Gradinita particulara super !!!
Am fost ieri invitati la petrecerea unui prieten al copilului la o gradi particulara. Am ramas surprinsa cat de frumos a fost, ce personal cumsecade si ce tarife de bun simt practica.
Problema mea este ca gradinita este undeva in zona Lacul Tei iar noi stam in Dr. Taberei. L-as fi dus de maine. Daca vreti adresa dati PM, ca sa nu se considere reclama.
De ex. tariful pentru program scurt este de 4 mil. (cu mic dejun inclus) in conditiile in care la mine in Drumul Taberei cel mai mic tarif la program scurt este de 6-8 mil.
Raspunsuri
sanse spune:
Geniest ti-am trimis si eu PM.Te rog sa-mi raspunzi daca poti.Tu m-ai facut curioasa....Mersi frumos
for2nity spune:
geniest,eu zic sa ne spui despre ce gradinita este vorba, v-as ruga ca discutiile de la acest topic sa nu fie de genul am trimis PM/vezi ca ti-am raspuns pe PM. In felul acesta este chiar numai reclama.
Scrie despre ce gradinita este vorba si doar atunci va fi intr-adevar o dicutie despre o gradinita, poate sunt pe aici mamici care au copii chiar la aceeasi gradinita si-si vor putea scrie si ele impresiile despre ea, mai din interior sa zic asa, nu doar cum s-a vazut ca invitat la o petrecere. Nu ti se pare corect?
pip spune:
as dori si eu mai multe informatii despre aceasta gradinita
un nr. de telefon o adresa. cine are aceste informatii poate sa-mi trimita e-mail sau pe mess iuliana78_pip@yahoo.com
multumesc
anda141 spune:
quote:
Originally posted by for2nity
geniest,eu zic sa ne spui despre ce gradinita este vorba, v-as ruga ca discutiile de la acest topic sa nu fie de genul am trimis PM/vezi ca ti-am raspuns pe PM. In felul acesta este chiar numai reclama.
Scrie despre ce gradinita este vorba si doar atunci va fi intr-adevar o dicutie despre o gradinita, poate sunt pe aici mamici care au copii chiar la aceeasi gradinita si-si vor putea scrie si ele impresiile despre ea, mai din interior sa zic asa, nu doar cum s-a vazut ca invitat la o petrecere. Nu ti se pare corect?
io zic asa: e ori asa, ori altfel.
CORECT!! De ce detalii pe PM, e o gradinita nu sunt secrete de stat.
Sa il ajutam pe Alexandru
geniest spune:
OK, no problem. Acum am vazut opinia. Daca moderatorul zice...... Se numeste Kids First si are site-ul www.kidsfirst.ro
Este pus la punct siteul.
alexandrueduard spune:
Arata bine gradinita, dar la program lung pretul nu difera de celelalte gradinite particulare. Adica eu la a mea platesc 9 milioane, dar am vazut multe cu 8 mil. E atractiv cel de 4 mil, dar , presupun, ca e fara masa de pranz.
Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
ankalaura spune:
Sa va spun ce mi-a placut mie la aceasta gradinita, pentru ca am vizitat-o acum o luna. Interiorul generos, multe incaperi, destul de spatioase. Mobilierul nou nout, deosebit. Baile amenajate potrivit pentru copilasi. Foarte curat.
Ce nu m-a avantajat: in acest moment, copii inscrisi sunt micuti - pentru fata mea ar fi fost un regres. Insa, daca ar fi avut doar doi ani, aici as fi inscris-o (acum sunt putini copii, deci ar fi fost bine supravegheata). Ce nu m-a incantat: curtea destul de micuta, fara spatiu verde. Totusi, sunt gradinite private in Bucurestiul asta mare, care nu au curte chiar deloc.
Altfel, zona linistita, fara trafic in poarta. E drept, strada neasfaltata (la momentul respectiv m-a dezamagit, insa, acum, mergem la o gradinita pe o strada neasfaltata, care mai e si plina de gropi, mai nasoala decat cea pe care se afla KidsFirst)
Un aspect ciudat, sa spunem: la inscriere, parintele se ocupa de achizitionarea unor rechizite. Eu una, as prefera sa dau niste bani in plus pentru rechizite, si sa stiu ca au toti copiii la fel. Daca am detestat ceva la gradinitele de stat, este acest sistem prin care parintii se ocupa de cumparat rechizite. La alte gradinite private nu am intalnit asta.
Multa atentie din partea personalului (la polul opus: stabilisem o intalnire la alta gradinita; am intarziat cam 15 minute din cauza traficului si nu am mai gasit pe nimeni!)
Oricum, mie mi-a placut mult curatenia si locatia in general si le-as acorda o mare bila alba.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
geniest spune:
Ma bucur Ankalauraca imi impartasesti parerea. E drept eu n-am avut la dispozitie decat 2-3 ore sa constat atat cat am putut constata, insa prima impresie conteaza enorm.
Ai dreptate in leg cu, curtea...cam micuta. Eu fiind interesata de programul scurt pretul de 4 mil. mi s-a parut ok.
Noki_Lara spune:
Ce veste suuuper! Gradinitza asta e nou deschisa si e chiar langa blocul meu. Strada acum e asfaltata si arata bine si din acest punct de vedere.
Ma tot gandeam la ea ca la o solutie pentru la toamna, cand va face piticania 2 ani. Musai trebuie sa merg sa fac o vizita personal.
Dar pana atuncea, mai poti da niste detalii despre personal, cum ti s-a parut, Geniest? Pleeease...

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!