reteta , o solutie. Numai tu vei gasi solutia.
Nu incerca sa le rezolvi pe toate o data ca nu se poate.
Mult noroc,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ro_Elle spune:

Vad ca v-a prins subiectul :)
Am avut un moment de maxima tristete dar acum a trecut.
Trebuie sa-mi asigur aici supravietuirea mai intai(ca nu pot spune ca traiesc) si abia apoi sa ma gandesc la orice altceva.
Pentru cele care s-au intrebat daca am iubit... Am facut-o si pe asta dar mi-a ramas oricum amaraciune. "Sufletul ti-l ia cine nu are nevoie de el" spunea cineva si in cazul meu asa s-a intamplat.
Asta nu inseamna deloc ca nu ma intereseaza daca imi iubesc sau nu sotul!
Si stiu ca nu sunt cainii cu colaci in coada nicaieri...mai stiu si altele dar inca teoretic. Macar la asta stau bine :)
Va multumesc tuturor!
Si multa fericire va doresc la toate si la toti!
Ro_Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Sa mai revii aici, ca nu suntem rele, suntem destul de deschise. Poti sa-mi scrii daca vrei sa mai vorbim.
Te pup si nu-ti pierde speranta, pentru orice iti doresti , roaga-te si la Dumnezeu.
Eu acum 5 ani aveam zero lei, nu sot, nu casa, doar facultatea terminata si slujba mea cu salariu de 4 milioane. Acum am pe langa aceasta slujba , toate celelalte.
Nu a fost si nu e usor, dar asa e viata , cu bune si rele. Acum am 29 de ani si mai sunt multe de facut.
Te pup,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Bafta multa Ro_Elle !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

quote:
Initial creeata de Ro_Elle

Dragele mele!
V-am citit mesajele si m-a apucat plansul. Incerc de patru ani sa imi gasesc pe cineva mai potrivit si sa plec din tara. Ce nu am incercat? anunturi in ziare, site-uri specializate, sute de ore de scris mesaje sau de chat...Timp mult, bani multi...Tot mereu s-au legat de mine barbati foarte in varsta sau divortati sau cu studii medii (eu am studii superioare) sau mitocani...Cam asta am gasit in lumea celor singuri. Imi plange sufletul ca vreau si eu eu sa am o viata normala undeva in lumea asta si sa pot avea doi-trei copii la care sa nu ma gandesc decat cum sa ii cresc mai frumos si nu daca am ce sa le dau de mancare. Ador copiii si sufar enorm ca, pana acum, nu am gasit pe cineva care sa fie un tata bun si un sot bun pentru mine.
Sunt o fata draguta, cuminte si familista, am 28 de ani (sper sa nu mai dureze mult pana il gasesc pentru ca ceasul biologic bate tot mai puternic).
Va rog din suflet sa ma ajutati daca puteti. Eventual daca stiti un prieten al sotului care e singur si e ok (stiti voi cum trebuie sa apreciati potentialul de sot) va rog mult de tot sa ne faceti cunostinta.
Va multumesc din inima!

Ro_Elle

Greu de ajutat, drgaostea vine singura si omul pe care o sa il gasesti cind nu astepti poate nu e la capatul lumii ci chiar cel de care te lovesti in lift sau la cumparaturi.
Am sa iti dau un link cu romani din Ontario, avem un prieten care a fost petit si nu e cel mai norocos om, acum e un amarit si jumatate. Uneori nu ti se potriveste ceea ce altii cred si ambalajul poate ascunde un continut destul de dubios.
Te pup si bafta mare, ai grija ce alegi si incearca sa o faci cu sufletul si ochii larg deschisi.
http://www.thebans.com/forums

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

stii poate fiecare dintre noi isi doreste o viata mai buna un sot bogat care sa te tina acasa si sa numai fi nevoita sa te duci sa muncesti sa stai toat ziua cu puiul tau, sa nu iti mai simta lipsa si sa inceapa sa planga cand iesi pe usa si pleci la servici..cred ca fiecare a visat macar odata lucrurile astea
atunci cand te indragostesti cu adevarat nu mai tii cont daca el are studii superioare sau nu, daca inima porunceste nu ai ce sa ii faci, in doi toate se rezolva sa stii.
sunt multe fete in romania pe care eu le cunosc care s-au casatorit din interes.....si nu au realizat mai nimic, stau acasa cresc copii si atata se plafoneaza pe zi ce trece (are el banul de ce sa muncesc si eu)
atunci cand o sa te indragostesti o sa vezi ca totul se schimba, ce daca ai 28 de ani, nu crezi ca si pentru tine exista cineva pe lumea asta jumatatea ta.....eu cred ca da, fiecare avem un rost in viata.
insa daca gandesti asa nu vei rezolva nimic.
incearca si schimbate, schimba look-ul, gandirea si vei reusi.
nu ma lua in nume de rau nu vreau sa arunc cu pietre in nimeni, este parerea mea

pupici
madalina mamaica Anei Cristina - 7 luni si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

Ro_Elle, ti-am gasit pe cineva. are un prieten pe al forum romanesc care intreaba de o fata ca tine. uite, reproduc mesajul, alege tu modalitatea sa intram in legatura :)

----------
Cunosc un roman care traieste in Portland, si care cauta o nevasta care sa indeplineasca conditiile
"o femeie care te trezeste cu o mangaiere,te anunta ca e gata cafelutza,te studiaza cum te imbraci ca sa nu fie ceva in neregula,iti ureaza o zi buna,te roaga sa duci tu copilul la camin,etc "
Tipul asta are compania lui, are 2 case, si este baiat bun.
A fost casatorit de doua ori, e divortat si are 2 copii, un baiat de 9 ani si o fetita de 7 ani. Copii nu stau cu el, ci cu adoua nevasta. Cu prima nevasta nu a avut copii.
Amatoare cineva?
-----------------

descrierea din ghilmele nu apartine celui in cauza, ci este o gluma de context. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu mi-am gasit sotul pe internet, dar noi ne-am intalnit din greseala si pt destul de mult timp am fost doar bun amici pana a venit aici sa ma vada face to face. Nici unul din noi nu a planificat asta. De altfel, atunci cand cautam su gaseam ceea ce doream si sufeream enorm, deoarece aveam si eu o imagine a ceea ce doresc eu sa fie sotul meu. Destinul si-a urmat cursul in mod firesc.
Eu cred foarte mult in intalnirile de pe net, dar, nu tuturor ne este dat sa ne intalnim jumatatea asa. Mie nici nu mi-a trecut vreodata prin cap ca asa imi voi gasi sotul, dar daca asa s-a intamplat inseamna ca asa a fost sa fie.
Eu bu te condamn ca doresti pe cineva cu studii. Stiu cum este sa ai un partener inferior. Nu este vorba de mentalitate, eu vorbesc din experienta proprie, iar la vremea aceea cand parintii mei incercan sa imi deschida ochii eu eram fiara, dar, m-am convis singura. Cum? Simplu. Un om fara o educatie, are multe lacune in comportament, mod de gandire, cultura. Mai devreme sau mai tarziu ies la iveala aceste lipsuri si nu iti doresc sa treci prin umilintele la care am fost eu supusa. Ideal este sa gasesti pe cineva apropiat de nivelul tau, cineva de la care ai de invatat. Cine spune ca nu conteaza asta nu stie ce vorbeste, conteaza enorm, deoarece tu timpul dispare "iubirea", nu mai ramane nimic. Iti dai seama ca nu ai ce vorbi cu omul de langa tine, ca nu te intelege, ca nu aveti nimic in comun, ba mai mult te pune in situatii umilitoare, fara sa vrea, dar asta e.....
Ideea este urmatoarea: cauta -ti perechea ta, destinul tau. De unde esti tu asa de convinsa ca destinul tau este sa pleci? Asta nu sta in mainile noastre. Fa-ti ordine mai intai in prioritati, apoi decide ce vrei, dar, ca sa faci o casatorie de dragul casatoriei, doar sa fie cum o fi eu nu te sfatuiesc.
Te inteleg perfect, stiu cum este sa iti cauti perechea, jumatatea, dar o vei gasi atunci cand va fi timpul si fara sa faci nimic. Asta e destinul, si te vei minuna tu cam s-a intamplat.
Astept vesti
Pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Scuze, am recitit mesajul si am vazut ca nu am terminat o idee( abia imi tin ochii deschisi de oboseala). Deci, ceea ce am incercat sa spun este ca niciodata nu mi-ar fi trecut prin cap ca imi voi gasi sotul pe chat. Eu aveam o cu totul alta ideea despre cum se va intampla asta, dar nu a fost sa fie asa. Inca o dovada ca destinul nu este in mainile noastre si cel mai bine este sa nu facem planuri, ca tot nu ies.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

ro elle ti-am trimis un e-mail, te rog sa imi raspunzi .........

numai bine

Mergi la inceput