Inseminare (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Multumesc Micky de urari asa sa fie sa dea DD sa fie bb!
Cind tre sa fac testul sincer nustiu azi sunt 1 zi dupa ovulatie +11 cam pe 10.03 in colo. Ca sa treci datele mele pe prima pagina
eu merg la clinica particulara din Chisinau "Extramed" la dr S.Gatcan un medic foarte bum sper eu.
el m-a asigurat ce e bb deja si imi zimbea dar numai DD poate stie mai precis. Doar sa ma rog mai mult mi a ramas si sa ma incred si mai mult DD ca poate face o minune si la mine!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Marryan bravoo ,ai scapat ai vazut ca a fost usor!!!Sper ca peste cateva zile sa ne dai vesti bune!
Catty bafta multa maine la noul job!
Doinidoini scumpa linisteste-te nu esti singura!Si eu azi am avut un acces de panica...z 1 cred ,fara sangerari doar niste peste mari maronii si dureri de burta!Acum astept valul cel mare!
Si am inceput numamaratoare inversa..maine o voi suna pe Dr.Cocei sa vad unde o prind ptr ca voi ovula intr-un week-end asa ca voi merge dupa ea oriunde o voi gasii!Voi face de data aceasta IA cu dansa!
Pup toate fetele

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefi289 spune:

fetelor,am facut toate analizele posibile la Cantacuzino dupa primele 2 sarcini pierdute au iesit bune.In iulie 2003 m-am operat de chist iar in octombrie am ramas dar din pacate la 6 sapt iar s-a intimplat.Am hotarit sa recurgem la inseminare in 2005 am facut toate analizele hormonale,toate bune in afara de prolactina pt. care am luat Dostinex si s-a reglat,histerosalphinografia buna,dupa 3 luni de stimulare ovariana am recurs la inseminare dar... In ianuarie s-a intimplat minunea dar tot pt.6 sapt. Ultimele analize pe care le mai putem face sunt cele genetice. Despre ce va povestesc am scris si unui doctor pe alt forum caruia i-am trimis rezultatul analizelor si mi-a spus acelasi lucru ca si doctorul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefi289 spune:

Intrebare pt. voi''stie cineva vreun spital din Bucuresti unde se pot face teste genetice pt. ca la Medsana mi-a zis doctorul meu ca sunt niste preturi criminale cu toate ca el este medic acolo "?unul din noi este de vina si daca gasim cauza mai incercam o inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

zenobia, moniland, m-ati linistit intr-un fel, de fapt alte
3 prietene mi-au mai zis ce mi-ati zis si voi. va multumesc
moniland eu cu petele asa stau: uneori nu la fiecare pipi, pe hartia alba , mai apare cat o maslina ca sa zic asa o pata roz. dar nu in fiecare zi. asa ca utrogestanul sta f bine acolo. iau si eu tromboass si acid folic+utrogestan si no-spa. stie cineva cate no-spa am voie?
doinadoini, zenobia a zis ca i-a venit la 14 zile dupa ovulatie. tu cate zile ai de la ovulatie? eu zic sa nuti faci asa griji.
corinuk, stiu ce simti!
marryan, felicitari. ce dr dragut. cat te-a tinut dupa. pe mine si pe alte fete nu ne tin doctorii decat cateva min, vreo 10...succes.
micky si eu as vrea sa avem ce sarbatori! nu mi-a mai curs nimic, dar dureri am in continuare, nu mari, dar e o jena permanenta. te pup si vreau sa sarbatorim si cu mosica, catty, nu? catty, pe unde esti?
liana stiu ca te gandesti la mine. pup eu gemenii
bubulina, te pupic
stefi, la geneticlab
BRUNETICO, aurel , ali, copilutzu, bebkom

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

am gresit "sa nu-ti faci griji"! vaaai rusine. din tastatura nu din nestiinta. va pup scuze pt greseala.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata, eu azi nu prea am avut somn de pe la 4 nustiu de ce! nu am ginduri sunt foarte linistita inschimb nu pot dormi.
fetelor mi enu mi acurs nimika cind am facut IA si tot intrebam dr meu si el imi spune ca nu trebuie ca e bine, deja imi faceam griji prostuta de mine, nu ma durut nimika desi asteptat ceva intepaturi nustiu ce, dar nu le-am avut, si ieri medicul mia zis ca e bine asa.
Doamne sper ca este deja ceva acolo! Acum tre sa ma pazesc de raceala si la picioare sa mi fie cald asa mi a zis dr!
toate fetele!!!sunteti foarte dragute! Sa dea DD sa ne vedem vicul inplinit cit mai curind!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DONATINO, sezi mumos si nu te mai ajita. De abia astept sa vin in Buc si sa faci cinste. Scurgerile pot aparea si in urmatoarele luni in ziua cand ar trebui sa apara uratii, si nu au nici o treaba cu Utrogestanul. Azi primesti rezultatul la beta HCG? Hai fruntea sus ca va fi bine.
DOINI, mama cred ca toate am vrea ceea ce ai scris tu la pagina trecuta, dar din pacate nu prea se poate. Uite eu desi am 2 luni de pauza nu pot face prostioare pt ca nu mi s-au oprit scurgerile. In ultimele 2 zile sunt sporadice, dar mi-e frica sa nu fac vreo infectie, asa ca astept sa treaca cu totul.
CORINUK, sa o suni azi pe dna Cocei si sa te vezi cu dansa. Poate a doua IA va fi cu noroc.
MYCHY, tu ce te-ai hotarat sa faci? Numai maine nu e 7 martie, la cat de repede zboara timpul asta.
MARRYAN, ma bucur ca IA a decurs bine. Incearca sa stai cat mai linistita si sa nu iti faci ganduri aiurea.
AUREL, tu cum te mai simti iubita?
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by danotino
moniland eu cu petele asa stau: uneori nu la fiecare pipi, pe hartia alba , mai apare cat o maslina ca sa zic asa o pata roz. dar nu in fiecare zi. asa ca utrogestanul sta f bine acolo. iau si eu tromboass si acid folic+utrogestan si no-spa. stie cineva cate no-spa am voie?
bubulina, te pupic

danotino

Te si eu graviduto! Am intrat sa-ti scriu tratamentul lui T pentru sarcina (poate ajuta) trimestrul 1
1. Acid folic 1/zi
2. Utrogestan 2 dim si 2 seara intravaginal
3. Magne B6 (nu mai stiu doza, depinde de care iei)
4. Aspenter (sau Tromboass) 1/zi - previne avorturile spontane in caz de SAFL
5. Pregnyl - 1 injectie la 4 zile - are cam acelasi rol cu Gravibinon

Pentru dureri (contractii) poti lua:
No-spa de 40 mg maxim 3 /zi
Scopantil supozitoare maxim 2/zi

Toata lumea te asteapta cu beta, eu sunt convinsa ca e bebe!
Pupici

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

danotino, tin pumnii.
Fetele

Mergi la inceput