Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 22
corinuk spune:
In sfarsit am intrat si eu......acum am ajuns acasa!mi-a fost tare dor de voi
eu nu am nici un feeling ca as fii ,sanii nu ma mai dor deci cred ca nici de data asta nu s-a prins...mi-e si frica sa mai fac maine test!
Danotino este de bine iubita !!ai bb acolo!pupici pe burtici!cand primesti rezultatul?
Catty,Micky,pup toate fetele!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
carry spune:
Danotino, Corinuk....sa va ajute DD sa reusiti !
Eu, fetelor, dupa 9 (!!!!) IA ma indrept spre FIV,ma ingrozesc cand ma gandesc cat timp am pierdut si chiar si partea financiara nu a fost de neglijat si imi amintesc ca ne sfatuise cineva odata , la acest topic, sa nu insistam pe acest procedeu mai mult de 6 incercari !Daca ma opream si eu atunci, poate altfel ar fi stat lucrurile acum, cine stie ...
Nu pot sa nu observ ca reusitele aici sunt f rare si incerc sa inteleg de ce...Eu la ultima IA am avut valori f bune, conditiile au fost indeplinite ,rezultat zero.
Bafta ,fetelor,veniti cu vesti bune !
danotino spune:
carry, eu nu cred ca as pute ajunge la nr asta de IA.
esti tare. oricum , costurile au fost si asa. eu zic ca FIV-ul e solutia. daca nu e bebe acum, la mine fiin a 3-a IA, nu stiu daca voi ajunge la 5...iti tin pumnii si te pup.
pussi, multumesc.
corinuk, eu zic sa faci testul! nu vezi cu ce ma confrunt eu?
eu mai fac maine unul. pana acum nimic nou...
danotino
aurel_cris spune:
Carry si eu ma pregateam intens pt Fiv dar echo de azi ma face sa imi intirzii procedura si tare-s necajita.Iti doresc din toata inima maulta bafta,am vazut ca intrebai la FIV de analize eu nu stiu care se compenseaza.Dr Cocei pe mine ma trimis cu o lista lunga de analize la Medlife,m-au costat in jur de 10 mil.
carry spune:
AurelCris...am citit despre rezultatul tau de la echo,imi pare rau, stiu ca te pregateai de o ultima IA..offf Vei scapa tu si de aceasta problema
Mai faci IA sau te indrepti direct spre FIV ?
Si eu am emotii acum cu analizele dar poate vor veni si vremuri mai bune si ptr noi, nu ?
Te pup si iti urez mult noroc !!!
aurel_cris spune:
Carry daca nu am putut face aceasta ultima IA pun deocamdata punct aici,fac direct FIV.
ali spune:
Aurel-cris sunt socata de ce ai patit.Cum asa de BU si de la maca? Doamne ajuta ca luna urmatoare sa OK la eco.
Donatino stau ca pe spini pana ne zici rezultatul de la bhcg.Please ,sparge gheata.
Corinuk tin pumnii pentru maine dimineata.sa ne dai o veste buna.
Va pup fetelor!
ali
aurel_cris spune:
Fetelor eu cred ca acest fibrom exista acolo dar era mititel,acasa am stat linistita si mi-am amintit.Atunci cind eu faceam IA la Medsana DR Protopopescu imi spusese ca as avea un fibrom dar era mic.Am facut o stimulare cu menogon si a crescut la fel ca acum,am cautat toate biletele caci nu mai stiam exact.Dupa aceea nu am mai facut nici un fel de stimulare,totul a fost natural si nimeni nu a mai pomenit de acel fibrom.Am fost consultata de mai multi dr de atunci,eu ii dau crezare dr Cocei ca luna trecuta nu era asa ceva pt ca ma vazuse si Cezara Bucur echografic.Iar in urma cu 3 luni mai ma vazusera alti 2 doctori echografic,acum luiind maca si branca ursului acel fibrom mititel a crescut ca atunci cind am facut acel menogon.Deci sigur trebuie sa vedem ce se intimpla ca asa nu pot intra in procedura de FIV.
brunetaeta spune:
aurel cris, asa mi se intampla si mie intotdeauna, cand planuiesc totul si vreau sa fie ca la carte, exact atunci totul se intampla pe invers. Sper ca intarzierea spre FIV sa insemne ca vei ramane intre timp
micky ne luam de mana, si ptr.mine sambata a fost Z1
mult succes Donatino !
Stefi289 spune:
si eu am avut oinseminare nereusita in2005 dupa ce am pierdut 3s ,luna trecuta s-a intimplat minunea,adurat doar 6saptamini ,am pierduto pe 9 febr