Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 29
marryan spune:
Danotino nu ti am zis eu ca e bb am simtit da! FELICITARI DRAGA MEA!!!Sa fii sanatoasa sa ai grija de tine mai mult, sa stai linistita ca o sa fie totul bine, nu iti fa griji!!! Ma bucur nespus de mult si cred ca te voi urma si eu in scurt timp ce optimism am
marryan
felicia_ spune:
Danotino, ma bucur muuuult pt tine! FELICITARI! Si eu zic ca valoarea e buna, fiind doar z 29. Daca vrei sa stai linistita-linistita, poti repeta testul, valoarea ar trebui sa fie deja dubla.
cris.do spune:
Acum am ajuns de la eco. Nu prea sunt bine si nu stiu daca voi face IAS luna aceasta, am 1 folicul de 14,1 si endometru 7.2 in z12. Ani mi-a spus sa mai vin vineri si vedem atunci, dar sunt cam dezamagita!
Va pup si felicitari mamico Danotino!!!!!!!!!!!!
catty spune:
Cris.Do, in 2 zile foliculii si endometrul ami cresc, asa a nu mai fii atat de suparata. Lasa ca o sa fie bine, vei vedea.
Fac eu ce fac si tot la dr ajung. Am vb cu dr meu si ma asteapta vineri la Buc pt un control, eco, analizele la secretiile de col si eventual papanicolau. Si asta ca taman spuneam ca vreau sa termin pt cateva luni cu dr si tratamentele.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
cris.do spune:
catty multumesc pentru incurajari, sper sa ai dreptate si sa creasca pana vineri! Foarte bine ca mergi la dr, sa-ti iasa analizele super!
corinuk spune:
DANOTINOO FELICITARII IUBITA!Ai reusit!!!!Iti doresc o sarcina usoara si sa tragi piciorul sa venim si noi la odisee!
Eu pot spune ca am trecut de primul esec si reiau batalia numai ca de data aceasta vreau sa fac la dr.Cocei si nu vreau sa merg la spiatal!Voi stiti unde are dansa cabinet si daca face monitorizari si in week-end ptr ca la mine asa cade ovulatie luna asta!Astept raspuns,va pup si multumesc ca existati !Tare greu trec peste perioadele astea daca nu sunteti voi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
danotino spune:
va pup fetelor. imi vine sa plang cand citesc. nu credea
vreodata ca am sa scriu despre teste pozitive , etc
nucutza, iau in continuare tratamentu asa cum mi l-a prescris.
bebekom, stiu ca dr T da tratamente f bune, chiar sunt scrise de el la infertilitate, cand raspunde la intrebari. o sa incerc sa ma tin de tratament , dar nu merg la el, nu vreau sa amestec lucrurile.e mai bine asa. raman la cezara, sper sa fie ok.
corinuk, nu stiu ce sa zic despre cocei...caut-o la spital si trateaza cu ea. e draguta.
micky, eu cu bechir am facut IA. cezara era la spital, mi-a facut eco si m-a trimis la bechir, mi-a zis sa am incredere in ea, etc...stii ca si eu aveam indoieli, dar daca m-a trimis am facut-o. fa si tu luna asta.
caty, mosico, succes la dr si promit ca ma linistesc.
felicia , o sa repet testul bhcg saptamana viitoare. ca sa stiu daca totul e ok.
lianaaaaaaa,
cris.do, foliculii cresc cam 2mm /zi si endometrul cam la fel.bafta, iti tinem pumnii.
aurel, ma gandesc la tine.
ali, pussi, doinadoini, copilutz, bubulina
va pup pe toate si va multumesc. nu trec la odisee inca, pana nu il vad pe bebe la eco, o sa fiu alaturi de voi in fiecare zi. eu sunt programata la eco pe 15 martie. mai vine cineva atunci la dacia?
danotino
doinidoini spune:
Danotino, scumpa, acum am venit de la job si m-am bagat repede pe forum, nu pot sa descriu cat ma bucur pentru tine, pentru noi toate!!
Si totusi...SEEE POOAATEE!!! reusita ta e a noastra, a tuturor! te pupam si te rugam sa ne povesteti toate trairile de gravi, sa le traim si noi cu tine!!
la mine au trecut 17 zile de cand am inceput utrogestan 2 ovule/ zi timp de 10 zile (deci practic l-am intrerupt de o saptamana), iar ovulatia a avut loc acum 19 zile....
Ma innebuneste utrogestanul asta, ce intarziere poate sa dea....
http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea
Moniland spune:
BRAVO DONATINO!
Hai sa-ti zic la noi la FIV cum se calculeaza. Ziua punctiei ovariene ar corespunde cu ziua ovulatie. Se face ET la 2 - 3 zile, si dupa 14 zile de la ET ar trebui sa fie > 100. Am observat ca majoritatea asa aveau. Cele care se apropiau de 300 aveau gemeni. Vorbesc bineinteles de valoare beta hcg. Si e obligatoriu sa-l repeti pentru ca trebuie sa se dubleze in 48 ore.
Te pup, si nu se stie poate ne vedem la mamici noiembrie - decembrie
Monica