Inseminare (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

STEFI imi pare nespus de rau,ca au zis doctori,ceva se intimpla ai facut ceva analize??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata fetelor!
stefi? si doctorii ce zic? de ce ai pierdut atatea sarcini?
eu zic sa schimbi dr-ul.succes.
ali, n-am ce face, nu stiu daca imi da azi rezultatul.
dar am mai facut un test dimineata. este pozitiv. i-au parut in acelasi timp cele 2 liniute, dar sunt mai slabe amandoua. oricum e pozitiv. dureri nu mai am, nici pete. pana acum. sper sa fi incetat cu astea si sa se prinda bebe.
nu stiu inca 100% daca am reusit, dar oricum mi-am schimbat impresia despre IA. ma gandeam ca e doar o speranta sau ceva facut in zadar. stiu clar ca am ovulat a doua zi dupa IA dupa simptome, am si prestat, chiar daca nu am ramas in ziua cu IA, macar stiu ca le-a netezit drumul si m-a ajutat.
sa nu va pirdeti speranta. eu inca sper lsa fie bebe, iar pana la Bhcg cred ca o sa o iau razna.
va pup pe toate.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Donatino felicitari daca testul aiesit pozitiv cum spui tu asa de repede sigur esti,ma bucur enorm acum imi dai voie sa ,nu?
Ma si gindeam ce naiba se intimpla de nu mai reusesa nimeni,bine ca le-ai mai dat fetelor sperante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Hai, danotino, inca putin si te linistesti. Mai ai o tira de asteptat pina la rez. bhcg si ai sa vezi ca esti ditamai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino ma bucur asa mult pentru tine, da Doamne sa fie bebe si sa fie bine in continuare. A mai spart cineva ghiata, prima fiind Catty, chiar daca nu a fost sa fie. Eu numai cred in IA-urile astea, dar daca la tine va fi bine poate mai fac si eu pana la 6.
stefi imi pare tare rau pentru tine, dar nu trebuie sa ne pierdem speranta.
brunetaeta faci IA? Eu nu stiu ce sa fac.
corinuk hai cu vestea aia mare. Cand faci test?
marryan ce ai facut ieri la IA, nu ne spui nimic?
bebekom, ali, danotino, catty, nucuza, lorelai_lorelai, marrina, carry, copilutzu, aurel_cris

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Neata fetelor!Azi trebuie sa fac test caci este z 14 dupa IA!Dar mi-e o frica ingrozitoare....nu cred ca este ceva caci de cateva zile ma tot gandesc la urmatoarea IA,unde sa o fac ,cu cine sa o fac ,chestii deasteaSemne nici atat, am avut cateva zile dureri de sani dar vad ca au incetat(eu de obicei nu am dureri de sani inainte de cm)!Trebuie sa ma adun si cu inima-n dinti sa fac un test!Danotino cred ca iti pot spune FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!ACOLO ESTE BB CU SIGURANTA!
fetele si va doresc o zii cat mai buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Danotino si eu cred ca putem sa te felicitam, cele doua linute chiar si pale, inseamna o veste minunata. Felicitari !!!
Micky, nu stiu daca sa fac IA, dr.meu nu este de acord, dar daca as insista poate ca mi-ar face. Nu ma pot hotara avand in vedere urmatoarele : 1 - ar trebui sa o fac la Giulesti si nuuuuu vreau acolo, 2 - ar fi prima si mi-e frica de mor si 3 - am un fix sa nu fac IA in post nu stiu ce sa zic, chiar nu stiu ce sa fac si incertitudinea asta ma omorara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino te mai felicit inca odata ca tare bine imi pare pentru tine. In legatura cu tripletii, vorbeam cu Catty ce ma fac daca dupa FIV o sa am trei copii, cum am sa ma descurc cu ei. Si atunci ea a zis ca imi ia cel putin unul. Eu am garsoniera acum si va trebui sa ma gandesc la ceva mai mare, daca vin o gramada de copii.
ali ce vei face acum? Faci la Giulesti IA?
corinuk te inteleg perfect in legatura cu testul si pe mine ma demoralizeaza un test negativ. Dar poate iti iei inima in dinti si il faci. Cand ar trebuie sa vina uratii?
Facem galerie
brunetaeta nu stiu ce sa zic in legatura cu postul, ai perfecta dreptate ca este pacat, dar pe de alta parte cand iti doresti un copil asa mult poate nu este un pacat asa mare. Eu tot nu inteleg de ce iti este frica, cand ti-am mai spus ca este super usor si simplu posibil.
Catty

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Micky multumesc din suflet ptr galerie!Dar am o fricaaaa mai mare ca mine!ar trebui sa vina joi asa de martisor...
ma duc sa fac testul..revin in 5 minute..pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

fetelor, nu stiu ce m-as face fara voi!
catty, esti o scumpa.
micky, eu zic sa continui cu IA, macar pana la 6, asta daca
te lasa capul, adica daca te tin nervii.
inca nu ma felicitati atat, va rog. ma sperie ingrozitor gandul ca ceva nu e in ordine. tot timpul am senzatia ca imi vine.
corinuk, ne tii cu sufletul la gura! tinem pumnii!
aurel iti dau voie sa, dar nu prea mult.
marryan ai facut IA? cum a fost? ce ti-a zis?
va puuuuuuuuuuuuuup pe toate, nu stiu daca as fi reusit fara voi.

danotino

Mergi la inceput