MI-A INTARZIAT MENSTRUATIA

MI-A INTARZIAT MENSTRUATIA | Autor: mihutzas

Link direct la acest mesaj

Buna am mare nevoie de un ajutor, mi-a intarziat menstruatia 2 luni,de sarcina nu stiu daca este vorba,mi-am fcaut un test de sarcina si a iesit negativ, dar totusi nu mi-a venit. Mi-am facut un control prin luna noiembrie2006 si am fost diagnosticata cu chisturi micropolichistice si doctorita mi-a spus atunci ca este posibil sa nu imi mai vina ciclul deloc al un moment dat, dar a spus sa astept si uite ca s-a intamplat dar pana ajung la control iar(m-a programat pe la sf lunii)as vrea sa ma lamuresc daca este sarcina sau motivul sunt chisturile.
va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Eu zic sa mergi la dr mai repede, sa faci chiar si un ecograf, sa nu mai stai in incertitudinea asta, sa-ti faci o analiza la sange pt ca de obicei astea nu dau gres sau mai poti incerca si alte teste de sarcina, poate cele pe care nu le-ai facut n-au fost prea bune
Succes!

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

si eu am avut un morcooov...problema era aparitia unor chisturi
am facut tratament cu duphaston si mi-a reglat CM...venea ceas...dupa o pauza am revenit la vechea formula CM la 2-3 luni...am vazut ca e ok nu am mai fost la control...TREBUIE SA MERG..asa ca nu te lasa,sigur chisturile sunt cauza

pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

va multumesc pentru raspunsuri pana pe 26 canad am programare la doctorita o sa astept,eram tare curioasa sa vad daca s-a mai intalnit cineva cu situatia asta, sa nu aiba menstruatie de la chisturi. Pana in oct 2006 n-am mai avut niciodata probleme de genul acesta, dar te atunci,,,

Mergi la inceput