Inseminare (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

danotino, ma bucur din suflet, FELICITARI !!!

nucutza, sunt la dr.Niculescu si am mare incredere in el. Azi sunt ziua 2 cm si incep trat.cu Ova mit. Sa vedem ce-o sa iasa luna asta in urma schemei de trat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Catty cuvintele sunt de prisos,incearca sa treci peste asta,va fi greu stiu pe pielea mea eu abia dupa un an am inceput sa-mi revin dupa acea sarcina oprita in evolutie.Pt fetele care stiu problema mea nu este nevoie sa explic ce insemna aceea sarcina pt mine,a fost sfiisitor.La ultima IA din anul trecut m-am dus la maternitatea Bucur sa fac acel pregnyl pt ca era seara tirziu si nu aveam unde sa merg(Giulesti fiind mai departe de mine).Ajungind acolo ma trimite o asistenta sus sa fac injectia,am ramas socata cind am intrat in aceea camera era chiar acolo unde ma chirotase pe mine cu un an in urma,mi-au dat lacrimile,acolo se terminase visul meu frumos.
Catty noi suntem linga tine

Mergi la inceput

Fetelor iata o parte din rezultatele mele PROLACTINA=13,39 ,ESTRADIOLUL=48 ,LH=5,25 ,FSH=7,96,voi ce ziceti??
Miine ma voi prezenta cu ele la Cocei sa vad ce zice,oricum mai am de asteptat pt cealalta parte.Deasemenea voi face echo pt o noua IA tocmai am facut un test de ovulatie care este negativ,deci stau bine.Cam atit despre mine,miine va spun mai multe,a si sunt multumita ca am mai trecut un exam
Donatino ma bucur asa mult pt tine,m-am tinut de cuvint si m-am pus e sarbatorit singura
Corinuk,Micky haideti si voi veniti cu II
Anne_Ma bine ai venit pe ,sper sa treci cit mai repede la
Bebekom,Ali,Felicia,Liana,Brunetaeta,Nucutza

Mergi la inceput

Marryan bafta multa miine,tu cum stai ai facut vreun test de ovulatie???
Doinidoni ce mai faci??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salut fetelor!
danotino ce veste buna draga mea, sa stii ca acolo e bb nu te indoi!!!
aurel nu ma prea pricep la date hormonale adica care ar fi norma, dar presimt eu ca la tine e tot in regula.
cu ovulatia nu stiu ca proasta de mine am uitat ieri sa-mi cumpar teste de ovulatie, si m-am si certat cu sotul din cauza asta, zice ca eu prea mult ma gindesc la ce nu trebuie si imi fac griji degeaba.
am dureri in burtika asa pe perioade si simt ca mor ca sa nu ratezi luna asta.
Deja DD cu mila om vedea miine ce rezultate o sa am!
O seara cit mai buna la toate fetele
Catty fii tare draga o sa fie bine o sa vezi!
Micky ce se aude ne dai vestea buna sau ne tii insuspans pina miine?
bebekom, donatino, corinuk, micky, aurel, ali, brunetzica, copilutzu, lorelai, brunetaeta, ioana, pupici si cu DD inainte!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Multumesc ca sunteti alaturi de mine. Am scris ce s-a intamplat la Durere dupa pierderea unei sarcini ca sa nu fiu off topic aici.
DONATINO, vezi ca am dreptate? Sa dea DD ca bb sa fie bine prins.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna seara fetelor!
va multumesc pentru sustinere. sunt cam suparat ca iar
am avut o pata mai mare roz pe hartia de la pipi. nu stiu de ce..., mi-e teama ca nu e bebe, dar cum de s-a pozitivat testul? nu prea stiu ce sa fac. dureri nu prea mai am...dar ma doare capul ingrozitor, pt ca m-am suparat. senzatia ca acum vin uratii nu ma lasa. a mai avut cineva starile astea?
aurel nu sarbatori prea tare...
catty vezi ca esti mosica virtuala, spune-mi ce sa fac...
miky, tu chiar nu zici nimic?
marryan te pup si iti tin pumnii
bebekom, brunetico, liana, lorelai, ali

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

donatino, stai linistita ca sunt doar semnele de implantare. La 50% din femei se intampla sa aiba pete in aceasta perioada. Fa tratamentul de sustinere pe care ti l-a dat dr. adica utrogestan sau poate duphaston. Iar maine poti sa-ti faci un beta hcg, sa fii mai sigura. Felicitari!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

danotino nu te speria poate sa fie si de la instalare a sarcinii, sa r putea ca sa fie ceva singerari in perioada cind tre sa vina uritii mici singerari de culoare mai inchisa in cantitati foarte mici, stiu fete care asa au patit, si nici nu sperau ca sunt insarcinate!!
Fii mai increzatoare de si imi dau seama ca in acesre momente este foarte greu, ca de altfel sunt si eu varzadin cauza sa nu pierd miine momemtul mult asteptat!'
Va mutumesc fetelor din suflet pu sustinere si ma voi ruga deseara pu toate ca sa ne ajute DD cu rezultate pozitive!!!
la toate!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

stiu toate povestie de genul asta, am si prietene care au
avut menstra in timpul sarcinii, dar tot ma gandesc ca ceva nu e bine. cred ca mi-ar trebui o bataita.
sunteti extraordinare fetelor...nu stiu ce m-as face fara voi.
nu-mi ramane decat sa ma rog sa fie totul ok.
va pup si va tin la curent.

danotino

Mergi la inceput